Gå til innhold

Humbo

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Humbo

  1. Hei!

    Eg har eit lite problem som eg ikkje heilt klarar å finne ut av. Eg har ein DVD-brennar i eit eksternt kabinett, kobla til ein laptop via USB2. Men ved DVD-lesing får eg maks rundt 12x hastigheit på brente plater, sjølv om eg tidlegare fekk full hastigheit på 16x. Brenning på 16x går heilt fint, så skulle ikkje tru det var overføringsproblem. På ei anna maskin fungerar det slik det skal, med lesing opp til 16x. Lesing/skriving til eksterne HD via USB2 er óg heilt problemfritt.

     

    Optiarc_DVD_RW_AD-5200A_1.09_12-October-2009_00_24.png

     

    Nokon som har nokre peikepinnar på kva dette kan vere?

     

    Takkar for alle svar.

  2. Saksa frå PC Express sine salgs- og leveringsvilkår:

     

    "Alle priser i denne katalogen er i norske kroner ekslusiv moms. Frakt er spesifisert i handlevognfunksjonen og vil variere i forhold til vekt på varen, hvor du bor og hvilken fraktmåte du ønsker. Vi tar forbehold om feil i priser fra våre leverandører."

     

    "PC Express tar forbehold om trykkfeil og forbeholder seg retten til å endre konfigurasjoner og priser. Bilder kan avvike fra angitte spesifikasjoner. Varemerker eller andre navn som brukes på vår webside henviser enten til eierne av varemerkene eller navnet på deres respektive produkt."

  3. Hvem sier det er pirat? ;)

    Jeg kan da eie lisens på produktene ved å ha kjøpt de over nettet f.eks?

    btw. så er det delingen av pirat vare som er ulovlig og ikke nedlasting.

     

    Om du trur at du ikkje bryt lova ved å laste ned, så trur du nok dessverre feil. Og at du har kjøpt lisens på filmar utgitt av ymse piratgrupper ser eg på som svært lite sannsynleg. (ref. SEPTiC, SiNNERS, REFiNED etc.)

     

    Dessuten kjem det tydleg fram av screenshotet at du har ei fin opplastingshastighet på nærmare 2 mbit ;)

  4. Litt lunken spillytelse, det andre blir bare til pynt for min del..... Ser ingen grunn til å blakke meg fullstendig kun for dette, plukker heller opp en rimelig klokkevennlig QX9XXX (selv om min [email protected] ikke akkurat er en sinke) på bruktmarkedet, så får jeg med meg hva AMD's 45nm får til og til hvilke priser før jeg bytter hele innmaten...

     

    No som NDAen tydigvis er oppheva er det kome eit kobbel av testar av i7. Spelytelsen, spesielt med fleire GPUar, er mildt sagt formidabel. Eg ser ingen grunn til å utsette kjøpet av i7, bortsett frå kanskje det prismessige.

  5. Hei,

    etter å ha holdt meg til bærbar i dei seinare år er lysta etter ein ny stasjonær PC til speling, videoredigering etc. bjønt å melde seg for alvor. Eg har bestemt meg for å vente på Core i7 sidan eg trur eg vil dra nytte av den til f.eks. videoredigering, DVD-enkoding osv. Det eg kunne tenke meg å kjøpe inn så snart som mogleg var kabinett, PSU og kjøleløysinga. Kunne tenke meg å bevege meg over på vasskjøling, men for å vere ærleg så er dette nytt for meg. Pris har ikkje så mykje å seie sidan eg kjem til å beholde dette for lang tid framover.

     

    - Kabinett: Lian Li. Har hatt Lian Li før, og var storfornøgd. Eg vil ha et romslig kabinett med god plass til vasskjøling. Forslag? 2-3000 kr.

    - PSU: Må ha nok av kraft, og med letthet dra f.eks. 4870 i CF eller GTX 280 i SLI.

    - Kjøling: Vasskjøling. Gjerne et komplett sett om der fins noko dugande. Kjem til å kjøle det som kan kjølast med vatn, bortsett frå PSU. Maks ca. 3000 kr.

     

    Så om nokon kan peike meg i rett retning så hadde eg sett stor pris på det. Kjem til å handle på netshop.no i første omgang.

×
×
  • Opprett ny...