Gå til innhold

GRendal

Medlemmer
  • Innlegg

    3 686
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GRendal

  1. For å nekroe denne tråden litt, dette skjedde med meg også. Jeg leide et værelse av en kompiss, og på dette værelset var det kun èn hylle - den eneste oppbevaringsplassen på hele rommet. Jeg hadde et par bøker oppå denne, og dette gikk fint nesten et år. En dag datt den ned. gipsskruene ble med og det ble noen relativt stygge hull i veggen. Dette opplyste jeg han om, og han sa ok og så på det, uten at han sa noe mer.. Jeg har nå flyttet ut, men får en melding der han spør meg nå hva JEG har tenkt til å gjøre med det, hvorpå jeg svarer at jeg godt kan hjelpe til, men at jeg ikke kan noe for at hyller detter ned i hans leilighet. Han sier da at hyllene bare tåler 5 kilo - åpenbart slike Ikea-hyller som nevnt ovenfor - og at bøkene åpenbart ble for tunge. Han visste heller ikke at de tålte så lite, men at en annen venn fortalte han det i ettertid når han så på de. Videre sier han at "det som skjer på DITT rom - DITT rom har ikke jeg noe med å gjøre. Det ble åpenbart for tungt, tåler ikke slike skolebøker dessverre".

     

    Rommet er vel 3-2 meter, uten skap, andre hyller eller noe som helst sted å plassere ting.

     

    Det er jo helt håpløst å leie ut et værelse til en student - med EN enslig hylle som er nesten 2 meter - som grunnlag for eiendeler, og så tåler den knapt 5 kilo? Det er jo en dekorasjonshylle åpenbart.. Men jeg har aldri blitt fortalt dette, og han har mange ganger i løpet av året sett hyllen, uten å ha sagt noe som helst?

     

    Har blitt rimelig dårlig stemning, og nå svarer han bare "beklager at rommet ikke var perfekt for skolebøkene dine, åpenbart min skyld" O.L...

     

    Er under et år siden han overtok den, nøkkelferdig leilighet, men allerede er skapdører, lister og skuffer enten ikke skrudd fast, eller de har falt ned/løsnet.

     

    Jeg har uansett tilbudt å hjelpe å sparkle/henge opp hylla, men dette er ikke bra nok, første meldingen jeg fikk var " Fint om du fikser det".

     

    Er det rimelig at jeg skal holdes til ansvar for en hylle som detter ned på værelset jeg leier? Jeg kan tenke meg det var 10-12 bøker fordelt på ca 2 meter hylle.

    • Liker 1
  2. Jeg skjønner ikke forholdsgreia. Har det akkurat likt. Vært sammen med en jente i over ett og et halvt år, og nå har jeg mulighet til å svømme i jenter. Om vi en dag slår opp, antar jeg at interessen ikke er lik.

     

    Jenter du møter på byn vet jo ikke om du har kjæreste eller ikke, også er interessen fortsatt påfallende høy. Er det på grunn av signalene du sender ut eller hva?

     

    Tror det har mye med innbilning å gjøre også!

     

    Tror jeg og. Lettere å tenke seg alt man kunne ha fått når man ikke "kan" prøve seg lenger.

  3.  

    Skal vi la en art dø ut bare fordi vi har et tettere forhold til en avgrening? Naturen må få gå sin gang, om det må koste en hund sitt liv eller "Fido" sitt liv.

     

    Det er vel ikke snakk om å la en art dø ut, men å begrense den for å forhindre store skader på husdyr samt hindre frykt blant de som bor der det er ulv eller bjørn.

     

    Skal du ha en bikkje, så får du passe på den. Skal du ha sauer, så bygger du et gjerde.

    Jeg fant en artikkel om en hund som ble angrepet mens den stod i bånd rett utenfor huset. Hva hvis det var et barn?

     

    Syltynt argument all den tid det ikke er påvist et eneste rovdyr-angrep på mennesker på over 150 år her i norge. Hadde det vært mennesker ute sammen med hunden ville ulven ganske sikkert holdt seg unna. Den er mer redd for oss enn vi er for den.

