Gå til innhold

osveen

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av osveen

  1. Tror den forholdsvis lave representasjonsgraden til dels skyldes at Norge er det eneste av CERNs medlemsland som har en kjøpekraft tilsvarende Sveits, hvilket gjør at kompensasjonspakkene i seg selv ikke lokker like mye som for en person fra Italia, Spania, Hellas eller Romania. Og selvfølgelig som Ingvild sier, at folk tror alt handler om fysikk, siden det er det som skrives mest om. Det hadde selvfølgelig vært kult med flere nordmenn, men folk får nå gjøre som de vil :)

    • Liker 1
  2. Burde ikkje vi også ha lastebilar med missil, i staden for kryssarskip utanfor kysten vår? Dei viktigaste forsvarsinstallasjonane vi treng i dag på grunn av Russland er luftvern i Finnmark.

     

    Vi er jo allerede ganske godt utrustet med NASAMS, som kan utplasseres etter behov for å dekke det du etterlyser. Landbasert sjøforsvar, derimot, er nok ikke like effektivt i Norge som f.eks. i Polen. Tror alle som har kjørt bil langs kysten i nordnorge eller på vestlandet forstår hvorfor.

  3. Det er jo ingen nyhet at uansvarlig bruk av naturressurser fører til problemer. Uansett hva som er grunnen til avskoging, er det et stort problem som må bekjempes.

    Disse ensidige angrepene på palmeolje støtter jeg imidlertid ikke. Man kan ikke overse at det er den planten som gir mest olje pr. hektar dyrket mark, og den nest mest effektive kilden til olje etter alger.

    Hvis vi virkelig ønsker mindre miljøskadelig biodrivstoff, bør vi ikke forby palmeolje. Vi må heller få på plass effektive reguleringer på verdensbasis som forbyr avskoging, og som overvåker, oppdager, stopper og straffer denne uforsvarlige praksisen umiddelbart.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...