Gå til innhold

Brack

Medlemmer
  • Innlegg

    325
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brack

  1.  

    PK-MOR6

     

    25% på 1 vare på Platekompaniet

     

    Er den til kjøp i butikk eller på nettbutikken?

     

     

    http://www.anpdm.com/newsletterweb/424051467941445E4477444059/4142504579424B51467245415F43

     

    Kan lese mer her. Gjelder både butikk og nett. Gjelder dog ikke spillkonsoller og noen bøker.

     

     

     

    Vi minner om morsdagen søndag 9. februar og Valentine's Day tirsdag 14. februar - og har dessuten skrudd ned prisene på noen relevante godbiter i anledning begivenhetene.

    Dessuten får du som abonnerer på vårt nyhetsbrev 25% rabatt på en valgfri vare*denne uka. Bruk rabattkoden PK-MOR6 i kassen (steg 1 i handlekurven) for å få rabatt.

     

    *Maks ett produkt per kunde. Kan ikke kombineres med multibuys (3 for 200,- etc.) eller benyttes sammen med betalingsmetoden "bedriftsfaktura". Gjelder ikke spillkonsoller eller bøker bundet av fastprisavtalen. Rabattkoden er gyldig t.o.m. søndag 9. februar og kan også benyttes i våre fysiske butikker (fra tirsdag 4. februar.)

     

     

  2. Tenkte å gi den til dama siden jeg allerede har forhåndsbestilt en. Så egentlig mørkt på at hun skulle stjele min Vita og spille LittleBigPlanet når det kommer ut, men, nå er det jo mulighet for at vi heller kan kose oss sammens med det!

     

    Og siden jeg er så snill å gi henne Vita'en så tenkte jeg selvfølgelig å beholde hilsnen fra Bar Refaeli selv! (Kjenner jeg damer rett så kommer hun nok til å bli "sur" for det og;))

    Kommer jo også til å gi heltestatus på skole og jobb den hilsnen, muigens også godt CV-fyll.

  3. Hei!

     

    Kort spørsmål. Hvilken SSD anbefaler dere til en Macbook Pro mid 2009? Har lest litt at det er SandForce som er veien å gå siden OSX ikke støtter TRIM, men at de nye 25 nm ikke er like bra som de gamle osv.

     

    Kontroller SATA-kontroller i maskinen:

     

    NVidia MCP79 AHCI:

     

    Leverandør: NVidia

    Produkt: MCP79 AHCI

    Hastighet: 3 gigabit

    Forhandlet hastighet: 1,5 gigabit

    Beskrivelse: AHCI Version 1.20 Supported

  4. Jeg bruker hovedsaklig min iPhone som både telefon og mp3 spiller, og er derfor blitt veldig avhengig av mikrofonen og knappene på øreproppene som følger med. Jeg er derimot ikke helt fornøyd med lyden (den suger hardt :thumbdown:) og vil derfor ha et par hodetelefoner MED mikrofon / kontrollerknappene. Noen som har erfaring med noen slike?

     

    Greit å få vite om du ønsker hodetelefoner eller ørepropper og hvilken prisklasse du tenker:)

×
×
  • Opprett ny...