Gå til innhold

pkalle

Medlemmer
  • Innlegg

    773
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pkalle

  1. Noen som kjenner til om det er mulig å ta backup av save games? Og evt. hvor denne filen ligger i Stronghold2 katalogen.

     

    Har litt problemer med kapitel 7 da crasher maskinen under 1, angrep og jeg blir kastet ut i desktopen. Har vurdert å reinstallere XP, men håper å få ut save game først. Gidder ikke spille fra starten på nytt.

  2. MINIMUM som jeg mener bør være med:

     

    -Testing på max brennehastighet.

    -Testing av double layer brenning.

    -Testing av feilnivået på platene - dere ville da sett at NEC'en er milevis forran SAMSUNG'en på de aller fleste platene når det kommer til brennekvalitet.

     

    Bør være med:

    Sjekke med litt forskjellige 8x, 12x og 16x media og se om brennerene virkelig støtter å brenne platene på sertifisert hastighet.

     

    Mvh

    Tor Magne Dyrskog

    www.cdfreaks.com tester

    Fortiden er det bare mulig å skaffe That's Write DL DVD+R plater fra våre leverandører.

    Vi har bestemt å vente med DL-plater til utvalget er bedre. Venter da spesielt på plater fra kvalitets produsenter som Verbatim.

  3. Jeg kan godt være enig i at det kunne vært fokusert bedre på brenning og brennekvaliteten, vi kommer i senere tester ikke til å vurdere lese-ytelse og CD-egenskapene så mye. Det blir da fokusert å brenne kvaliteten spesielt med de raskeste hastighetene, men som nevnt tidligere må vi velge plater etter pris kontra kvanta og pris per. enhet (plate)

     

    Hvor mange betaler 10-ganger så mye for å kunne brenne i 12-16x mot 4-8x. Jeg kan ikke forstå prisen diferansen kan forsvares. (viser til tidligere post)

  4. Er det virkelig sånn at noen DVD-brennere ikke klarer å lese enkelte plater i det hele tatt? (Thatswrite eller hva det nå var) Synes dere ikke det er alt for dårlig? Hadde jeg kjøpt meg bil og det hadde viste seg at den kun kan kjøres på 50% av veiene så hadde jeg blitt mektig forbannet og levert tilbake bilen. Godtar folk virkelig slike feil når det gjelder DVD?

    Det kommer litt an på hvilken standard veien holder jeg klager ikke på Porchen siden jeg ikke kan kjøre i "skauen" med den. forstår hva du, mener :-)

     

    Tror ikke det var problemer med noen av brennerne og lesing, men andre enheter klarte ikke alle plater.

  5. Det kommer nok en retest av disse to brennerne, med PI Errors, PI Feil og Jitter feil test.

     

    Noterer til vurdering alle forslag til tester som bør/kan droppes og tester som bør være med. Desverre er det ikke kapasitet til å gjøre de alle tester på alle plater så et valg må gjøres.

     

    Det stemmer nok at ikke alle DVD-plater kan puttes i vanlige DVD-spillere om dette er pga. brenning, platen eller spilleren er litt uviss, men mye taler for at nyere spillere av bedre kvalitet leser brente plater bedre. Vi har heller ikke mulighet til å "modde" produktene på noen måte dvs vi tester slik de er levert.

     

    Det er heller ikke mulig å teste en plate i alle tenkelige avspillings enheter.

     

    At testen er tittelert med 16x duel... blir nok litt feil, men ikke helt feil. Det er riktig nok brennere som skal klare 16x på DVD+R-plater, men det var ikke i handel/tilgjengelig når testen ble gjort. Det er først den senere tiden 16x media er lager vare hos forhandlere.

     

    Vi håper å kunne kjøre en rask test med 16x media så snart vi har det tilgjengelig.

     

    Takker for konstruktiv kritikk for å gjøre testene så relevante som mulig.

