Gå til innhold

Rubber

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rubber

  1. Jeg har 500 gb disk ja. Men i følge maskinvareinfoen på Macén min er det en FUJITSU MJA2500BH FFS G1 modell. Men kanskje den har samme problemet. Synes det er plagsomt med denne klikkingen/tikkingen hele tiden.

     

    Leser på Apple forum at det er flere som har samme problem med disken jeg har også.

     

    Er vel like greit å kontakte Apple og høre hva de har å si..

  2. Du bare fotsatte å flytte kombiskapet til tross for at du visste at du da ville skade parketten?

    7947153[/snapback]

    Nei, selfølgelig ikke. Skapet måtte skyves bakover inn i et avlukke der det skulle stå. Og når denne skruen stakk ned bak på skapet merket jeg ikke noe før jeg kjente at det ble veldig tungt å skyve. Etter å ha fått lirket ut skapet oppdaget jeg skaden, hvorpå jeg tok en titt under det og fikk øye på skruen.

  3. I går skulle jeg sette på plass et AEG Santo kombiskap. På undersiden har skapet to små plastikkhjul bak og to justerbare "føtter" foran.

     

    Under flyttingen merket jeg at parketen på gulvet ble ripet kraftig opp. Ved nærmere ettersyn viste det seg at det var en skrue som stakk lenger ned enn de bakre hjulene på skapet. Det var med andre ord umulig å flytte skapet på normal måte uten å gjøre skade på underlaget.

     

    Etter min mening må dette være en produksjonsfeil.

    Men jeg vet ikke hvilke rettigheter jeg har i et sånt tilfelle, eller hvilke plikter leverandøren har for en evt. erstatning. Parkettgulvet er såpass oppripet at det må repareres.

    Er det noen som har noen gode råd å komme med, eller har erfaring med lignende hendelser?

     

    Jeg har vært i kontakt med Lefdal Elektromarked hvor jeg kjøpte skapet, og de gav meg et telefonnummer til "Electrolux Home Products Norway AS". Skal ringe de i dag.

  4. Sammenlignet taler av Bush og Hitler

     

    Lærer Jay Bennish er suspendert og under etterforskning etter at han under en forelesning sammenlignet president George Bush sin «state of the union»-tale og taler Adolf Hitler gjorde da han ledet Nazi-Tyskland.

    Last ned opptaket av forelesningen som vekket skolestyrets vrede her(ca 20MB).

    Skolestyret har vistnok rett til å si opp lærere som ikke presenterer balanserte synspunkter i leksjoner.

    Men etter det jeg kan høre er det jo nettopp det denne læreren gjør!

  5. Jeg mener det ikke er riktig at noen skal dømmes til fengsel for noe man sier, skriver eller tegner. Om noen velger å ytre en mening som står i sterk kontrast til den kollektive overbevisning, bør det være opp til hver enkelt om man velger å høre på den eller overse den.

     

    Er det andre hendelser i historien som er forbudt å diskutere omfanget av?

    For det er jo det mange revisjonister gjør. De benekter ikke.

     

    Det virker som om folk har samme holdning til holocoust som de har til pedofili og incest. De er noen av våre siste taduer som vi ikke skal snakke om. Bare se på reaksjonene etter Tor Erling Staff sin biografi.

     

    Historiske hendelser bør forsvares med fakta, ikke lovgivning. Hadde en tillatt en skikkelig diskusjon rundt holocoust ville vel sannheten komme på bordet eller hva?

     

    Er det rimelig å tro at alle fakta rundt holocoust har kommet fram i offentligheten?

    Jeg mener ikke det. Det er ikke så mange år siden "faktaopplysningene" om at nazistene krympet hodene, kokte såpe eller sydde lamperskjermer av jøder ble tilbakevist av selveste Israel. Disse "faktaopplysningene" ble bl.a. brukt i showrettsaken i Nurnberg.

     

    Når men ser hvordan holocoust blir brukt som politisk virkemiddel, og hvor effektivt det er skjønner man at der er sterke krefter som vil hindre en offentlig diskusjon.

