Gå til innhold

phanti

Medlemmer
  • Innlegg

    469
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av phanti

  1. Sykt hvor fort gjort det er å svi av mange timer på dette spillet da.

    Forresten, hva er odsen for at disse loot goblinene skal åpne en portal ? Har lvla en karakter nå fra 20 til 70+ uten at en eneste loot goblin har åpna en slik portal når de blir drept.

    Random ?

    Tok meg evighet, ramla nesten av stolen da det endelig skjedde. Bare fortsett å drep dem, trenger ikke gjøre noe spesielt for at portalen skal åpnes, det gjør den i det de dør.

    • Liker 1
  2. Bra test! Hjelper nok mange med å legge ut erfaringer om maskiner.

     

    Jeg har også sett på denne, men mine førsteprioriteringer er at wifi er bra, og at tastaturet er veldig godt å skrive på. Det vil bli skrevet mye, så godt tastatur er nesten viktigst. Kunne denne tilfredsstille disse kravene tror du?

     

    Igjen, takk for at du tar deg bryet med å dele erfaringene rundt forskjellige maskiner :)

  3. Fikk samme form for sms-spam i dag:

    Avsender: Caliber

    Melding:

    "Premiere på mobilen for Starburst på LeoVegas.com / sms / no

    Vi tilbyr 20 freespins + 200% bonus på innskydd opp til 50 Euro.

    Avreg? SMS CAL STOP til 2404"

    Hvor fisker de nummer fra ?

     

    Fikk denne i dag, men kan ikke skjønne noe annet enn at det er ulovlig markedsføring?

  4. Hei..

     

    har veldig lyst og begynne med hellikopter, og tenkte derfor eg kunne spørre her hvas eg bør begynne med siden eg er komplett nybegynner...

     

    Har sett på raptor 50 v2, som virker som ett greit hellikopter, men vet ikke helt...

     

    Hvor mye bør eg legge i dette her???

     

    Hva er det eg bør vite når eg bestemmer meg for en slik hobby?

     

    takker på forhånd for alle svar

     

    Heisann!

     

    Det som er viktig når du vurdere å begynne med rc-helikopter, er hva du har råd til å kræsje. Hvis du ikke vil kræsje, så bør du ikke fly. Det er bare slik at det er en del av hobbyen, enten akseptere det og kose deg med å bygge det opp igjen, eller begynn med noe annet. Høres litt hardt ut, men det er litt spesielle hardbarka og viljesterke karer som begynner med helikopter og fortsetter :p

     

    Simulator er et must. Det vil begrense unødvendige kræsj i starten, og gjøre det mye mye billigere for deg. Dessuten når du etterhvert blir bedre, prøver du på nye ting på simulator, også tar du det ut på det ekte helikopteret senere. (med stor suksessrate i forhold til uten simulator)

     

    Raptor er et solid valg, men du har også mange gode brukte helikopter på rcmarked.no som jeg heller ville gått for. Deletilgangen på feks Align T-rex 600 Nitro er veldig god, og ikke avskrekkende dyrt heller. Å gå for et helikopter i 50size som både raptor 50 og t-rex 600 er, syns jeg er en god ide. Større helikopter er lettere å fly, mer motstandsdyktige mot vind, og ikke så vanskelige å skru på.

     

    Jeg kikker sjeldent innom dette forumet, men send en pm, så hjelper jeg deg gjerne videre.

     

    Lykke til!

  5. Er du interessert i hva som skjer i modellhelikopter-norge, så bør du besøke www.helidancers.com, og registrere deg.

    Modellflymesser, FunFlys og andre spennende eventer blir annonsert, og dekket med bilder og video.

     

    Trenger du hjelp, eller vil du diskutere, skryte eller ljuge, så er du også hjertelig velkommen! :D Dette blir noe lignende det Pitchbrothers har i danmark. Allerede neste år er det planlagt å ha et ren helikoptertreff i regi av oss som jobber med helidancers.com. Det blir mest sannsynligvis på den nydelige stripa til DrammenMFK. Vi skal sørge for mye morro, så om du er tilskuer eller pilot, så blir det nok å sette tenna i!

     

    Ideen bak dette nettstedet, er å få knyttet alle helikopter-gærningene litt mer sammen. Det er utrolig mange bakgårdspiloter, og vi syns vi alle bør ha et tilbud av en sort. Denne sporten, eller hobbyen som vi kalte det i gamle dager, er i frammars fordi den er så spennende, morsom, vanedannende, men den blir enda bedre når du har noen å dele den med.

     

     

    Dette er ikke enda et rc-forum, de er det nok av. Dette er planlagt å være for brukerne, av brukerne. Har du forslag til noe som kan gjøre det bedre, så er det bare å gi beskjed.

     

    Da er det bare å ta turen innom www.helidancers.com og hilse på!

  6. Jeg begynte med depron-fly jeg. Altså fant tegninger på diverse forum (altså gratis og fritt publiserte) og handla inn noe elektronikk fra billige sider i utlandet.

     

    Altså en liten engangssum, så tar du bare med motor og servoer over på neste depron-fly når det du starta med er pinneved :p

     

    Fordelen med depron-fly er at de kan fly veldig sakte hvis du vil det. Ulempen er at det nytter ikke å fly hvis det er mer enn 2 m/s vind ute. Alt avhengig av hvor flink du er så klart.

     

     

    Eller som et par kompiser har gjort, kjøpt et rimelig elektrofly, og bygd depron av restene når det er done for.

  7. Jeg vil absolutt anbefale deg å handle i butikk. Det lille ekstra du betaler for å ikke handle på nett, tjener du inn i bøtter og spann i god kundeservice.