  6. Ja, det står nok 3200+ når du kjører på 200Mhz FSB Det gjør min XP-M2500+ også når jeg klokker den fra (11x166) 1800 til (11x200) 2200. En 3200+ er en 2500+ som kjører på 200Mhz FSB. Det er noe den skal klare om den er solgt som en 3200+. Det skal fremgå av ID merke på prosessoren .

     

    Det er mange som kjører en valig XP2500+ på høyere hastighet, spesielt er det Mobile utgaven av 2500+ som er spesifisert for 1,5V som er klokke villig. Gjerne da med Core-volt rundt 1,8 - 1,85.

     

    Har du kjøpt brukt?

    Der er ikke en XP-M2500+ du har da?

    Sjekk Core-volt som skal være 1,65 (XP) om jeg ikke husker feil evt. 1,5 for Mobile utgaven.

  7. Jeg flashet BIOS på Xecuter 2.6 ved å bruke CD/DVD med bios fil. Dette gikk greit, men etter på vi ikke makinen boote til mod chip. Bare piper ikke noe bilde eller BIOS meny. Bios Cromwell 1025kb.

     

    Maskinen booter greit (org bios) om jeg slår av mod chip. Har en PC basert programmerer som jeg kjøpte, men har ikke fått den til å virke. Dvs PC/x2bm finner ikke mod chip. Jeg har testet div instillinger uten positive resultater.

     

    Er det noe som har gjort dette? Mulig min LPT leding er for dårlig, har testet to ulike ledninger men de er like lange.

  8. Det er absolutt nødvendig med aktiv kjøling på dagens harddisker. Om du ikke har de "open-air" da.

     

    Selv om ingen produsenter anbefaler det direkte går det klart frem av spesifikasjoner på harddisker at det er nødvendig med aktiv kjøling for å sikre spesifisert MTBF.

     

    Hvor kraftig denne kjølingen dvs. viften må være er individuelt fra config til config. Små kabinetter trenger ofte kraftigere løsninger pga lav indre volum. En 80mm-90mm med lav hastighets (1500-2000 RPM) vifte gør ofte jobben.

     

    Foruten katastrofe serien GXP45 fra IBM noen år tilbake har jeg aldri opplevd problemer med harddisker. Flertallet av mine harddisker er fra produsenten Western Digital. Har brukt disker fra dem siden kjøp av 4,5GB disk i -99 frem til dagens 200GB versjon.

     

    Harddisker fra Maxtor er også i bruk. Konkurerende produsenter som Seagate, Samsung, Fujitsu og nå Hitachi tidligere IBM er ikke benyttet i like stort volum.

  9. Could not create DirectShow base graph. osv Noen som har hatt samme feil, eller vet hvordan man fikser det?

    Mulig det er driver eller DirectX feil, reinstallere skjermdriver evet. fjerne alle gamle og legge inn siste nye. Legge inn DirectX på nytt.

  10. Send hele "dritten" tilbake (det gjorde jeg dvs. 600), kjøp heller Hauppange eller hva de heter evet. NVTV kan også være et bra valg.

     

    Funger det ikke med nyeste drivere og software med en gang gidder jeg ikke sitte å feilsøke i flere timer. (Jeg er ikke beta tester) Sender det tilbake og får noe nytt som fungerer.

     

    Det er flere produsenter av "Windows XP Multimedia Center 2004" som bruker Hauppange evet. NVTV.

     

    Her har du en liste over MS partnere og hardware prdusenter som er anbefalt av MS til XP evet. XP Media Center 2004.

     

    TerraTec er ikke på denne listen.

    MS Hardware produsenter.

  11. Om det ikke er spesielle behov, men bare trenger en bra PC som holder en stund.

    Bør COOP/PRIX PC-en vurderes.

     

    Minus:

    - Få PCI spor.

    - Mulig tastatur og mus ikke er verdens beste.

    - Mangler skjerm

    - Support, ved feil må du nok sende PC-en en eller annen plass. (om du ikke fikser ting selv.)

     

    Pluss:

    - Prisen.

     

    Dette er ikke nødvendigt å kjøpe PC til 14000 når 10 000 gjør jobben.

×
×
  • Opprett ny...