Jump to content

Mehm

Medlemmer
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mehm

 1. Kjedelig for de som bestilte tidlig dagen forhåndsbestillingen åpnet, og enda ikke har mottatt 😕 Men med det sagt er min opplevelse med Elkjøp Glassmagasinet veldig positiv. Bestilte fysisk i butikk med pickup i butikk når forhåndsbestillingen åpnet (riktignok tidlig da butikken åpnet) og ble garantert at jeg skulle få på lansering. På lanseringsdagen fikk jeg melding 08.00 om at ordren min var klar til henting, og når jeg ankom butikken 10:05 måtte jeg stå 4-5 min i egen Xbox-kø før jeg fikk konsollen i hånda. Bonus var at jeg (og andre som var der for å plukke opp Xbox-en sin) også fikk goodie-bag, og han i kassen sa «Her er en goodie fra oss som takk for at du kjøpte her». I bagen lå et Arctis 9X. Kult av Elkjøp Glassmagasinet!
 2. Tirsdag nærmer seg med stormskritt👏🏼👏🏼
 3. Det vil alltid være kjipt, for de som ikke har mulighet til å anskaffe en PS5 (eller annen «neste generasjons» konsoll for den saks skyld). Men jeg er ikke motstander av next-gen eksklusive spill. Ja jeg forstår også hvorfor de gjør det, og har ikke noe problemer med det. Grunnen til hele den avhandlingen der var for å tilbakevise en dårlig sammenlikning av den jeg siterte. Grunnen til at jeg kommenterte var i utgangspunktet fordi folk vred på / gav veldig dårlig motargumenter til Ezio. «Så du går glipp av at Sony også har spill som kommer til begge konsollene?» - Dette var i mine øyne urelevant da det var spesifikt snakk om R&C Det som er bruker fiendtlig er å ikke ha nye spill til en konsoll du forventer at folk skal betale 5.000,- for.» - Denne var bare feil som eksempel/motargument. Også bygget det derfra hehe!
 4. For dette spesifikke spillet har han korrekt har han ikke? Han påsto at PS4 ikke støttes for dette spillet, så om PS4 får andre spill er urelevant for den diskusjonen. -Sigh- poenget er ikke at du blir tvunget til å kjøpe R&C, poenget er at du blir tvunget til å kjøpe en PS5 for å spille R&C... Som et tilsvar på at noen sa at det var brukerfiendtlig å gi ut R&C bare på PS5 og ikke også PS4 (Heretter kalt A), kom du med eksempelet at det er med brukerfiendtlig å lansere en konsoll uten nye spill og forvente at folk betaler over 5.000,- for den (Heretter kalt B). Dette kommenterte jeg at var et direkte svakt eksempel grunnet følgende: A - tvinger deg til å kjøpe en PS5 for å spille R&C/Gjør R&C utilgjengelig for mange som ikke har PS5 tilgjengelig. Altså kjipt sånn sett. B - tvinger deg ikke til å kjøpe ny konsoll for å spille "ingen nye spill" som du sier. Uheldig, men ikke forbrukerfiendtlig. Jeg har personlig ikke noe imot next-gen ekslusive titler, men å påstå at B er mer forbrukerfiendtlig enn A er bare feil uansett.
 5. At Sony har andre spill som kommer til begge konsoller er urelevant i denne sammenheng, da det her snakkes om et spesifikt spill, som ikke kommer til begge. Og nei, det eksempelet ditt er ikke bruker fiendtlig, det er uheldig. Tar man utgangspunkt i ditt eksempel er det ingen ting som tvinger folk til å måtte bruke 5.000,- på å oppgradere til den nye konsollen. Det er opp til folk selv om man vil bruke pengene, og har ingenting med brukerfiendtlighet å gjøre da man som kjøper har et valg. Satt opp i mot eksempelet her med R&C, vil det være mer brukerfiendtlig (nå er brukerfiendtlig å ta i, men gitt at Sony har shortage på PS5 er det jo noe kjipt) da man som forbruker blir tvunget til å kjøpe ny konsoll for å spille det/ikke får spilt det da man ikke har flere PS5 tilgjengelig.
 6. Hvordan er det en selvfølge at Series S er konkurrenten til PS5 digital? I hovedsak er Series X og PS5 konkurrenter, mens de alternative variantene har jo til dels forskjellig bruk/målgrupper?
 7. Føler litt du avblåser alle andres påstander som ubegrunnet, uten at du nødvendigvis kommer med så mye bedre grunnlag på dine egne påstander selv?
 8. Man vil visstnok ikke få tilsendt kredittkort, bare kreditt for beløpet.
 9. Synd skrivemåte og formuleringer ødelegger det skarpe og fine innlegget ditt her. Mon tro om ikke isboret har besøkt deg også. Hadde faktisk valgt å høre å Tim Cook over deg (Bedømt utifra dette innlegg alene) når som helst;)
 10. Vann er inne i en telefon som er vanntett, ergo må vannet ha kommet forbi pakningene.Det kan lett sies at det dermed var brukerfeil. Hvis telefonen faktisk er vanntett da. Argumentet ditt kan brukes begge veier. Vann er inne i telefon som (påstås) er vanntett, ergo telefonen er ikke like vanntett som produsenten sier. Det kan ikke lett sies at det var brukerfeil.
 11. Siden dere tydeligvis ikke forstår hvordan deling med Google photos virker så deler jeg noen bilder med dere som dere enten kan se eller laste ned som dere vil. https://photos.app.goo.gl/7Kpq92eDP3qMKujE8 Enkelt. Alle her forstår hvordan deling med Google photos virker. Forsåvidt en enkel måte å dele på. Fint for å dele til andre som ikke er i nærheten av deg selv. Evt legge filer tilgjengelig for nedlasting av andre ved en senere anledning. Men skal du kjapt dele filer tll en annen på stedet og der og da, er det enda enklere er å sende den/de aktuelle filene du vil dele, direkte til den/de du vil dele de med. Du forstår tydeligvis ikke hvordan deling med "AirDrop" virker, da du prøver å sammenlikne den med noe som funker på en annen måte. Og forøvrig mer tungvint måte enn det "AirDrop" er ment å utføre.
 12. Kjapp deling på stedet? Hva er raskere en å sende en link til det du vil dele? Gitt at man er i nærheten av hverandre er det jo bare mer klønete å sende en link til noen du vil dele en fil med enn å bare sende filen direkte:)
 13. Selvmotsigende much? Du ‘regnet’ med det var en «Clickbait» overskrift, Noe som tilsier at du vet at iOS ikke kommer på andre enheter enn Apple. Vil også påstå at de som er litt over middels interessert i teknologi, noe jeg anser majoriteten av tek.no sine lesere å være fint forstår den tittelen. Men det har kanskje noe med at det var Apple?
 14. Når de lager sånne idiotiske titler så må de forvente å få idiotiske svar Igjen, er jo underforstått hvilke devicer det gjelder. Og at «hvem som helst» sikter til at man ikke må være utvikler etc for å få tilgang. Men at du og andre velger å tolke ting feil bare for å være vrange sier jo mer om dere.
 15. Er vel greit underforstått at det kun gjelder Apple enheter? Du er bare vanskelig for å være vanskelig.
×
×
 • Create New...