     

    Nei, jeg er ikke anti-ditt eller pro-datt, nynazist eller jøde, og tilhører ikke andre båser som det er kjekt å sette folk man ikke er enig med i.

  6. Tydeligvis ikke. Hvis han fikk beskjed om at "brannen ikke kunne temmes", så var den jo alt i gang, altså var dette etter at flyene hadde krasjet med tvillingtårnene.

    Hva vil du egentlig fram til, er dette et argument? Utsagnet fra L. Silverstein gjelder ikke for tvillingtårnene, det gjelder for WTC7! Det krasjet aldri noe fly inn i det bygget.
    Så de har ikke forklart det altså? Ja, da må jeg dessverre meddele deg om at konspirasjonsteoriene dine ikke holder vann, for noe så grunnleggende er ødeleggende for teoriene dine.
    Årsaken til at vi ikke har sett sprengstoffeksperter uttale seg offentlig er vel åpenbar? Går man mot den offentlige versjonen blir man stemplet som konspirasjonsteorist og latterliggjort i media, selv om indisier og sunn fornuft taler for eksperten sin sak. Det er frykten for represalier og latterliggjøring som gjør at de få som tørr å la seg intervjue på radio ikke vil oppgi navn eller andre personalia. Gjør man det står man fort uten jobb.

     

    Når det er sagt så ga jeg jo deg en forklaring på hvordan dette kunne ha vært arrangert.

    På siden reopen911.org kan du bl.a laste ned filene:

    - Silverstein Orders FDNY "Pull" #7

    - Jeff King - WTC Demolition

    I påvente av at sprengstoffekspertene i FBI skal uttale seg(jeg ville ikke holdt pusten), må du dessverre klare deg med disse og din egen fornuft.

  7. wtccore.jpg

    Jeg vet ikke opphavet til dette bildet, men fant det i denne tråden:

    I made 9/11 binders for Show and Tell to strangers

    Hvis bildet er autentisk viser det tydelig hvordan tårnene var konstruert. Skulle den offisielle pannkake-teorien stemme burde vel selve kjernen bli stående igjen, i hvertfall den nedre delen, eller hva?

    Det var jo hovedsakelig kjernen som holdt disse tårnene oppe.

    Etter at tårnene raste sammen var det ikke noe av kjernen som stod igjen, kun deler av fasaden.

    Å akseptere at WTC7 ble revet kontrollert av sprengladninger er for meg det samme som å si at noen på innsiden visste at angrepet kom og rigget byggningen på forhånd.

    Hvilket det da altså ikke er.
    Ditt ord mot Larry Silverstein sitt.
    I remember getting a call from the, er, fire department commander, telling me that they were not sure they were gonna be able to contain the fire, and I said, 'We've had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it.' And they made that decision to pull and we watched the building collapse.
    Hvorfor går ikke eksplosivene som er lagt rundt i hele bygningen av når et fly flyr inn i den og eksploderer?
    Det får bli opp til sprengstoffeksperter å forklare. Men som et eksempel kan jeg nevne at jeg selv har brukt plastisk sprengstoff av typen C-4 i militæret og vet at det trengs en detonator for å trigge eksplosjonen. Man kan faktisk både sette fyr på det og skyte på det med rifle uten at noe som helst skjer. Skulle sprengstoff ha hatt noen virkning på WTC1&2 måtte det ha vært plassert i den sterkeste delen, altså kjernen(f.eks heissjakt). Da hadde det samtidig hvert beskyttet mot ytre påvirkninger, f.eks et fly.
  8. Det virker som om flere og flere er tilbøyelige til å tro at WTC7 ble revet av en kontrollert sprengning, og synes dette er greit. At ingen massemedier eller offisielle talsmenn noen gang har berørt temaet synes også å aksepteres uten videre innvendinger.

    Dessverre snakkes det skjelden om implikasjonene en eventuell kontrollert sprengning fører med seg.

    Jeg er ingen ekspert på området, men etter det jeg har lest om kontrollerte sprengninger og hvordan de utføres, så tar det lang tid å planlegge og rigge en byggning av denne størrelsen. Nærmere bestemt opp til flere uker!

