Gå til innhold

hondapower

Medlemmer
  • Innlegg

    208
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hondapower

  1. Jeg har noen merkelige problemer. har to selvbygde maskinger i hvert sitt coolermaster stacker kabinett. Disse står på hjul på gulvet å når jeg skal vaske "orntlig" så triller jeg disse ut i gangen.

    Dette er tredje gang nå hvor maskinene har nektet å fungere etter å ha blitt trillet tilbake å koblet opp igjen. Skjønner ingenting jeg.Er det en "gal" måte å koble maskiner på? Kobler alle kontakter i , så strøm , å så trykke start. Den ene maskina med amd phenom og nvidia hk starter og så slår seg øyeblikkelig av igjen , på , osv. den andre med intel e8500 og p45 hk er helt død og nekter å starte med powerbryter på kabinett eller den kule knappen på hk. har ikke funnet ut hvordan en resetter bios på denne , da jeg ikke finner noe batteri , men som sagt, lysene lyser på hk men ingen reaksjon , verken på vifter eller disker. Begge er urørte med nøyaktig samme tilkoblinger som de hadde før flytting..HK minne og cpu på begge er nettopp blitt skiftet for 4 måneder siden da forrige flytting også førte til døde maskiner. Trenger hjelp da dette begynner å bli dyrt!

  2. Jo jo skjønner jo det , men om jeg da skal spille far cry eller crysis eller noen grafikktunge spill , vil det da gi en stor forbedring med ny prossessor eller kan jeg få mer ut av systemet med bare nytt grafikkkort... vil da prosessoren bli en flaskehals om jeg f.eks kjøper hd4870 og kjører det men nåværende prosessor? Hvis jeg først skal oppgradere hele blir det nok nytt graffikkort også..

     

    Får du de prosessorene opp i slike hastigheter da??? Hence my predicament..

  3. Hei! jeg vet at det er skrevet mye om dette på forumet men kjører på lell...

    Har en opteron 175 på 2.7 ghz med 2 gig ram og den er "performance rated" til 7.8 ghz

     

    Sjekket xbitlabs og for å kjøre far cry 2 får cpuen full pott mens 8800gten min får sånn midt på treet. Synes pcen henger litt av og til i windows selv om jeg nettopp har lagt dette inn på nytt. Hang litt før også. Lurer på om 3 år med oc har satt sitt spor. For å få mer futt er det noe vits for meg i å oppgradere til f.eks nye c2d eller kan jeg ha systemet lenger evnt. kjøpe nytt skjermkort når det lir på...?

     

    Funderer så mye for tiden på dette at jeg gjerne ser noen andres syn på saken. Er jo ganske billig å oppgradere nå da , men som sagt. vil jeg virkelig få så mye ytelse at det er verd pengene? Tenker da på e8500 eller ny quad som da også er heftig priset enda.

     

    Takker for svar

  4. Den ser slik ut... http://www.autokatalogen.se/wls/show_artic...ls.do?id=153675

    Tror ikke det er bevegelses sensor , det sa de ingenting om fra sverige i alle fall. skjønner ikke hvordan denne sensoren skal plutselig klikke. Har jo ikke gjort noe med den . første bilen jeg har hatt som ikke tåler regn. uler med en gang . morsom svar jeg fikk fra de da. fikk montering\ bruksanvisning og beskjed om at den måtte klistres på frontruta med dobbelsidig tape. akkurat som det hjelper når jeg har sagt at jeg har snudd den begge veier og prøvd med den inntil frontruta og uten. nå har jeg altså også prøvd med gaffatape uten at det hjelper.. må nok kjøpe en ny slik sensor men hvis det ikke virker da så røsker jeg ut å kjøper defa. må jo ha alarm på godbilen , ellers kan jeg jo ikke gå fra den :!: :!:

  5. jeg sitter å tenker tanken selv . sitter på opteron 175 klokket til 2.7 og xfx 7900gt extreme og sliter på høyere oppløsninger både på airborne og prey.. siden jeg har 24 toms skjerm så lurer jeg på om det er noe vits å invistere i 8800 gt med en så gammel prosessor... har 2 giga minne som kjører på 500mhz da så synes at det burde holde en stund til..

