Gå til innhold

Aixeesosh-a

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aixeesosh-a

  1. Heya..

     

    Jeg bor i et gammelt hus med mye glipper her og der. Har montert museband under kledning der hvor det var mulig. Men i kjelleren så er det såpass forskjellige glipper fra vegg mot tak, så jeg vil montere noe stålnetting max. 6mm maskeåpning der.

     

    Noen som har tips hvor dette kan skaffes? Har hørt med et par jernvare butikker men de har ikke. Har også spurt etter netting som kan sikte sand med, men det hadde de heller ikke i så små maskestørrelse..

     

    Ser at nettbutikker som driver med skadedyr har, men er for j... dyrt når det blir snakk om mange meter.

  2. Hei.

     

    Hadde et uhell med drona i helga. Var litt mørkt så fikk et brutalt møte med et tre.

    Ene festet som motoren er i, knakk. Så jeg må nok bytte hele kroppen.

     

    Er det noen som har vært borti dette? Ville kanskje vært best og sendt den inn hos noen profesjonelle, men redd det koster. Garanti dekkes ikke på dette, så har egentlig ingenting å tape

  3. Hei. Jeg er i den situasjon at vi har to eiendommer. Den ene er et småbruk og det andre er en enebolig, utskilt fra småbruket. Min mor bor i eneboligen, mens jeg bor på småbruket et par dager i uken.

     

    Vi er to søsken, og jeg lurer på hvor vi skal starte. Jeg er den som er mest ivrig etter og få meg hus. Skal jeg ha takstmann til og taksere husene opp mot hverandre, siden vi har vært enige om at min bror skal ha eneboligen, mens jeg skal ha småbruket. Det er ikke odel eller drift på småbruket.

     

     

    Huset på småbruket ble for 5 år tilbake pusset opp for bortimot en million, mens eneboligen nylig har blitt pusset opp for 350 000,- Jeg har frontet med at vi takserer husene opp mot hverandre, også betaler hverandre ut på det som blir diff på husene. Men en takstmann, beregner han utfra salgstakst eller er det egen takt på hus etter arv?

     

    Og siden forsikringen ikke har blitt oppjustert, må jeg også få forsikrings takst, må jeg ha en egen takstmann for det, eller tar som oftest en takstmann seg av det meste innenfor bolig??

     

    Takk for svar! :D

  4. Hei, har nå vært ansatt som Maskinfører i et lite firma hvor jeg lurer på om jeg faktisk får for dårlig betaling. Jeg har nå 160,- timen, men såvidt jeg har forstått har jeg krav på mer lønn, men hvor mye egentlig?

     

    Har vært ansatt i over 1 år. Men har ingen fagbrev, kun bransjeerfaring.. 

    Har jeg også krav på etterbetaling av de pengene som jeg egentlig har hatt krav på??

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...