Gå til innhold

Manfred

Medlemmer
  • Innlegg

    4 013
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Manfred

  1. Det å bytte avsendernr med navn er nokså dyrt. Tror ikke 1000 SMS, evt sykler i året vil være nok for å dekke dette, dette brukes av rimelig store SMStjenester. Uansett er dere avhengige av et eller annet abbonement one way or another. Dere finner jo rimelige "abbonement" (med oppfylling) på talkmore, onecall etc.

    Det hadde vært en fordel om du hadde visst hva du snakker om før du uttaler deg så bastant. Alle leverandører som tilbyr sms-løsninger tar ingen ekstra pris for alfanumerisk avsender. I alle fall ingen jeg har vært borti, og jeg har jobbet i bransjen i mange år.

     

    Du kan sjekke med PSWinCom, KeySMS og Clickatell. Alle disse tre tilbyr sending av SMS fra et webbasert grensesnitt :)

    Eurobate, Vianett, Sendega... Det finnes endel leverandører. Jeg ville dog holdt meg til en av de Norske. Har veldig dårlig erfaring med kvalitet på e.g. Clickatell :p

  2. Jeg driter egentlig i hvem som er irritabel og ikke. jeg sier at jeg mener du tar feil! Jeg beskylder deg ikke for noe som helst. Skjerp deg!

     

    Tråden du henter eksempel fra er allerede meget omstridt, så den setter jeg ikke ekstremt lit til.

     

    Vi mennesker har bl.a. pannelappen som skiller oss fra andre "flokkdyr" og som gjør at vi har muligheten til å tenke litt lenger, noe de aller fleste gjør.

     

    Så jo, JEG mener at du har et naivt og feil syn på mennesker. Mener du at det er en "beskyldning" så kan du gå og ta deg en bolle.

  3. Det er jo det som er veldig typisk for depresjoner - at man mister energien. Det er ikke, som mange tror, at man går rundt og er veldig trist hele tiden. Alt er bare et tiltak.

     

    Medisinene vil nok begynne å virke greit etter 4 - 6 uker.

  4. Psykologen min "maste" mye om at jeg skulle komme meg i gang med trening, ja :p

     

    I starten gikk jeg til psykolog for samtale en gang i uken, senere ned til annenhver uke, så en gang i mnd i starten.

     

    Aktiv sykemelding kan nok være greit. Det var omtrent det jeg hadde i praksis. Kunne komme litt senere, osv...

  5. Du skal fortsette å ta de selv om du får bivirkninger, så... :p Har du gått på de en stund, så har du et visst "lager" opparbeidet i kroppen, så du vil ikke merke så mye av å gå en dag uten, forsåvidt. Men det er ingen grunn til at du ikke skal ta de sammen med alkohol.

     

    Njaaa... kan være fint å hoppe over dem, jeg tålte ekstremt lite alkohol når jeg gikk på dem. Billig fyll om det er alt man tenker på da.

    Blir som med meg på allergimedisiner, da :p

     

    Men man bør ikke hoppe over de for mye. Jeg glemte de litt for mye en periode og fikk abstinenser. Det var utrolig ubehagelig.

  6. Frisk blir du nok :)

     

    Jeg var ikke sykemeldt i det hele tatt, men hadde et møte med sjefen min der jeg gav beskjed om at jeg må nå gjøre ting i min hastighet, ingen må mase på meg og ingen må stresse meg. Ved å kunne jobbe i eget tempo og bli tatt hensyn til på jobben slapp jeg å ta ut sykemelding i det hele tatt.

     

    Min erfaring er at jeg blir bare dårligere av å sitte hjemme og "surve" og fundere over hvor ille jeg har det...

  7. Det er nok mange her som går på Cipralex eller lignende :p

     

    Hørte at det var ca 118 000 nordmenn som gikk på dette for en liten stund siden. Har en mistanke om at nerder er overrepresentert :p

     

    Jeg skal forresten starte seponering i mars :D Så er jeg nok pillefri innen mai! :D

  8. Du skal fortsette å ta de selv om du får bivirkninger, så... :p Har du gått på de en stund, så har du et visst "lager" opparbeidet i kroppen, så du vil ikke merke så mye av å gå en dag uten, forsåvidt. Men det er ingen grunn til at du ikke skal ta de sammen med alkohol.

  9. Det er ikke unormalt at gutter får litt "hovne" brystvorter i løpet av puberteten en eller annen gang. Normalt sett går dette over av seg selv etter en tid. (Og ja, man er mer eller mindre i puberteten frem til ca 20-års-alderen)

  10. De magesmertene er nok mer psykiske - på samme måte som noen brekker seg :p

     

    Ikke smerter i det jeg svelger... men dagen etter... Fikk det jevnlig en periode (ehe... jadda, så da vet dere det :blush: ) prøvde å finne en fellesnevner, og joda, jeg hadde svelget dagen før.

    Ingen logisk forklaring til at dette skal gi magesmerter, strengt tatt.

     

    Jevnlig en periode, ja... Grisegutten :p

  11. Det frister veldig å si prestasjonsangst. Altså, om du har opplevd en gang å ikke få den opp, så er denne frykten for at det skal skje igjen så overhengende at det faktisk blir slik.

     

    Blir du veldig vant til å ha "kunstige" midler for å bli kåt kan det også være vanskelig uten senere. Prøv å kutte litt ned på pornoen, runk når du er kåt og legg merke til følelsen av når du runker. Det kan ta litt lengre tid, men orgasmen blir stort sett bedre... Samtidig som du venner deg "av" med "kunstig stimuli".

    • Liker 1
  12. Du får billigste alternativ med samme virkestoff som legen har skrevet ut gratis på resept. Vil du ha et annet merke, med samme virkestoff må du betale mellomlegget.

     

    Jeg har fått utskrevet Cipralex (Escitalopram), men jeg får da Escitalopram Ratiopharm gratis på frikort, men om jeg vil ha merket Cipralex må jeg betale mellomlegget. Dette er medisiner med samme virkestoff.

×
×
  • Opprett ny...