Gå til innhold

Datafyr

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Datafyr

  1. men en kan jo bruke angreretten til å levere gjenstanden tilbake og få pengene uansett om gjenstanden er defekt eller ikke. dersom man ikke vil HA gjenstanden.

    Personlig tror jeg ikke det er korrekt tolkning av lovverket, hensikten bak loven er ikke at man skal prøve varen og så bestemme seg om man har lyst på den eller ikke.

    Dagens praksis på dette området er jeg helt sikker på vil endres over tid, i dag misbruker mange mennesker dette lovverket og det koster nettbutikkene enorme summer (som igjen til syvende og sist må betales av forbukeren i form av høyere priser).

  2. Arngren omsatte på slutten av 90-tallet for litt over 30 millioner og tjente penger. Solgte da en del av aksjene sine dyrt til Globel Money Games kjendis-fyr Simon Yuen, og skulle erobre nettet sammen med ham.... Tror Yatack var litt inne i bildet faktisk, hele greia ble hypet endel av finans-fyrer under dot-com-boomen i 99 og 2000, og spådd en lysende fremtid...ble vel ikke akkurat sånn.

  3. DJ-JK, lodott m.fl: Poenget mitt fra starten var faktisk bare at bruken av ordet/betegnelsen "mongo" irriterer meg og mange med meg. Det finnes mange bedre ord å bruke enn det som gir samme mening uten å gi assosiasjoner til handicappede mennesker. Bruken av ordet har for øvrig vært oppe til diskusjoner gjentatte ganger i foreninger for Down`s etc., slik at jeg vet at det er flere enn meg som reagerer på det. Etter reaksjonene her å dømme er det muligens ikke så mange som oppfatter det på samme måte som jeg gjør, og det er jeg veldig glad for å lese.

    Det er åpenbart for meg (og alle andre her også) at du ikke mente dette stygt DJ-JK, og beklager om du føler min reaksjon på ordbruken var ment mot deg som person. Du har min uforbeholdne unnskyldning for det i såfall. Nettsiden til Arngren er uten tvil både teit og latterlig, og jeg er like forundret som deg over at en såpass stor bedrift som Arngren klarer å legge ut noe slikt.

    Denne "saken" legges død fra min side nå, jeg orker ikke bruke mer tid og ressurser på det. Tror diskusjonen uansett har satt fokus på bruken av ordet, og velger å tro at i hvertfall noen av de som har lest denne topicen har en viss forståelse for at ordet av noen vil finnes støtende og kanskje velge å bruke ett annet ord i stedet.

  4. Konkluderer enkelt og greit med at få her har noen større forståelse for hvordan betegnelsen "Mongo" brukes i dagens samfunn. Å vise til norsk språkråd er jo å skyte langt over mål, de har aldri noen gang fulgt trender og språkbruk blant ungdom på en skikkelig måte, ei heller denne gang. Ordet henviser i dag til noe som er idiotisk, som her hvor ordet er brukt i sammenhengen med at siden må være laget av idioter. Slik forstår jeg det i hvertfall.

    Jeg er far til ett barn med Down"s" syndrom, og ser ikke på ham som en idiot på noen måter. Liker derfor ikke språkvalget, og forbeholder meg retten til å kunne fortelle min mening om den bruken av ordet uansett om folk her er enig eller ikke. I mine øyne er det ikke noen tvil om at ordet brukes nedlatende om mennesker med Down`s, selv om muligens ikke trådstarter mente det slik. Trolig forstår han ikke (som de fleste som har svart her) hvordan ordet oppfattes av en mengde mennesker her i landet.

  5. En liten henstilling til brukerne av forumet her: Mongo er ett utrykk som er fullstendig forkastelig og bør etter mitt syn ikke brukes sånn i det store og hele. Kan ikke forstå hva en person med Downs Syndrom har med Arngrens nettside å gjøre, og man bør ha anstendighet nok til å vise en viss respekt for funksjonshemmede mennesker. Ser rødt når jeg leser sånt som dette.

  6. Venter spent her nå, har gledet meg sinnsykt til den testen og blir superskuffa om den ikke kommer. Men tviler vel på at den går i vasken p.g.a. dette, blir for dumt liksom. Er ikke så mange tester som er mer viktig enn denne, siden den er så omfattende og siden det er så lite tester å vise til på LCD som sammenligner på denne måten.

×
×
  • Opprett ny...