Gå til innhold

meankanin

Medlemmer
  • Innlegg

    417
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av meankanin

  1. Det store spørsmålet er hvem som skal skrive på siden? Har tek.no folk med kompetanse? Bilde går vel greit, men lyd? Om man setter en som vanligvis skriver om tja, gaming til å kommentere lyd blir det ikke særlig mye verdi i det.

     

    Jeg frykter artikler hvor man sammenligner headset til 300 kr og det med de fineste fargene vinner.

     

    Støtter det andre sier om å ta opp ikke bare de mest mainstream produktene. Kombinasjonen av en PS2 som drivverk og en Benchmark DAC-1 til kr 11500 er en kombo som kan slå cdspillere i kr 50000-klassen f eks.

  2. Du bør ikke stole så altfor mye på reparasjons bestilling over nettet.

    Gjorde det samme når boksen klikka, og jeg ventet forgjeves i hele 2 uker.

     

    Til slutt ga jeg faen, og ringte rett til MS support.

    Jeg forklarte situasjonen for vedkommende.

    Han kunne bare beklage og fortalte meg at den nettbaserte brukerstøtten aldri har fungert som den skal?!

     

    Takk for dette innlegget Sjurius! jeg la inn min 360 på nett, og fikk beskjed om at garantien var gått ut. Kom over denne tråden og prøvde ringe. Nå kommer DHL :)

  3. Ok, da ser det ut som om det ordner seg for meg!

     

    Forøvrig: hørte nettopp at Elkjøp i Åsane (Bergen) har arcade for 799 i morgen tidlig kl 07! :)

     

    (Fant ikke tilbudet på nett, en kamerat hadde sett i en avis)

    Kan noen bekrefte dette, evt. i hvilken avis dette stod i?

     

    Det åpner en ny Expert i Åsane i morgen kl 07 som har en del tilbud. De skal også ha hemmelige timestilbud. I følge min kilde er Arcade til 799 et av disse. Jeg VET ikke om det stemmer, men jeg vet kilden min tror det stemmer.

     

    (Jeg sa først Elkjøp, de har begge åpent fra kl 07 med tilbud i morgen, men det er Expert som skal ha dette tilbudet)

  4. Typisk at dette tilbudet var over nå! Min gikk i stykker og må ha ny :(

     

    Er den modifisert siden du ikke kan sende den til MS?

     

    brukte onlineverktøyet og fikk beskjed om at garantien var utgått. Når jeg tenker meg om høres det rart ut, det burde være lengre garanti enn 2 år på en xbox? (skal ringe MS og høre men har ikke serienr for hånden)

  5. Basert på innleggene virker det som om mange overser essensen i ideen bak home server, at folk kan få en enkel server i heimen på en rask og enkel måte.

     

    For min del ble det å velge os og bygge maskin ikke vurdert. Jeg gikk for HP MediaSmart med WHS. Jeg har lite fritid, og da vil jeg mye heller bruke datamaskinen til noe jeg syns er meningsfylt.

     

    Ikke noe i mot dem som har å bygge og optimalisere maskiner som hobby, jeg drev med det selv før :)

  6. [...]Mener å ha hørt at dette kan være forskjellig fra skjermer til skjermer, [...]

     

    Har lagt merke til det samme. Jeg har vært bort mange forskjellige konfigurasjoner over tid. Når man har to forskjellige skjermer, eller en pci og en dvi, er sjansen større for at det går bra enn når man bruker to identiske skjermer med dvi...

     

    Noen som vet noen måte å komme forbi dette på?

  7. Har en Vista-maskin med et Nvidia 8800GT-kort. Den har to skjermer (Viewsonic VP2130b via DVI) som står på høykant.

     

    Jeg setter den opp som den skal, bruker den og starter på nytt. Når jeg gjør det, er det tilfeldig om den har samme innstillinger neste gang jeg starter maskinen. Av og til er den som den skal være, men som oftest er noe galt. Som oftest er problemet at bare en skjerm er aktivert, men det som er rart, er at det er tilfeldig hva som ikke virker! (av og til er de ikke på høykant, av og til er det feil oppløsning på en skjer etc)

     

    Noen som har noen ideer og kan dytte meg i riktig retning? :)

  8. Generell erfaring: Billige laptoper bråker mer enn dyre, eldre maskiner bråker mer enn nye og laptoper fra nyere asiatiske merker som asus og acer bråker mer enn de store amerikanske som dell og hp, så jeg vil tro det ikke er så lett å få tak i en spesielt støysvak en. ... jeg ville bare kjøpt en HP-maskin som passet budsjettet ditt.

  9. HVis du tar en kjapp kikk på prisguide.no, så vil du sikkert finne det du er på utkikk etter.

     

    Prøvde prisguiden før jeg postet (burde nevnt det), men den skiller ikke mellom skjermer med USB-hub og skjermer som tilkobles direkte via USB-tilkobling.

     

    Det finnes også USB 'skjermkort', dvs USB delen kan brukes med en vanlig skjerm.

    Finnes hos http://www.direktronik.no/

     

    direktronikk var et bra tips! USB-skjermkortet deres løste ikke problemet mitt, men bookmarket siden. Så ut som en bra kilde når man trenger (som slagordet deres sier) "dataprodukter utenom det vanlige". :)

  10. Jeg hadde et lignende problem: Dell Inspiron laptop med Vista Home Premium. Når den var i kablet nettverk kunne den være på nett i flere døgn, men på trådløst mistet den forbindelsen etter rundt en halvtime, uavhengig av hvor jeg brukte den. Eneste måten å få den på nett igjen var å restarte.

     

    Løsningen for min del ble å gå inn inn i nettverksinnstillinger og disable IPv6 og heller bruke IPv4. Jeg måtte gjøre dette på hver brukerkonto.

     

    Funker det for deg?

  11. Et krav som jeg ikke har sett andre som har er et jeg har:

     

    Dersom filmen senere utgis i enda bedre kvalitet bør man få mulighet til å oppgadere enten gratis eller for en billigere sum enn å kjøpe helt på nytt.

     

    Ja! Om de remasterer en film er det greit de tar noen kroner for det, men det minste må være at man får en kraftig rabatt som når det kommer ny versjon av programvare.

  12. Har noen pcer/skjermer/skrivere til overs etter en oppdatering på kontoret...

     

    Dette er helt ok maskiner (3ghz p4, 1 gb ram, 250 gb hd, win xp, dedikert skjermkort, 19" lcd), så jeg har ikke lyst å kaste dem.

     

    Hvordan kan vi bli kvitt dem? Hvem har bruk for slikt utstyr?

     

    Jeg mener å ha lest noe på forumet for et par år siden om noen som satt sammen maskiner og ga dem til trengende... noen som vet hvem/hva/hvor?

  13. Noen som vet om det finnes utstyr for konvertering fra nettverk til USB ?

    Jeg har et USB grensesnitt som jeg gjerne vil ha inn på mitt nettverk...

     

    Jeg trenger også å koble en usb-enhet på nettverket mitt. Noen som har noen ide om hvordan man går frem? (Alternativet blir å bruke en haug med aktive USB-kabler etter hverandre, og det høres ut som om det blir trøbbel av det)

×
×
  • Opprett ny...