Jump to content

gisi

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Gikk ut i fra det siden det var snakk om kredittyter. Men kan jo hende jeg tar helt feil.
 2. Kortselskapene ønsker at retur av penger skal skje gjennom det kreditt/debetkortet som er brukt i handelen. Dersom dette ikke skjer kan kjøper i teorien gå til kortselskapet og si at "Nei, jeg har ikke kjøpt noe" og dermed få penger tilbake.
 3. Dette har med rutinene på postkontoret/Post i Butikk å gjøre. Når en pakke ankommer postkontoret har de en håndterminal som de scanner pakker med. Det kan derimot gå lang tid før denne settes tilbake i ladetstasjonen hvor data sendes til Posten.
 4. Paron.no Nygårdsgaten 112 5008 BERGEN Bestill først - hent ettterpå.
 5. Mange gode innlegg her som påpeker både selgers og kjøpers ansvar, men jeg kan ikke helt se for meg at selger skal ha juridisk ansvar for en forsendelse som går fra kjøper til selger. Dette er en "kontrakt" som inngås mellom kjøper og transportør. Selger kan kun pålegges ansvaret i det selger signerer på pakkeseddelen som sier at pakken er mottatt. Jeg vil likevel påpeke at enkelte butikker sender ut returslipper til kunder som skal returnere produkter, og da er det jo butikken selv som har avtale med transportør for denne returtjenesten. Da blir det butikkens ansvar. At butikken skal refundere utgifter for transport er en annen ting.
 6. gisi

  939 eller am2?

  Når slutter AMD å produsere for S939 egentlig?
 7. Hei folkens. Er det noen som vet hvor man kan få tak i brukte serverracks? Både selve skapene og kabinettene? -- gisi
 8. Om du kobler deg opp med vpn, så er det klart at du skal få pinget maskinene på "innsiden" av kontornettverket.
 9. Hei, håper virkelig det er noen som kan hjelpe meg med dette. Jeg har googlet litt, og noen sier det ikke går ann å åpne for GRE protokollen i Cisco 677ene. Jeg har imidlertid prøvd, men ikke fått det til: set nat entry add 10.0.0.2 1723 TCP 0.0.0.0 1723 TCP set nat entry add 10.0.0.2 0 47 0.0.0.0 0 47 Den siste har jeg også prøvd med: set nat entry add 10.0.0.2 777 47 0.0.0.0 777 47 Ingen av delene var suksess. Jeg får altså koblet opp med vpn, men får ikke pinget noen ting på "innsiden". Er det noen som med sikkertet kan si at dette IKKE går? Er det noen som kan komme med tips/fasit til problemet dersom det ska gå? gisi
 10. Mange av disse ferdigpc produsentene har jo oppgraderingsmuligheter. Der produsentene ordner henting på døra, så får du den tilbake noen dager/uker senere oppgradert slik du vil ha, med garantien inntakt. Sikkert ikke helt kostnadsfritt men.
 11. Antakelig vet de ikke siden de sa det til deg. Så derfor er det jo lite sannsynlig at andre skal vite når varen kommer?
 12. gisi

  For varm 1557GLS?

  Det er flere her som sier den gjør det. Viften går litt for ofte. Gjør du noe spesielt med din siden maskinen din ikke bråker? Skrudd ut viften eller noe? :!:
 13. gisi

  For varm 1557GLS?

  Nja, det sitter jo et veldig mye bedre skjermkort i 1557 da, og det krever nok sitt av kjøling. Temperaturen blir nok høyere generellt enn i dellen.
 14. gisi

  For varm 1557GLS?

  De har jo sagt i tester og slikt at den er lydløs, fått 9 av 10 på støy. Og hvordan de har fått det til er jo et mysterium. Kanskje de har kun kjørt på 600Mhz. Da går jo ikke viften så veldig ofte. Men bevares. Det er en super maskin til en billig penge. Men jeg må innrømme at jeg aldri har opplevd en varmere intel prosessor før. Og det bekymrer meg litt.
 15. gisi

  For varm 1557GLS?

  Tror jeg vil skru opp kjølesaken og legge på litt arctic silver der, i stedet for den kjølematta som ligger der nå.
×
×
 • Create New...