Gå til innhold

Navis

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Navis

  1. Siden det står "[...] energikilder til bruk i private hjem og fritidseiendommer" så tenker jeg det mest sannsynlig blir om sol energi. Kan hende det er en animasjon om de forskjellige fasene når det kommer til hvordan det blir produsert strøm fra sol.

     

    Tenker at oppgave to mest sannsynlig blir noe utregning eller om regning av energi forbruk. F.eks. hvor mye man sparer ved å velge en energikilde ovenfor en annen elns.

     

    Oppgave tre er jeg usikker på ved å bare lese forberedelse arket, men tviler sterkt på at det blir noe form for bestilling. Kan kanskje hende det blir noe registrering for liksom en avtale med ett firma som leverer strøm elns.

    Tviler også veldig sterkt på at oppgave 3 kommer til å ha noe med bestilling å gjøre, med tanke på at det var en oppgave ved forrige eksamen. Da var det også ganske tydelig varslet i forberedelsesdelen, noe det ikke er her.

  2. Daniel Wellington klokkene er virkelig i fyr og flamme om dagene, noe som de har vært ganske lenge egentlig. Vurderer å gå til innkjøp av en, men er det virkelig en god klokke, utenom at den ser ganske bra ut?

     

    Er det andre merker som er bedre, men samtidig har et lignende design?

    DW klokkene ser jo helt grei ut, men er det ikke litt kjedelig å ha samme klokke som alle andre? Det var det jeg sa til broren min, nå har han bestilt seg en Orient Bambino ;)

  3. Å investere i Di Maria er ganske risikabelt. Får han en ny inform vil prisen hans falle kraftig. Investerte veldig mye i fjor da jeg hadde ganske mange coins fra starten av. Her kan du se ett regneark med alle investeringene mine på Fifa 14.

     

    Kjøpt for Solgt for Etter skatt: Fortjeneste

    4 104 950 5 084 750 4 830 513 725 563

  4. Satte helt tilfeldig ny PB på skolen i dag. Jeg fortalte noen i klassen at jeg kunne løse en rubiks kube på under et halvt minutt. De trodde ikke på meg så jeg tok opp kuben fra sekken. En av dem tok tiden mens jeg løste den helt uten oppvarming. Jeg fikk en 1-look OLL og en PLL skip. Da ble det ny pb på 25 sek! De var ganske imponert...

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...