     

    Jeg har også hørt om jegere som har gått med hunden, hvor det plutselig har kommet ulv springende rett mot hunden. Ønsker du at folk skal flytte fra bygda, og inn til byen?

     

    Du har hørt det av en kompiss som har hørt det av en kompiss da eller? Ulv som av ulike årsaker trakasserer bebyggelser skal naturligvis skytes, men dette har vel enda ikke blitt dokumentert her i landet?

     

    Har du noe i mot å ta regningen for gjerdene som skal bli bygd? Hvis du spiser kjøtt, så sier du vel ja takk til å spise fårekjøtt?

     

    Ser man på forholdet mellom sauebestanden og ulvebestanden i Norge er det vel lite trolig at det blir manko på fårekjøtt med det første. Det merkelige er at ALLE andre enn norske bønder klarer å PASSE på sauene sine. Hvordan gjør hele Europa dette? Kan det ha noe med den norske kompensasjonsmodellen å gjøre? Man får betalt uansett, hvorfor gidde å betale noe ekstra for å holde ulven ute?

  4. Fantastisk drakt! Må bare bestemme meg for hvilken spiller jeg skal ha bakpå! Har allerede 2010 drakten med Barton.. :p

     

    Vet ikke helt om vi trenger Nzogbia med marveaux på plass. Må i så fall være til en billigere pris enn 9 millioner. det er ALTFOR mye når han kun har 1 år igjen av kontrakten.

    De snaue 10 millionene kan heller spanderes på f.eks Daniel Sturridge, min våte drøm som ny Nummer 9.

  5.  

     

    Jeg ville lagt fra meg tanken om å forsøke å sjekke opp jenter når du er på byen, og heller fokusere på å bli kjent med folk.

     

    Dette er et godt råd mange burde ta innover seg. Det forutsetter dog at du selv tror på at du bare skal bli kjent med folk, ikke sjekke damer. Så man må endre mindsettet litt.

    For å dra det Dorian sier litt videre: Fokusér på å ha det gøy! Jeg har fått langt mer respons fra jenter når jeg danser og har det skamfett enn når jeg sitter ved bordet å slapper av.

    Men det du sier, Grendal, er rett. Jeg har dame, så jeg går ikke ut for å sjekke opp noen, men for å ha det kult. Og interessen fra det motsatte kjønn er større nå enn når jeg var singel. Livets ironi.

     

    He he, ikke sant. Har flere kompisser som har gått på en smell der. De har vært i forhold og følt at de ikke nyttiggjorde seg av alle tilbudene som presenterte seg på byen. Savnet etter singel-tilværelsen ble etterhvert for stor, og frie og franke gledet de seg til å hanke inn denne etterlengtede musen. POFF sa det, så var de plutselig ikke så attraktive lenger. Jenter lukter desperasjon på en mils avstand.

    • Liker 3
  6. forresten, Dustin kjører GTX 470 1280 MB til 1599 nå... grei pris..

    Men ingenting slår jo 6950x2 hvis man finner dem til rundt 1700 per stykk..

    Venter på 7000-serien selv tror jeg... BF3 blir krevende. GTX 580 single dipper til 20 FPS..SLI til 40... det er ikke playable ( dette i 1920x1080.. altså 1080p)

  7. Gigabyte GA-PH67-UD3, Socket-1155

    ATX, H67, DDR3, 2xPCIe(2.0)x16, SATA 6Gb/s 490.00,-

    Corsair XMS3 DDR3 1333MHz 4GB CL9

    Kit w/2x 2GB XMS3 modules, CL9-9-9-24, 1.5V Intel i5 299.00,-

     

    Intel Core™ i5 Quad Processor i5-2500

    3,3GHz, Socket LGA1155, 6MB, Boxed 1595.00,-

     

     

    Totalt:

    2.384,00

     

     

    Har du råd til dette da? alt plukket fra komplett.

    Burde gi deg en enorm ytelsesøkning :)

×
×
  • Opprett ny...