     

    Controlled Demolishion Inc.

    Fra sprengningen av 500 Wood Street Building:

    After two (2) months of preparation, CDI’s 13 person crew needed seven (7) days to place 1,590 linear shaped charges totaling 595 lb. of explosives on steel columns on 11 levels of the 27-story structure.
    WTC7 hadde 47 etasjer.

     

    Å akseptere at WTC7 ble revet kontrollert av sprengladninger er for meg det samme som å si at noen på innsiden visste at angrepet kom og rigget byggningen på forhånd. Hvis det da ikke er snakk om en konspirasjon vet ikke jeg.

     

    Spørsmålene som dukker opp nå er:

    - Når ble byggningen rigget med eksplosiver?

    - Hvordan kan det ha skjedd uten at det ble lagt merke til av de som jobbet der?

     

    Les forøvrig mer om WTC7 i denne tråden.

  9. FYI

     

    Iraq Vote Fixed

     

    Tidligere våpeninspektør fra FN, Scott Ritter, hevder at valget i Irak var fikset.

    Han sier at den Shiamuslimske alliansen i utgangspunktet fikk nær 60% av stemmene. Med dette resultatet ville de ha fått kontroll over Nasjonalforsamlingen uten å måtte danne en koalisjon med en annen gruppe(Allawi).

     

    However, said Ritter, "Suddenly there's a government-ordered lockdown of the votes, while there is a secret recount - not a public recount - this wasn't Florida where you had people checking chads - this was a secret recount where American troops were escorting ballot boxes into undisclosed locations to be counted by [interim Prime Minister] Allawi's government."

     

    Ritter told Malzberg that the secret recount dramatically changed the political landscape, with the Shia vote dropping to 48 percent and Allawi's government picking up nearly 10 points of support, from 4 percent to 13 percent.

  10. Nei sier du det! Hvilke _deler_ var feil da? Var krematorieovnene flyttet på? Det var i så fall en av de tingene de ble opplyst om.

    Nei, jeg tenkte på lukene i taket og skorsteinspipa. Å jeg sa ikke at de delene var feil, men en rekonstruksjon.

     

    Det er verdt å nevne at han som laget filmen, David Cole, ble truet på livet av JDL(Jewish Defence League) etter at filmen ble kjent. Etter at JDL la ut et bilde av Cole på nettsiden sin der de utlovde en dusør til den som kunne finne han, gjorde lederen i JDL ,Irv Rupert, og Cole en avtale. JDL fjernet bildet og drapstruslene, og Cole gikk ut offentlig og dementete filmen og sin fortid som revisjonist.

     

    Etter at Rupert døde følte Cole seg komfortabel nok til å komme med en uttalelse.

    http://www.outlawhistory.com/

    "When Rubin put the “hit” on me, I realized I had to get out. In the end, regardless of my love of history, I didn’t want to die. It was just that simple. And that’s what happens when violence and intimidation, or the threat of prosecution, like in Europe and Canada, are introduced into a debate. Anyone who has anything to lose shuts the hell up, or gets the hell out.

     

    "Criminalizing Holocaust history hasn’t made the field safe from the lunatic fringe – the anti-Semites, the “Holocaust deniers,” the people who have nothing to lose anyway. All it’s done is make serious researchers too frightened to say anything that might get them in trouble. And frankly, it’s irrelevant to me whether the historians who’ve been fined or thrown in prison are right or wrong in their theories and conclusions. Histo-rians should have the right to be wrong. To me, this is a fundamental right that applies to people in every disci-pline.

     

    "What’s needed now is what I call a “post-hysteria cleanup.” Whenever society has one of its episodes of mass hysteria, like the “Communist menace” scare of the ’50s, or the “satanic child molestation” hysteria of the ’80s, the media and the politicians jump on the bandwagon and people’s rights get trampled. But after the hysteria inevitably comes the “cleanup,” when we have to clean up the mess we made when we thought the sky was falling.

