Gå til innhold

Thoredge

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thoredge

  1. Siden metan har en relativ kort levetid i atmosfæren vil ikke metanutslipp føre til økning av den globale temperaturen så lenge utslippene ikke øker. Dette er det mange som ikke har fått med seg når det snakkes om metanutslipp fra jordbruket.

     

    Dette vet vitenskapen idag, men tallet på drøvtyggere er allikevel så høyt at det må regnes med som bidrag.

     

    Den brytes forresten ned til vanndamp og CO². Men, den er helt klart en mer aktiv drivhusgass i de 10 årene før den brytes ned.

    • Liker 3
  2. Han har en IQ på godt over 140 hvis man måler utifra SAT-testene. Å kalle en som har bygget seg opp som mangemiliardær og klart å sørge for mulig fred i Sør-Korea og oppnådd respekt i Østen igjen for idiot er vel litt å ta i.

     

    * IQ 140: Niks (https://www.snopes.com/fact-check/donald-trumps-intelligence-quotient/)

    * Bygget seg opp som mangemilliardær: Nei. Vi vet han har arvet, men vi vet ikke hvor mye. Han har penger, men vi vet ikke hvor mye. Han har to konkurser bak seg.

    * Fred i Korea: Hvor mye han har bidratt er vanskelig å si. Det er godt mulig at han allerede har gitt for mye uten å få noe igjen. Det har aldri vært et problem å få til møte med Nord-Korea, men det har vært vanskelig å få dem til å gå med på forpliktelser. Dermed er det ingen som vil gi dem prestisjen ved et sånt møte.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...