  6. oppdatering. Ser ut til at det glassknuse sensoren som går av da det lyser i den når alarmen har gått. Vet ikke helt hvordan jeg skal fikse den . Har prøvd flere plasseringer uten at det har hjulpet , løs , intil vinduet , sensor opp , sensor ned. skjønner ikkenoe jeg.

  7. Tusen takk for svar! Er helt oppgitt siden den fungerer helt fint ellers å jeg har ikke lyst til å bare kaste den å bruke mange penger for å få ny. Feilsøking på verksted blir jo sikkert like dyrt da det er elektronikk det er snakk om. Jeg har vært under panseret for å skifte til åpent filter og byttet lyspærer så kan være det . skal ut å sjekke om jeg finner den bryteren så raskt som mulig . Bor i kristiansund så det blir nok vanskelig men takk for tilbudet. Problemet her er jo at det ikke finnes en skikkelig møller eller annet verksted som tar seg av denne typen alarm.. Blir eventuelt å spørre defa karene men med de prisene tror jeg ikke det.

  8. Har en 2000 mod audi a4 sedan som har en cargard950s alarm. Bilen er importert fra sverige av noen andre og når jeg kjøpte bilen var det ikke med noen form for papir for alarmen. Jeg har funnet ut modellen fra nett men selskapet er i sverige .

    Problemet er at når det blir kraftig regn eller hagl så går alarmen!! Utrolig slitsomt. Ellers fungerer den normalt. Oppdaget ikke dette før nå i høst . Har fungert hele sommeren som en drøm. Noen som vet om hva det kan være eller ett selskap eller noen her i norge som kanskje kan hjelpe? Har ikke lyst på langtur til sverige med det første.. Har prøvd å snu å vende på alarmdioden som også inneholder en glassknuse sensor i tilfelle den ikke var riktig på plass uten hjelp! Har ikke gjort noe spesielt siden jeg kjøpte bilen i sommer så skjønner ikke hva det kan være. Har skjønt at defa har kjøpt opp selskapet som hadde cargard så jeg skal inn på audi å høre pluss defakarene men de vil bare selge meg ny alarm til 6000. Defa er dyrt!!

  9. Jeg var så lur å kjøpe meg en dell 2407wfp for en stund siden . Er ikke helt fornøyd med ytelsen men bildekvaliteten er kjempebra. dessverre er det visst ikke mulig for mitt system å kjøre på maks oppløsning til denne skjermen så da trenger jeg visst å oppgradere. Den sliter ganske mye på mohairborne siden jeg må sette alt til medium og bruke 1280x1024 oppløsning mens bioshock går på 1600x1200 eller noe... merker at cpuen går på 100 prosent hele tiden så det er vel der flaskehalsen sitter. har en opteron 175 som går på 2.7 ghz sammen med 2 gig minne og 7900gt kort. Synes da at det bør være nok til slike spill , kanskje det er skjermen som gjør at jeg synes at det går trengt ? Lurer på q6600 prosessor nytt hk og kanskje nytt grafikkkort. Bør jeg vente til over nyttår eller holder det oppsettet til oppløsningen på nyere spill ut neste år om jeg kjøper det nå?

     

     

    edit : ingen som vet? Er det noe vits å investere i bare nytt skjermkort eller blir resten av systemet flaskehals? setter pris på svar...

  10. Jeg må si etter å ha satt opp vanskelighetsgraden til hard viser spillet seg fra sin beste side. Er ikke mulig å bare storme fram og skyte slik som på casual. Men det jeg synes er latterlig er det siste brettet med "rambo" eliten som klarer å snipe meg med mg42 fra sikkert over 50 meters hold når jeg croucher bak kasser og sniper han mellom to trappetrinn i trappen han står foran. med en gang jeg treffer fyrer han løs mellom trappen og treffer meg i hodet på full automat. Tragisk! Har ikke klart å forsere den hindringen enda men de andre brettene var gøy.