     

    During the 1990s, there was a hysteria, especially in Europe and Canada, about “Holocaust denial,” and one country after another passed laws aimed at punish-ing historians, writers, and publishers who step out of line. Well, the hysteria’s over now. It’s time for a cleanup; time to repeal those laws. There are a lot of good reasons to do so, but for me, the number one rea-son comes down to a basic, simple principle: no one should be thrown in prison for writing a book."

  11. For de av oss med genuin interesse for tysk krigshistorie og Det tredje riket, og som av den grunn kan mistenkes for å være politiske suspekte, bl.a fordi vi har endel gjenstander merket med hakekors o.l fra krigens dager, finnes det overveldende og utallige beviser for at Holocaust fant sted ->

    Nå har jeg aldri påstått at Holocaust ikke fant sted. Å påstå det er jo faktisk ulovelig på det nettforumet du ga link til. At jøder, sigøynere og andre som ble ansett som mindreverdige ble forfulgt og drept i store antall er en kjennsgjerning. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke kan alle fakta rundt Holocaust og WW2. Men hvis man kommer til et punkt der man lurer på om historien er riktig, mener jeg at det skal være lov til å undersøke saken nærmere uten å bli stemplet som verken det ene eller det andre.

  12. Fatter ikke at noen kan anbefale en gitar til 15000,- til noen som skal begynne å spille. Helt vilt.

     

    Enig i at stålstrenger er et must. Nylon er for jenter og intrikat klassisk fingerspill.

    Hvis du skal spille mye blues er det lurt å kjøpe tynne strenger slik at de er lettere å bende. Tror de vanligste tykkelsene er 0.10 , 0.11 og 0.12 der 0.10 er tynnest.

     

    Vurder også å kjøpe brukt. Nye "billige" gitarer er selvsagt ikke laget av like gode matrialer og har ikke samme finish som de dyre. Derfor kan en noen år gammel brukt kvalitetsgitar(m/nye strenger) til 3000-4000,- være et bedre valg enn en ny lavprisgitar til samme pris.

     

    Skal du kjøpe ny vil jeg anbefale Takamine, Morgan, Yamaha(lager faktisk gode gitarer) eller Ibanez.

  13. Da jeg søkte etter filmen fant jeg dessverre bare denne linken.

    Jeg vil gjøre oppmerksom på at jeg tar avstand fra det politiske budskapet til solargeneral.com.

     

    DavidColeatAuschwitz.wmv

     

    I 1992 besøkte David Cole Auschwitz for å selv etterforske det ene "beviset" for jødeutryddelsen; det påståtte gasskammeret i hovedleiren Auschwitz. Cole har jødiske foreldre, men regner seg selv som ateist. I filmen blir vi med på en privat guidet tur i leiren, der Cole etter hvert stiller noen ubehagelige, men rettferdige spørsmål til guiden. Dette blir starten på en rekke selvmotsigelser, og det topper seg da direktøren for Auschwitz museumet innrømmer at deler av det som i dag blir fremstilt som det originale gasskammeret, i realiteten er en rekonstruksjon. Denne informasjonen blir holdt tilbake i de guidede turene i leiren.

     

    Jeg oppfordrer alle å se denne filmen med et åpent sinn.

    Den vil av de fleste bli sett på som politisk ukorrekt, og stiller egentlig flere spørsmål enn den gir svar.

    Så er det opp til hver enkelt å avgjøre om spørsmålene fortjener et svar.

  14. Personnummeret er ikke koblet sammen med verken fingeravtrykk, ansiktsform eller irisen i øye.

    Jeg synes det er betenkelig at fingeravtrykkene til alle briter skal samles i en stor database når en tenker på hvor stor slagkraft det har som bevis i rettssystemet. Det vil være svært enkelt for tankepolitiet å arrangere kriminelle handlinger der fingeravtrykket til en politisk motstander, eller andre som tenker "feil" dukker opp.

    Kanskje de i tillegg kan stemple personen som terrorist, for så å bruke de beleilige terrorlovene sine til å føre en rettsak uten jury.

    Synes det er en ganske "big deal" jeg.

×
×
  • Opprett ny...