Jump to content

trommas

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Vurderer å leie dedikert server hos dedikert.net, har noen her erfaringer med selskapet?
 2. Vurderer å leie dedikert server hos dedikert.net, har noen her erfaringer med selskapet?
 3. Ser det bare slik ut, eller er det skralt med hovedkort for amd x2? Hvorfor er det så få uten SLI? Noen som har gode forslag?
 4. Hvordan gjorde du dette? Er interresert i å minske støyen fra min NorthQ psu, men har ikke funnet ut hvordan man gjør det.
 5. Hvordan senker jeg spenningen på vifta i strømforsyningen? (Har en NorthQ)
 6. Heisann! Jeg har Nextgentel og vil gjerne åpne porter (for å få grønne fjes i bittorrent) Får å gjøre dette bør jeg få tak i ny firmware til min Netopia 3351, men på endring.nextgentel.no får jeg bare: " Konfigurasjonen på denne ruteren kan foreløpig ikke endres med dette verktøyet. Vennligst kontakt NextGenTel kundeservice på 07979 (8-21 alle hverdager). " Når jeg starter Telnet (telnet 10.0.0.1) Står denne i 10 sek, før cmd blir avsluttet Jeg kommer altså ingen vei Er det noen som kan hjelpe meg? Hadde vert stas.
 7. trommas

  Finne Command rate

  Hvordan finner man Command Rate for sin ram (1t eller 2t)? Jeg har ocz platinium 2,5-3-3-7
 8. Jeg er førstegangsbruker av linux, og fyrte opp min ferske Mandrake 10.1 Community Edition i går kveld.. Det ble ingen vellykket bedrift Feilmeldingen går ut på at installasjonen ikke finner hardisken, altså controlleren til min Seagate 200 sata, på et MSI Neo Platinium kort. Jeg prøvde alle alternative drivere Mandrake foreslo uten hell. Kan noen hjelpe meg med dette problemet, slik at jeg også kan bli en lykkelig linux mann?
 9. trommas

  OCZ u/hs problemer

  Finner ikke noe i bios som omtaler shaddowing og caching... Jeg prøvde å ta ut en brikke, det bedret stabiliteten noe...
 10. trommas

  OCZ u/hs problemer

  Har minnepromlemer med OCZ minnet mitt (fra netshop) Det er den billigste utgaven uten heatsinks 1024 (512x2 dual channel). Kjører det i kombinasjon med MSI Neo Platinium og AMD 64 3000+ Får bluescreen der det nevnes bla at jeg bør slå av shadowing og caching i BIOS. Når jeg innstalerer XP eller 2000, får jeg problemer med kopieringen inn av filer (Filene på hardisken matcher ikke "image" på cd (ikke noe galt med cden, har prøvd andre)). Det er helt tilfeldig hvilke filer den ikke klarer å kopiere inn. Når jeg restarter, får jeg: "NTLDR Not Found" Noen som kan hjelpe?
 11. Og et spørsmål som har blitt stillt før: Er kjøleren på Msi 6800 kortet mer effektiv enn Artic Cooling NV5 ??? (Har bestillt begge to, skal teste selv senere)
 12. Skal si, selveste komplett blander seg inn... imponerende... jaja. Jeg sendte mail. Det tok 56 timer og 11 minutter før jeg fikk svar (noe mer en "1døgns grensen" din, men det sjiter jeg i). De mente at de hadde sendt pakken rett avgårde.. (yeah right!) Folk synes jeg er masete og kravstor, det kan så være.. Grunnen til at jeg ble pissed, var at jeg bestillte fra 3 forskjellige netshoper samtidig, hvorfor skal den ene ta så mye lengre tid? Joda, de er sikkert travle, men det hjelper ikke meg! Poenget mitt var at: Om det skulle finnes noen andre der ute som er interessert i å få varene innen rimelig tid, så viser min story at det er forskjell på hvem du bestiller hos. Åja forresten, jeg har enda ikke fått varene. Håper på tirsdag eller onsdag. Hvordan var pølsen forresten?
 13. Mye du*host*ster ute å går her... Nei, det er ikke vanlig med en uke++ i leveringstid når man har alt på lager. Nei, de driver antagelig ikke med svindling (utenom av tiden min) Hadde trodd at folk her var mer nyansert i synet på nettbutikker. Isteden for å trykke en middelmådig vimsete webshop med dårlig service til brystet, kunne man kanskje se at dette var vel kanskje ikke så bra? Det kan jo hende at det nylige lederskiftet har påvirket driften ? (Åh nei, jeg glemte, vi elsker jo komplett ja.. Det var sånn det var ja.) Nei forresten bare glem alt jeg sa om komplett, de er så flotte og fjonge ja! Neimen om jeg skal klage fordi de skiller seg ut med dårlig service, sånn får man leve med. Viktig å ikke overreagere ja.. mm.. Ta en pølse
 14. Bestillte varene mine fra 3 forskjellige netshoper samtidig i denne uka. De to andre har jeg hentet og pakket opp (microplex og netshop). Komplett sin pakke da spør du? Jo de pakket den i dag, så den kommer vel neste uke "en eller annen gang". Arrg Tips: Hold dere unna!
×
×
 • Create New...