Gå til innhold

Nukleosid

Medlemmer
  • Innlegg

    2 099
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Hjelpsomme svar

  1. Nukleosid's innlegg in [Løst] Lov å ta urimlige priser på reprasjon? ble markert som svaret   
    Du skal få et prisoverslag før du velger om du vil ha produktet reparert eller ikke. Har du ikke fått dette, kan du nekte å betale. Slik jeg forstår deg, så fikk du nettbrettet ferdig reparert tilbake uten å ha blitt informert om pris først, og uten å ha fått prisoverslag?
     
    Men uansett om produktet koster 1000 eller 5000 så tar det like mye tid og innsats å reinstallere OS. Faktisk kan det ta mye lengre tid på et produkt til 1000 kroner da det mest sannsynlig er et tregere produkt.
  2. Nukleosid's innlegg in [Løst] selge med garanti med elektronikk? ble markert som svaret   
    Så lenge de ikke har tilgang til ditt personnummer, så får de ikke gjort mye. Regner med at du står i telefonkatalogen og en rekke andre registre med både fullt navn og adresse.
     
    Garantien følger produktet, som sungun sier. Derfor trenger de ikke legitimasjon eller være den samme som kjøpte produktet om det må leveres inn på garanti eller reklamasjon. De må i så fall bare informere forhandler om at de ikke er den samme som kjøpte produktet, så rette person får beskjed når produktet er klart til avhenting.
  3. Nukleosid's innlegg in Hva er avregningsandesler/akonto og beløp tilgode? ble markert som svaret   
    Det ser ut som du har brukt vann etc for til sammen 861 kroner. Men du har betalt inn 1743 kroner. Det vil si at du har betalt 881 kroner for mye, som du får tilbake.
     
    Men det står litt utydelig, i og med at det er skrevet som at du har minus 881 til gode, og at du har betalt minus 1743 kroner, og at du derfor er skyldig 881 kroner. Men det er skrevet på feil måte, så jeg forstår at du ikke helt forstår det der.
  4. Nukleosid's innlegg in Er telefonen hacket? ble markert som svaret   
    Sikkert bare en liten bug i telefonsystemet. Jeg har opplevd mye rart med det norske tele og mobil-nettet, og det er sikkert enda større mulighet for feil når du skal kobles frem og tilbake mellom Tyrkia og Norge.
×
×
  • Opprett ny...