Gå til innhold

jorn_:-D

Medlemmer
  • Innlegg

    784
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jorn_:-D

  1. Hei.

    Jeg flytter til Frankrike for vel tre måneder rett over nyttår, og der jeg skal bo har vi ikke internett. Jeg lurte derfor på om noen med litt franskkunskaper og/eller erfaring kunne fortelle meg om et brukbart fransk mobilt bredbånd? Hvilke opperatører bør jeg sjekke ut? De jeg har funnet til nå har selvfølgelig bare fransk hjemmeside, noe som gjør at jeg forstår fint lite.

     

    Takker for svar.

  2. Jeg har i alle år hatt en Nokia 3110 i bilen. En god nr 2 telefon, som på mange måter ble som en integrert telefon der den sto i "handsfreen".

     

    Men igår ble min 10! år gamle 3110 stjålet fra bilen. Lurte derfor på om noen hadde peiling på hvor man kunne få tak i gamle nokiaer, om det er mulig? (Prøvd finn, qxl osv)

     

    Derfor håper jeg at noen kanskje geier å spore opp en 3110?

    Om den har ødelagt antenne eller batteri gjør det ingenting. I og med at den kun skal stå i handsfreen i bilen. (ekstern antenne)

     

    Et system som har fungert perfekt i 10 år, så hvorfor bytte til noe nytt da? :D

     

    Offtopic: En Nokia på 10 år burde jo nesten få medalje? :w00t:

  3. Jeg vurder omsider å sende min gode trofaste 6600 ut på de evige jaktmarker, og gå over til en telefon som tåler en støyt, men den bør ha litt funksjoner i tillegg.

     

    Har ikke fulgt veldig med på mobilfronten i det siste, men fant fort ut at Nokia har laget 5500, en mobil med s60 og som faktisk skal tåle litt vann.

    Prisen var jo å juble over i tillegg.. Så jeg ville bare høre deres tanker om 5500, før jeg eventuelt kjøper. :thumbup:

  4. Funker fint hos meg og, yter over all forventing.

    Vi venter spent på komentar fra trådstarter, der han finner ut at etter han har kjøpt 7800GTX så funker det fremdeles like dårlig, pga han gjorde en feil :p

    Neida..

     

    Hvis det er til noen hjelp, så fungere BF2 fint hos meg med 77.72 driverene...

     

    Leif was here....

×
×
  • Opprett ny...