Gå til innhold

BluE_fUnc

Medlemmer
  • Innlegg

    141
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BluE_fUnc

  1. I går satt jeg forran pce'n og spilte Far Cry, da jeg skulle dra opp armen for og klø meg bak øret kom jeg til og velte en 1.5 liter med TAB ut over tastaturet (Logitech Internet Navigator Keyboard - Special Edition) Etter "tørking" fant jeg ut at Tastaturet var umulig og bruke lenger, jeg kjøpte et nytt et av samme sort men da jeg hadde plugget inn usb kabelen og så skulle slå på pcen kom det bare et rask "vrrrr" i ca 1 sekund før den slo seg av, jeg gikk strak's inn i pcen for og se om det var noe jeg kunne gjøre, jeg dro ut en ledning fra strøm forsyningen og satte den inn igjen, da jeg skulle skru på pcen igjen hold jeg nøye oppsikt med "invollende" til pcen i samme sekund som jeg trykket inn "av/på" knappet steg det røyk ut av den nye Seagate 200gb hd'n som jeg hadde kjøpt på komplett før tg. Etterfulgt av en ekkel "svidd-plast" lukt, jeg plugget fra alle komponenter og experimentert'e litt så jeg kunne være helt sikker på at det var ded (Seagate hd'n) jeg kom frem til følgende: Alt funker perfekt, jeg kan ha plugget til alle komponenter i pcen bortsett fra seagate hd'n uten problemer, men vis jeg feks drar ut alt og bare har plugget i hd'n slår den seg av 1 sekund etter jeg har skrudd den på igjen.

  2. jaja, får vel lage en av mine "komme-inn-i-biosen" guider da :p

     

    ___________________________§GUIDE§_______________________

     

    Trykk på F5 eller delete ved startup :thumbup:

     

     

    Husker ikke helt vilken det var gitt :blush:

  3. "Try this"  :p

     

    1.Marker "Web-Adresse" (der det sannsyneligvis står www.gamer.no)

    2.Trykk Backslash...

    3.I adresse-feltet som det nå ikke står noen type URL adresser i vis du har gjort det riktig, det skal nå være helt blankt og du kan nå skrive www.google.com (I ADRESSE FELTET)

     

    4.Trykk "Enter"  :yes:

    5.Så vil du komme inn på en helt annen web-side en den du var på før (den du var på før var www.gamer.no)

     

    6.På Google (www.google.com) vil du se et nytt felt, skriv "Hitman: Contracts Demo" i feltet.

     

    7. Trykk Enter og vent....

    8. Nå kan du se en rekke linker til FTP'r hvor du kan laste ned Hitman3

    ______________________________| |___________________________

     

                                      -=MER AVANSERT GUIDE=-

     

     

          Marker Adressefelt> www.Google.com> "Hitman: Contracts demo>

     

     

     

    edit: unskjyld for sarkasmen, jeg måtte bare  :green:

    :laugh:

     

    Kan jeg "stjele" den denne og bytte tu Hitman Demo med Hva en min gamle far lurer på og sende mail?!? :p

    "Go ahed, make my day" :yes:

  4. "Try this" :p

     

    1.Marker "Web-Adresse" (der det sannsyneligvis står www.gamer.no)

    2.Trykk Backslash...

    3.I adresse-feltet som det nå ikke står noen type URL adresser i vis du har gjort det riktig, det skal nå være helt blankt og du kan nå skrive www.google.com (I ADRESSE FELTET)

     

    4.Trykk "Enter" :yes:

    5.Så vil du komme inn på en helt annen web-side en den du var på før (den du var på før var www.gamer.no)

     

    6.På Google (www.google.com) vil du se et nytt felt, skriv "Hitman: Contracts Demo" i feltet.

     

    7. Trykk Enter og vent....

    8. Nå kan du se en rekke linker til FTP'r hvor du kan laste ned Hitman3

    ______________________________| |___________________________

     

    -=MER AVANSERT GUIDE=-

     

     

    Marker Adressefelt> www.Google.com> "Hitman: Contracts demo>

     

     

     

    edit: unskjyld for sarkasmen, jeg måtte bare :green:

  5. Ja, da var Hitman: Contract's demoen sluppet, tenkte jeg bare skulle si ifra :cool:

    Trykk på følgene mirrror's for nedlastning ;D

     

    edit: Forløpig ser jeg bare et mirror og det er på den offisielle Hitman: Contract's siden, klikk her

     

