Gå til innhold

JumboJet

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JumboJet

  1. jeg la inn hovedkort support cd for å få tilbake de opprinnelige innstillingene, men det fungerte ikke. jeg kunne velge mellom noen menyer, men ingen av de, funka, fikk error på at den ikke kunne finne X drive, jeg kunne heller ikke bytte til C drive.

    prøvde også å reparere med windows innstalasjons cd, men Da kom det opp D:Windows og jeg prøvde og skrive cd c: så hoppa den automatisk tilbake til D: stasjonen igjen.

    Noe annet dere kan tenke på hva feilen er ?

     

    Edit: Boot rekefølgen er som den var, så den er korrekt.

    Takker for svar.

  2. Etter at jeg oppdaterte min BIOS på dette hovedkortet til versjon 1007: Asus A8N-SLI Premium nForce4 SLI S-939 og oppdaterte riktige chipsetdrivere før BIOS oppdateringen, etter dette vil hverken OS eller å legge inn OS på nytt fungere, jeg får alltid ERROR LOADING OS melding, hva skal jeg gjøre? :dontgetit:

     

     

    Mine PC er:

    AMD Athlon 64 3700+(San Diego)

    1024MB Corsair minne

    XFX 7800GT

    Seagate 250GB NCQ

    Hiper 580W Type-r strømforsyning

     

     

    Før denne oppdateringen fungerte alt perfekt. :dontgetit::dontgetit:

  3. Denne er meget bra: Hiper Strømforsyning ATX 580W HPU-4B580 Dual Fan, Silent, 20/24pin Den er stille og takler alt du måtte trenge av komponenter i PC'en din.  :yes:

    Men er den stille nok? Peder82 var ikke helt fornøyd med sitt Hiper PSU. Det er riktig nok en Hiper Type-R, er det samme modell, bare at Komplett og Netshop har forskjellig navn på den?

    Det er to helt forskjellige strømforsyninger, ihvertfall ut i fra de reviewene jeg har lest. Hiper type-r har kun 1 vifte, mens Hiper HPU-4b580 har 2. :yes:

  4. Terratec musa er nesten dobbelt så billig som den MX 510 musa, men faktisk så selger de ikke musa mer på komplett hvor jeg kjøpte den. Og i følge hjemmesida til Terratec finnes den ikke lenger i deres produkter. Underlig, jeg kjøpte den jo for en og en halv måned siden. ;);)

  5. Når jeg gikk tilbake til de gamleste driverne 57.xx eller no, fungerte det perfekt. Skjønner ikke hvorfor det er sånn.

    Har installert drivere før i windows xp, og jeg fikk feilmelding om at de ikke ville fungere som de skulle i xp. Da kræsja windows flere ganger. Det er en grunn til at jeg valgte å gå tilbake til gamle driverne til Nvidia som fungerer. :)

×
×
  • Opprett ny...