Gå til innhold

WingDude

Medlemmer
  • Innlegg

    207
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WingDude

  1. Vurderer å kjøpe meg en ny laptop, men vil ikke bruke alt for mye på det.

    Så for meg en 12-13 tommer, men det kan se ut som man får mer for penga ved å gå opp til 15 ?

    Skal primært brukes til surfing, epost, enkel bildebehandling og noen office programmer.

    Noe tips til hvilke fabrikanter man bør holde seg til, og hvem man styrer unna, eventuelt konkrete tips til valg av pc ?

  2. På min mors gamle pc med telenor adsl kom det alltid opp et påloggings-vindu hver gang man skulle på nettet.

    Har formatert disken og reinnstallert alt, men hvordan får jeg pc'n på nett uten det påloggings-vinduet, må jeg innstallere noe fra telenor her, eller finnes det noe annet sted under innstillinger osv som jeg kan legge inne det brukernavnet og passordet ?

  3. Dette er innstillingene jeg har med sata i biosen min:

     

    Under SATA1 (samsung disken min) på Main, kan jeg under extended drive velge mellom auto eller none, har satt til auto. under access mode står det også på auto, alternativet er large.

    Under HDD SMART Monitoring (også under main) står det på disabled.

     

    Under Seriel ATA config under Advanced, er seiel-ata controller satt til enabled, og Raid til disabled.

     

    Silicon SATA2 controller (fortsatt advanced) er satt til SATA mode, alternativ er disabled eller RAID mode.

  4. Alt av usb er frakoblet, men har et trådløst usb tastatur med overgang til ps/2, må jo nesten ha det tilkoblet slik, eller skal jeg koble det til usb'en i stedet ? Når jeg tenker etter har jeg hatt noen små problemer med usb portene i tiden før denne ny-installasjon, et par kræsj når jeg har koblet noe til og fra, har ofte endt med at jeg har måttet reboote faktisk, kan det være her noe av problemet er ?

  5. Har kun denne sata disken og en dvd brenner (ide) koblet til, boot-rekkefølgen var vel det første jeg sjekka da problemet oppstod ja ;) Dvd'en først, deretter disken.

     

    Grimmy: hvordan sjekker jeg for minnefeil, S.M.A.R.T status og sektor sjekk ?

     

    Har bygd maskinen selv, og installerte den gangen vista uten noe problem, men det går jo heller ikke med denne nå :( Har ikke forsøkt sikker modus, vil det funke når disken er formattert og uten at jeg får opp noe som helst fra disken ?

     

    Tror jeg har forsøkt med hver eneste innstilling i forhold til sata i biosen, men skal sjekke det du skriver en gang til.

     

    Har forsøkt installasjon fra 2 forskjellige win 7 dvd'er, der den ene er brent med laveste hastighet, i tillegg til orginal vista og xp dvd, samme skjer med disse.

    Usikker på hva du mener med signert disk, skjermdriveren har jeg ei heller kommet så langt at jeg har værti nærheten av å få installert.

  6. Forsøkte resette bios her og formatterte harddisken på nytt med acronis disc director (har ikke mulighet til å få gjort det med noen annen maskin)

    Installasjonen gikk mye raskere etterpå, og jeg ante et lite håp, men den gang ei, akkurat som før, nekter å starte fra sata harddisken. Forferdelig frustrerende det her, har visst for vane å få problemer som ingen andre har hatt før jeg :(

  7. Driver å installerer nytt operativsystem og har fått et trasig problem. Under installering skal jo maskinen restarte flere ganger, problemet oppstår allerede etter første restart, min sata disk vil ikke starte opp, og skjermen forblir svart. Har kun en dvd rom tilkoblet via ide i tillegg, alt annet er frakoblet.

    Forsøkte med en vista dvd jeg hadde liggende, samme problem der, ingen oppstart etter første restart. Har sjekka innstillinger i bios et dusin ganger uten å finne noe som jeg kan se er feil. Disken er synlig i bios og under installasjon, men den vil bare ikke starte opp.

    Noen som vet hva årsaken kan være, og kan få meg ut av knipa her ?

  8. Tar opp dette temaet igjen da jeg fortsatt ikke har funnet ut av det.

    Tok i dag og koblet opp en switch på den opprinnelige kabelen fra veggen, deretter koblet jeg til 2 pc'er, som begge enkelt lot seg koble til internett, men la merke til at begge fikk samme ip, hvordan ville dette fungert om jeg hadde koblet opp et slikt kamera på switchen ? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=311795 Ville det i det hele tatt kunne fungere ?

  9. "System" i oppgavebehandleren sier noe om ledige ressurser og ikke noe om selve bruken av prosesser, som betyr at når maskinen ikke gjør noe, vil denne vise at den bruker all "prosessor kraft".

     

    atlef.

     

    Vel, det står at system tar all prosessorkraft, og det er ikke system.exe.

    Greier da å se forskjell på ledig og hva som er i bruk, maskinen er selvfølegelig helt sirup p.g.a dette, og lar seg selvsagt knapt brukes.

  10. Har et problem på en maskin med XP innstallert.

    Etter oppstart er maskinen utrolig treg, ser på oppgavebehandlinga at "System" tar all prosessorkrafta, uten at jeg vet hva årsaken er.

    Hvis jeg avslutter denne, kommer det opp en melding om at NT\MYNDIGHET vil slå av maskinen etter 1 minutt.

    Noen som har vært ute for lignende, eller vet hva dette kan være ?

     

    Tenkte først et virus kunne være årsaken, for den medlingen om at maskinen ville slås av mener jeg å huske igjen fra et gammelt virus en gang. Tok derfor en scan med Norton Internet security som ikke fant noe som helst.

     

    Tips og råd mottas med glede :)

  11. Oppdater driverene dine og se om du får noe forskjell da:)

     

    Blei litt bedre da ja, ikke no mere henging i grafikken på monsterjam.

     

    Saitek P990 gamepad'en sliter jeg fælt med, kosta bare 200 kr, men håpløst komplisert å få satt den opp til forskjellige spill, hva bruker dere av kontrollere til div spill ? Hva er best til FPS spill ?

     

    Hva er systemkrava til colin mcrae: dirt, noen som vet ?

  12. Etter å ha bygd meg ny pc for noen få uker siden, tenkte at jeg at den kanskje kunne være brukbar til å spille på også. Tidligere har jeg kun holdt meg til playstation og xbox, så jeg er derfor ikke helt inne i alt av specs vedrørende maskinvare for å kunne spille de mest krevende spillende. Noen her som kan fortelle meg hva oppsettet mitt holder til, og hva som eventuelt burde forbedres ?

     

    Prøvde MonsterJam her forleden, og grafikken henger av og til, i tillegg er lyden litt dårlig, er det grafikk-/lydkort som ikke henger med, eller er det andre ting jeg har oversett som er årsaken ?

     

    Kjøpte også en Saitek P990 gamepad jeg tenkte bruke, men synes den funker dårlig i medal of honor, er det slik at få eller ingen gamepad funker særlig bra i FPS spill ?

     

    Leste litt i noen tråder her om maskinvarekrav osv i noen spill, kan noen forklare meg litt hva det går ut på med "high", "very high" osv ? Tror det var snakk om skjerm-oppløsning kanskje....

×
×
  • Opprett ny...