    Poster flere "mirror's" så snart jeg får vite om dem :)

     

    Mirror #1:ftp://ftp.eidos.co.uk/pub/uk/hitmancontra...tracts_demo.zip

     

    Mirror #2: Tysk Mirror

     

    Mirror #3: Vis ikke de to ovenfor fungerer, "Try This"

     

     

    edit2: Trykk på lenkene for nedlastning :thumbup:

     

    mvh GB

  6. Jeg har Telenor 704 kbit p/sec som snart skal oppdateres automatisk av Telenor til 2mb ;) Så i allefall... etter TG fikk jeg en del virus og adware på pcen min, til slutt fikk jeg formatert og reinstallerte alle programmene mine på nytt. Når jeg skulle spille litt cs merket jeg en ekstrem lagg, jeg skrudde av og på pcen og sjekket om jeg kjørte noen krevende programmer, det gjorde jeg ikke :roll:

    "jaja" tenkte jeg, det må være noe feil med configen, så jeg ba en kamerat som jeg viste hadde en bra cofig sende meg sin. Da jeg skulle starte cs igjen med ny Config prøvde jeg forskjellige "rate 9999, 2500, 25000" komandoer uten lykke.

    Så dro jeg inn på ITavisen.no og kjørte speedometeret, den kom frem til at jeg hadde 404 kbit per second, jeg prøvde og formatere for og se om dette hjalp, nei, det gjorde det ikke. Vet dere hva problemet er? jeg skal jo egentlig ha 704 kbit så får jeg 404 :( aldri vært sånn før :no:

  7. Pcen min er igjen blitt belastet med trojanske hester, ms blaster virus og annet dritt etter året's tg. Siden et eller annet rart virus disabla Live-Update på både Norton FireWall og Anti-Virus jeg lastet ned et gratis Anti-Virus program i håp om at det skulle ta knekken på all driten. Men som ikke virus og trojanere var nok kom det pluttselig masse spyware og adware med dette virus programmet. Nå tror jeg at jeg har fått bukt med det meste, men ennå står det igjen en iriterende search-bar som vil ha meg inn på Gay-Porr sider hver gang jeg åpner explorer. Jeg har kjørt Ad-Aware 6.0 men det funka ikke, er det noen andre programmer jeg kan bruke for og fjerne denne dritten ville jeg vært glad for og få vite det :)

  8. Det eneste jeg har gjort med pcen min i løpet av TG var og kjøpe nytt hovedkort med integrert nettverks kort hvor jeg satt den på halv duplex. Etter dette har jeg ikke greid og oppdattere Norton Anti Virus, den prøver og connecte men får feil mel om at den har faila etter 4 tryes eller noe. Har prøvd en rekke free were som

    AVG Anti virus for og søke etter virus. Den fant masse virus i Windows Foldern som jeg fikk slette. Fremdeles så får jeg ikke kjørt live update og heller ikke åpnet msn sine websider eller symatec.com. :cry:

  9. :roll: Det eneste jeg har gjort med pcen min i løpet av TG var og kjøpe nytt hovedkort med integrert nettverks kort hvor jeg satt den på halv duplex. Etter dette har jeg ikke greid og oppdattere Norton Anti Virus, den prøver og connecte men får feil mel om at den har faila etter 4 tryes eller noe. Har prøvd en rekke free were som

    AVG Anti virus for og søke etter virus. Den fant masse virus i Windows Foldern som jeg fikk slette. Fremdeles så får jeg ikke kjørt live update og heller ikke åpnet msn sine websider eller symatec.com

  10. Jeg vet ikke hva slags forhold du har til tidligere RE spill? Men jeg er stor Fan av RE serien, og om du har likt det du har spilt før, vil du elske RE Zero og RE Remake også. Anbefaler deg dem sterkt. Til den prisen burde det ikke vært noe spørsmål engang. I tillegg anbefaler jeg deg kjøpe og spille igjennom Twin Snakes... et spill som burde være i _ALLE_ MGS fans sin samling :p

    ja og i tilleg er jo faktisk stryder (kjetil) hardcore Meatel Gear Solid Fan :yes:

  11. Jeg hadde mareritt i natt :cry:

    Hadde hørt at 600 kilo med sprengstoff (dynamit) var blitt stjålet fra et lager like ved Hamar :no: Tenk om det var noen terrorister som planlegger og svi av hele stedet :no: Det er nesten så jeg ikke tør og dra på TG, er det skikkelig security der ? :cool:

×
×
  • Opprett ny...