Jump to content

mlu

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About mlu

 • Birthday 03/06/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det er slik HumbleBundle fungerer til vanlig, ja. Dette er en litt større pakke og har derfor en høyere pris.
 2. Helt nytt kan det vel ikke bli om det blir en blanding av to gamle.. Har toppmodellene til Microsoft allerede fått Andromeda? Siden det angivelig vil dukke opp på en PC så er det kanskje ikke myntet på telefoner. Haha, luring du Jeg referer selvsagt til Continuum, noe jeg håper Google lar seg inspirere av
 3. Hadde vært fantastisk å fått dette systemet på android-telefoner på lik linje som toppmodellene til microsoft har!
 4. Jeg gleder meg til å få teste free roam! Kanskje får vi flere svar på Firewatchs mysterier?
 5. Hei Sprunk! Det hadde kanskje ikke vært så dumt Jeg er et stykke utti skauen akkurat nå (Ghostzone) så vi får ta å snakkes mer om det til uka!
 6. Mitt navn er Mathias og er 25 år. Jeg bor i Oslo, men kommer opprinnelig fra Sunnmøre. Jeg har spilt CS siden 1.5, men har aldri spilt "seriøst". Pga. jobb og sosiale ting har jeg bare spilt CS:GO periodevis, men har lyst å få spilt mer med et evt. lag. Liker best M4A1-S, Tec-9, USP, og AWP. Liker også Scout, AK-47, og MP9. Se hele utlysningen på Gamer.no
 7. Er det? Hadde mange timer i The Ship back in the day, men har ikke fått med meg noen nyversjon! Jepp, jeg har det på steam men har ikke fått testet det ennå. Er i early access ennå btw.
 8. Enig der, hadde vært utulig gøy! Men nå er jo The Ship ute i ny utgave, kanskje verdt å prøve..?
 9. Jo, helt sant. Likevel føler jeg meg snytt når de lover mye (spesielt før selve spile kom ut), men leverer et produkt som føles uferdig. Haha, liker veldig godt målestokken! Ikke umulig at jeg låner den fra deg
 10. Bungie og Activision har sluppet unna med mye og tjener fortsatt gode penger på det altfor repeterende spillet sitt. Men at alt var klar fra dag 1 er en påstand som er bygget dårlige argumenter. Jeg tenkte ikke spesifikt på Destiny ift "alt var klart fra dag1". Uansett, var ikke første DLC bare en unlock av det som allerede var på plass ? Aha, er enig der. Altfor mange som slipper unna... Jeg har ikke sikre kilder på det, men ryktene ble bygd på at noen av områdene i utvidelsene kunne besøkes fra første dag. Men utifra det jeg har lest ville de gjøre klart områdene til de planlagte utvidelsene. MEN innholdet de tilbyr (spesielt for vi som spiller på X1) er ikke verdt mer enn halvparten av det de koster. Prisen for den nye utvidelsen kunne fint vært på nivå med det de gamle koster, og de gamle kunne blitt halvert.
 11. Bungie og Activision har sluppet unna med mye og tjener fortsatt gode penger på det altfor repeterende spillet sitt. Men at alt var klar fra dag 1 er en påstand som er bygget dårlige argumenter.
 12. Helt sant, men som RRhoads skriver så ville de ikke solgt konsoller utenom.
 13. Ja, det er jo helt klart en software emulator dette. Så om Microsoft ville så kunne dem garantert ha gjort det. Blir nok mulig via streaming fra xbox til PC.
×
×
 • Create New...