  11. For min del er det høyst uaktuelt med biler som er styla i alle bauger og kanter med vinger så det ser ut som de går i 300 km\t å så starter de og putrer avgårde med 1.4 liter eller aller verst diesel! Komisk. Jeg mener styling skal få fram bilens allerede gode linjer ikke mer. Motor og kjøreegenskaper først , så utseende. Men man trenger ikke noe 3 liter med twinturbo fordi om du liker motor. har man mellom 170 - 250 gamp på en passe tung bil og flott utseende\interiør så er det bra nok i norges land.

  12. Vel jeg har gjort det meste av risting og slikt og snudd å vridd på alle komponenter . Men når aquatuben er direkte koblet til pumpa og jeg fyller vann til hele slangen opp til den er full , nesten hele anlegget og så starter så skal det jo gå bra. luft som ligger i blokkene og slikt vil jo fjerne seg når de kommer opp til den.?? Det som er så merkelig er at det er ingen luftbobler i resten av systemet. det virker som om det er pumpa som produserer de. om jeg slår den av og på så er alt bra i 10 sek men så er det samme greia igjen.. fatter ingenting. har gitt opp vannkjøling til fordel for luft nå..

  13. Jeg har ett spørsmål til alle datakyndige der ute. I det siste har vi hatt problemer med 2 pcer som står i vekta på arbeidsplassen min. De styrer inn og utveiing som foregår på 2 forskjellige vekter. Nå har it-avdelingen sagt at siden begge de optiske musene ligger rett ved hverandre (pga forenkling av jobb) så blir signalene forstyrret og nå må de ligge på hver sin halvdel av pulten ca. meteren fra hverandre. De snakker nå om å bytte til kulemus... Jeg kan ikke fatte å begripe dette siden det eneste optiske mus gjør er å registrere bevegelse. Er det noen som kan komme med en forklaring for eller i mot denne påstanden?

  14. Må være noe jeg har glemt å rette på da. Har ikke den tigjengelig nå og slik som oppsettet er så er aquatuben i toppen av kabinettet med en slange fra bunnen og ned til pumpa som igjen går til raddis. Jeg fyller hele slangen med vann slik at nesten hele anlegget er fullt før jeg starter pumpa. Det går bra i 10 sek og så begynner bråket. når jeg slår av så kommer boblene. Har nå skiftet ut eheim pumpa med en hydor3 pluss skiftet alle slanger. Lurer på om at det er for god sirkulering i systemet til at pumpa klarer å gjøre jobben sin... har 1\2 " id slanger over hele linja og dangerden komponenter som liker høy gjennomgang på alle plasser. Det eneste som står igjen som jeg kan tenke på er at det blir en vannvirvel i aquatuben pga liten tank og stor gjennomstrømming. når så vannet går ned til pumpa er det mange små vannbobler der... høres søkt ut og jeg skjønner ikke helt hvorfor siden det samme oppsettet har fungert i snart 2 år.. Skjønner ikke noe jeg

  15. Har ett spørsmål. Trenger vannpumper en viss motstand for å virke 100 prosent? Ser ut til at hvis jeg lager en liten knekk eller klemmer på slangen som går ut fra pumpa , så stopper bråket. Det samler seg luft inne i pumpa , når jeg så slipper knekken , så ser jeg mange luftbobler som drar avgårde.. trenger jeg større tank? Bruker jeg for store slanger? Noen som vet?

  16. Vel da har jeg fått noen jeg kjenner til å se på bilen og ta bilder. Så bra ut men er litt bekymret over ett par ting. Han sa det var en list det kom rustvann ut fra. Selgeren trodde det var dørhengselene? Pluss at det skulle visst være noe som vibrerte bak på bagasjeluka som gjorde at lakken skalet av og det var noen bobler... lurer på da om dette er ikke så mye å bry seg om eller om det kan bli dyrt snart. Noen som vet om 2001 modellen har forbedret forstilling slik at det ikke er nødvendig å skifte slik som på de eldre? Setter pris på svar , legger ved noen bilder av bilen. synes det var merkelig mye rust på bilen ...

    post-34586-1179859460_thumb.jpg

    post-34586-1179859480_thumb.jpg

    post-34586-1179859504_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...