Gå til innhold

chiefwiggum

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chiefwiggum

  1. Hei.

     

    Har akkurat vært på intervju hos et firma og jobben virker veldig spennende.

    I kveld har jeg fått noen hint om at jeg blir med videre i prosessen og trenger bl.a. ha et siffer som jeg ønsker årlig(lønn).

    Dette syns jeg er vanskelig. Kommer jeg med alt for stort tall så kanskje de velger noen andre med samme kvalifikasjoner men som krever mindre. Spør jeg om lite så vil det følge meg resten av tiden jeg jobber hos de(kanskje i svært mange år). Lønnsøkninger er som regel prosentvise.

     

    Jeg har Bachelor i datateknikk og snart 6 år med erfaring.

    Stillingen krever utdannelsen min og Ingeniør grad. Stillingsbeskrivelsen er Prosjekt ingeniør/Project manager.

     

    Idag jobber jeg i et firma med ca 20 ansatte, og ligger på ca 400 000 inkl overtid(ikke mye av det). Jeg vet at det ikke er mye men likte meg godt der. Nå er det på tide å tenke på utvikling og karriere.

     

    Den nye jobben er hos et stort internasjonalt firma(10 000ansatte globalt) på Kongsberg. Annerkjente og store.

     

    Nå er ikke jeg Nito medlem lenger men mener å huske i fra ifjor(2009) at en i min situasjon lå på mellom 438 000 og 520 000kr med en median på ca 480 000.

    DA kan det forventes noe høyere for iår(2010).

     

    Hva bør jeg gjøre? Bør/tørr jeg spørre om 500 000?

    Noen som har tilgang til årets Nito statistikk som kan hente ut riktige tall for 2010?

    I min nåværende jobb skal jeg i lønnsforhandlinger nå i januar og siden det går bra for firma så regner jeg med 20 - 30 000 lønnsøkning.

     

    Vanskelig dette. Har lyst på jobben men ønsker selvsagt å gjøre det beste ut av det:)

    500 000, men hvor i norge er dette?

  2. Har prøvd å sette inn en og en brikke

    Problemet er at du har 2x2048 brikker.Disse skal det være lett å få byttet til 4 x 1024.Snakk med komplett eller hvor du har kjøpt de.3 gb går fint hos meg.Uansett får du ikke brukt mer en ca 3 gb i en 32 bit versjon av os.Altså, du vil mest sannsynlig få det til å funke med 4 x 1024 dual brikker.

     

    Har prøvd å sette inn en og en brikke

    Problemet er at du har 2x2048 brikker.Disse skal det være lett å få byttet til 4 x 1024.Snakk med komplett eller hvor du har kjøpt de.3 gb går fint hos meg.Uansett får du ikke brukt mer en ca 3 gb i en 32 bit versjon av os.Altså, du vil mest sannsynlig få det til å funke med 4 x 1024 dual brikker.

     

     

    Sorry, jeg har postet feil innlegg her.se bort fra mine poster her.

  3. Hei

     

    Min maskinvare:

     

    Hovedkort: Asus P5E

    CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz

    Skjermkort: 2 stk. Sapphire Radeon HD 4870 *Crossfire*

    Strømforsyning: Corsair TX 750W

    Operativsystem: Windows Vista Ultimate x64 SP1 med alle oppdateringene

     

    Ram/Minne:2stk (d.v.s 8GB) OCZ DDR2 PC2-8000 8GB Platinum Edition 4x2048MB 1000MHz. (5.5.5.18) Kjøpt her

     

    Jeg kjøpte denne maskinen for 2 månder siden. Da hadde jeg Gigabyte GA-EX38-DS4. Men jeg fikk problemer. Fikk ikke rammen til å funke. Maskinen låser seg helt. Så jeg bytta hovedkort til Gigabyte GA-X48-DS4. Dette funka heller ikke. Fant ut at det var på grunn av at rammen ikke var støtta på det kortet. Jeg bytta da hovedkort til Asus P5E. på dette kortet har jeg fått en brikke til å fungere i slengen.

    Les mere her og her.

     

     

     

    Siden ikke minnebrikkene funket på noen av Gigabyte korta og at jeg bare fikk en brikke til å funke tenkte jeg at jeg kunne bytte brikker. Etter å ha lett litt fant jeg OCZ Gold XTC 4096 MB DDR2 PC6400

     

    Disse må jo passe tenkte jeg. Her er det en som bruker dem på mitt hovedkort. I tillegg kjører vår egen Core2Dude disse brikkene på akkuratt samme hovedkort som meg. Fikk brikkene i dag. Men problemet fortsetter.

     

    Jeg har prøvd med broren mine sine brikker. De funker bra. Det var 4 stk (2GB) Kingston HyperX DDR2-800 512MB.

    Broren min har også prøvd minne OCZ 1000mhz brikker i sin maskin. Det funka også bra. han har et MSI K9N SLI Platinum hovedkort.

     

    Problemet mitt er at når jeg bruker mere enn en minnebrikke (1x2GB) så låser maskinen seg. Den låser seg etter 2-30min. Maskinen fryser. Det eneste jeg kan gjøre da er å trykke på restart-knappen på kabinettet. Men på en brikke funker maskinen utmerket.

     

    Problemet mitt må vell være at jeg setter feile instillinge i bios da? Kan noen hjelpe meg?

     

    Kontakt meg gjerne på MSN (jfm1991 at gmail dot com)

     

    Jeg er så frustrert nå at jeg faktisk vurderer å selge alt :(

     

     

     

    Hepp, akkurat samme problemet hadde jeg og.Etter mye bluscreens og tweaking i bios satte jeg i en etter en rambrikke.3 brikker ruller nå og har aldri crashet.Corsair 4 1024 gikk altså ikke, det haglet med bluscreens og "frysing" som du beskriver.Alternativt gå over til 64 bit

  4. Har forstått alt det der, men 2751 er lite.Er det grunnleggende ting i bios jeg kan gjøre, feks for å tyne litt mer av rammen?

    Det er noen ting du kan gjøre ja:

    - Slå av raid-kontrolleren hvis du har en.

    - Fjerne TV-kort og lydkort

    - Bytte ut skjermkortet med ett som har mindre minne eller bruke integrert grafikk med lite lånt ram

     

    Med andre ord: Ikke så veldig fristende tiltak for de fleste. Den eneste gode løsningen er 64bit operativsystem.

     

    Begynner å se en rød tråd, tvkortet er uaktuellt å fjerne.Raidctrl er dødens nødvendig da jeg har 2 raptorer i s0.

    Takker for info

  5. Tenkte jeg skulle få ned støyen på dette udyret med en fanmate.Lurer litt på hva som er kritisk høy temperatur og hva som er grei snittemperatur chipset?

    3916892[/snapback]

    Det jeg gjorde var å knekke av et par ribber på zalman sin passive kjøler.Fikk akkurat plass og tipper jeg har ca 50 grader load .Når orginalviften til kortet begynner å bråke er det bare dager til den ryker.Dette var komplett.no klar over og sendte meg en ny vifte.Viften ligger som kjent urørt og jeg har en vesentlig mer stille pc.

  6. Jeg ville valgt et par som flyttet rimelig mye luft, du kan jo regulere med fanstyreren.Jeg har denne:http://My Webpage4 kanaler med 3pins molex og 2 som er voltregulert.

    Jeg har uansett kommet frem til at det har ingen hensikt å putte kabinettet fullt av støyfrie papst-vifter.De suger så lite luft at det knapt merkes på temp.

×
×
  • Opprett ny...