Gå til innhold

-submariner-

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. -submariner-'s innlegg in Jobb eller videre studier (master)? ble markert som svaret   
    Det er ikke lett å gi råd om hva du skal gjøre, for i bunn og grunn er ingen av valgene feil

    Nå vet ikke jeg hvor gammel du er, men jeg mistenker at du har gått på skole sammenhengende siden barnehagealderen, og jeg skjønner at det frister å hoppe av for en bedre betalt jobb. For å ta meg selv som eksempel, så er jeg nå 30 år og har jobbet siden jeg begynte i lære som 18-åring. Da startet min elektriker-karriere uten noen som helst grunn til å tro at utdanning noen gang kom til å bli interessant.
    Spol en del år fremover i tid og du har meg nå: 110% jobb, kone, barn og studier.
     
    Jeg kom plutselig frem til at jeg har lyst på mer utdanning og en annen type jobb. Problemet er at det er jævla krevende å gjøre det samtidig som man skal følge opp alle de andre tingene også. Mitt råd til deg er da å tenke over om denne bacheloren er nok, eller om en master er det som trengs for å komme dit du vil. Dersom bachelor ikke er godt nok er det bare til å få seg masteren med en gang.
     
    Tenk langsiktig. Helst lenger enn du tror du noengang kommer til å ha behov for. Det er lettere å gjøre det nå når du ikke har 3,5 mill i gjeld og en familie som krever sin del av oppmerksomheten.
×
×
  • Opprett ny...