     

     

    Det ble Nikkor 70-300mm som jeg også landet på. Dro til nærmeste (Seriøse) fotosjappe, forklarte hva det var jeg skulle ta bilder av, hvilket kamera jeg har og budsjettet mitt. Fikk først et fra Tamron, men uansett innstilling på kamera, så fikk jeg ikke skarpe bilder. Jeg gikk ned i pris, og prøvde nevnte objektiv, og ble kjempefornøyd.

  8. Jeg har selv hatt et billig helikopter fra Esky, og mener at det er bare bortkasta penger. Hadde jeg hatt noe økonomisk-vett, så hadde jeg ikke fortsatt med denne hobbyen. Det er ikke lett å få et slikt et til å gå stabilt og fint, og dermed øker kræsj-kostnadene dine. Du ender opp med å ha betalt like mye i et slikt i deler, som om du hadde kjøpt noe skikkelige greier i steden.

     

     

    Men jeg hørte heller ikke på forhandlers råd om å ikke kjøpe farkosten, så mine tips vil være å;

    1. Bruk treningsunderstell!
    2. Fly på kortklipt gress med minst 5x5 meter fri sikt rundt.

    Ellers trenger du all den flaks du kan få..

  9. Hallo, lurer på og kjøpe med et heli, tenkte på noe til ca 1000-2000+kr.

    Tenkte å bruke det mest ute og må helst være litt størrelse på det.

     

    Noen som har noe forslag? :hmm:

    Har et Silverlit "ultra micro" heli nå, men har lyst på noe mer seriøst :D

     

    Edit:

    Hva med BIG Lama?

    Du får ikke noe som duger i svak vind (1-3ms) til den prisen der.

     

    Jeg ante fred og ingen fare en gang jeg var innom en hobbybutikk på ferie. Været var fint og jeg hadde et par tusenlapper til overs. Det var evigheter siden jeg hadde kjøpt noe til meg selv. Så da fikk jeg øye på det, et radiostyrt helikopter til 1200 kr!!

    "Siden det har blitt SÅ billig for helikopter, så går det jo an å prøve.." Tenkte jeg. Butikk assistenten mente noe annet. Han ville ikke råde meg til å begynne med et slikt et. Hvertfall ikke hvis jeg seriøst hadde planer om å lære meg dette.

    "Pytt pytt" tenkte jeg, for modellen som var hakket bedre, var også hakket dyrere. Hele 2500 kr kosta det, hadde beltedrift og skikkelig gyro.

     

    Enden på visa er at jeg skulle hørt på butikkassistenten. Det helikopteret jeg kjøpte da har vært den verste investeringa i mitt liv. Ikke bare var det umulig å få stillt inn 100%, men det ved det minste vindpust så ble det knocka i bakken. Når jeg tenker på penger jeg brukte på reservedeler til den skithaugen der, gjør at jeg får vondt i magen.

     

    Jeg ble bitt av basillen for det da, og har nå en Trex 450se v2, som jeg har det utrolig morsomt med. At jeg nå faktisk klarer å fly, kan ikke den propellerte søpledynga ta noe ære for. Kan ikke annet enn å anbefale de som er nysgjerrige på helikopter, om å ta kontakt med den lokale klubben eller noen du kjenner. De vil i de aller fleste tilfeller ta dere varmt i mot.

     

     

    Eller så har jeg hørt mye positivt om Walkera modellene. Mange bruker de for å få litt stikketrening.

  10. Har fått mitt nye helikopter. :) Det er utgaven med 350mm blader. Bestilt fra FastLad Performance i England. Skal benytte en Futaba 12FG 2.4GHz sender. Mangler ennå servoer, gyro og batterier.

     

    Tipper overgangen fra en Belt CP med Esky radio blir stor. :) Ser fram til å starte å bygge. Blir en fin sommer.

     

    Utstyrslisten blir seende slik ut.

     

    CY Rave 450 med 350 mm blader og Scorpion 2221-10 motor.

    Thunder Power 40 ESC.

    3x JR DS285MG på cyclic.

    JR DS3500G på halen.

    Spartan 760 eller CY Mini-G gyro.

    Futaba 12FG.

    Stilig helikopter :D Fått det i lufta enda?

     

    Også er jeg ganske nysgjerrig på gyroen du har satt opp. Den er utsolgt alle plasser jeg vet om. Har du fått tak i den?

  11. Hold dere ontopic! Det var her vi skulle whine, ikke oppmuntre :p

     

    Ellers vil jeg bare whine på hvor elendig og meningsløst det er å spille prest i pvp. Attpåtil så må vi farme en "syk" mengde honor for å få råd til pvp-gearet også. (sko, belte, ringer, wrist, trinket, neck)

     

    Ingen annen klasse er så lett å drepe som oss!

     

    l2p issue, mange priests som har høy rating sååååå klassen kan umulig være så broken.

     

     

    /whine på whine

     

    Hadde ikke paladins vært den letteste klassen å spille hadde jeg rolla en. Jeg antar at du med den kommentaren der sliter med å drepe prester :p

     

    Edit*

     

    Presteklassen er kjempemorsom, fleksibel og allsidig. Det jeg virkelig mener å whine over, er at vi er så ufattelig avhengig av skilla medspillere for å kunne utrette noe som helst.

  12. Hold dere ontopic! Det var her vi skulle whine, ikke oppmuntre :p

     

    Ellers vil jeg bare whine på hvor elendig og meningsløst det er å spille prest i pvp. Attpåtil så må vi farme en "syk" mengde honor for å få råd til pvp-gearet også. (sko, belte, ringer, wrist, trinket, neck)

     

    Ingen annen klasse er så lett å drepe som oss!

×
×
  • Opprett ny...