Gå til innhold

Zitoz

Medlemmer
  • Innlegg

    224
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zitoz

  1. Jeg er 110% mobil-boon, og har veldig liten peiling på mobil telefoner. jeg lurer på hvordan jeg aktiverer mms på min n6230 telefon. den har netcom activeTALK abodmnt.

     

    lurer også på om det e rmulig å slette flere sms'er på en gang.

     

    takk. mvh peter!

  2. Bilb. Det er snakk om en Nokia 3110 her. Datoen jeg kjøpt den? Eeh.. 1999 kanskje? Papirene som fulgte med? Vel. Borttevekk. Jeg lover deg. Aner ikke. Men men. 0000 virket heller ikke. FUCK. Blir så sur av sånt her.. Argh..

     

    btw - hva koster et batteri til SonyEricsson t200?

  3. Ok. Før dere kaller meg huleboler og alt sånt, så vil jeg bare si at jeg egentlig gir litt f** i hvordan telefonen min er og hvor mange mms meldinger den kan sende i sekundet og alt sånt piss... Min Sonyericsson telefon fikk et litt hardt møte med mur-veggen, da den atter en gang viste meg akkurat hvor ubrukelig den er. Akk ja. Letetet lenge etter en gammel telefon, jeg viste jeg hadde et sted.

     

    Voila. Fant en Nokia 3310. Og nå lurer jeg på hvordan jeg låser den opp. Kan skrive pin-koden og alt sånt, og det går greit. Så kommer det opp et felt der jeg skal skrive "sikkerhets koden". Er dette det samme som puk-kode? Og i så fall skal jeg bruke puk-koden som fulgte med da jeg kjøpte telefoneen (zalto.com), eller youngtalk puk-koden? Eller er det bare noe helt annet greier jeg aldri kommer til å finne ut av hva er?

     

    Er det noen "universal-kode" jeg kan skrive inn for å lure greie?

     

    Når jeg brekker alt ned til alts, så kommer jeg frem til: Hva ****** skal jeg gjøre? Kaste denne også i veggen. Kjøpe en ny en? Eller skal jeg dra til elkjøp å få låst den opp? Skal jeg leite etter en lapp med koden på?

     

    Kjære "venner", hjelp en "venn" i nød.

  4. 1. Selv om en prosessor har støtte for 64bit (ett elelr annet) - så er ikke det nødvendig vis en bra ting for 'oss' vanelige pc' brukerene.. Da 'dagens' desktop applikasjoner som regel er beregnet for 32bit's plattformer.. Å bruke det at AMD kommer med en 64bits porsessor snart, må vel være ett av de dårligre argumentene for å velge AMD..

     

    2. Intel Pentium er bedre enn AMD, sånn er det bare..

     

    3. Når det kommer til grafikken, så kjøper mann det man har lyst på.. Har du lyst på et Geforce 4 kortt, så kjøper mann det.. Har man lyst på ATi Radeon, så kjøper mann det.. 'For tiden' er ATi's Radeon kortt 'best' på markedet.. Det går i alle fall for Radeon 9700Pro.. (Om ikke jeg tar helt feil..)

     

    4. RDRam er en bra ting, veldig bra.. Men det spørs nok om du ikke kommer best ut av det med 'vanelige' DDR Ram brikker..

     

     

    Og til slutt vil jeg bare si; at om du ikke vet om du har bruk for noe, så har du heller ikke bruk for det.. Jeg tenker her på dem som kjøper spessiele skjermkort til mangfoldige tusen kroner, på tenkt 'tungre' grafikk - selv om dem ikke vet hva 3dsmax er for noe.. F.eks..

     

    *kos og klem*

  5. Dette med stille gåendes datamaskiner er vel å bra.. Men hva er poenget, når du uansett ikke hører datamaskinen om du har på godt med musikk?

     

     

    (-:

     

    Jeg har i alle fall ikke det lyd problemet.. Finn et godt ATi kort.. Dem kan gå ganske rolig, og finn på en morsom kjøle løsning..

  6. Om du bruker Windowsxp, så kan du f.eks. avinnstalere det - for så å legge inn Windows2k.. Og da du er i brukeroppsettet, så tar du ganske enkelt og greit å legger til en ny bruker.. Det kan f.eks. være "a" - og så må du ha ett passord, som kan være f.eks. "a"..

     

    Da må brukeren ha ett brukernavn og passord, for å komme inn..

  7. Ikke det at noen kommer til å lese det her.. Men her er bare noen tanker om dere.. Ja, fordi dere må nesten være de mest suttrete dritt ungene som jeg vet om.. "Å gud, Telenor satt opp regningen med en krone, gud dem må vi boikotte.." eller hva med "Telenor kan ikke gi meg WDSL2k4xo9 der jeg bor, det er teit det.." So what, om dem ikke gidder å gi akkurat deg det beste tilbudet i verden, så skal alle andre boikotte dem?

     

    Det er faktisk nok av andre ting her i verden, enn kan henge seg opp i.. Om ikke akkurat noe så ubrukelig uviktig som akkurat dette..

     

    Nå tenker dere kanskje at jeg sitter med den spitzhy linjen, og alt er bare luksus? Vel, det er kanskje tilfelle.. Jeg sitter på en Dual ISDN, og betaler alt i fra fire til seks tusen kroner i måneden.. Det er fordi jeg ikke kan få ADSL/SDSL/ANUSDSL/WHATEVERDSL der jeg bor.. Ser du meg klage? Nei, men hvorfor ikke? Det er rett og slett bare for dumt, å klage over noe så teit som hvor mange kilobits man får i sekundet, på en teit test (it avisen..)

     

    Er det ikke andre ting dere kan bry dere om? Hva med dem som sulter og dør, i uland? Om alle verdens 'nerder' hadde godt sammen, brukt alle de pengene som dem ellers bruker på masse masse nytt data-utstyr, BARE for å få noen ekstra poeng MER en enns kamerater i et test program.. Ja, tenk på hvor mange mennesker alle verdens NERDER kunne ha hjulpet..

     

    Men gidder dere? Nei.. Men hvorfor skal dere, når ingen andre gidder? Hvorfor ikke? Men uansett gidder jeg ikke ta den kranglen med dere..

     

    -- Mvh Peter

  8. med støtte for CSS mener jeg at jeg kan kode CSS dokument..
    jeg går ut i fra at alle som vil kode et css dokument vet hva dem gjør, og vet dem hvordan så vet man at så lenge man kan skrive, så kan man også lage et css dokument..

    bruk notepad.. eller bare sleng det rett i kilden..

  9. svaret må da bli microsofts pws..

    pws er da et kort navn for personal web server, leit litt rundt etter den..

    nå skal jeg ikke si det helt sikkert at den inneholder støtte for sql (structured query language,) men det finner vel du fort ut av..

    du har også muligheten til å legge inn en apache server ville jeg tro, for mer informasjon kan du også lese apache's hjemme sider..

     

    men ikke ta meg helt ord rett her, jeg er nemmelig ikke helt sikker selv..

     

    mvh meg :)

  10. altså

    støtte for css?

    så lenge det går ann å skrive <style> og </style> så er det også støtte for css..

     

    jeg kan på det varmeste annbefale notepad, og for dem litt mer erfarene er jo faktisk notepad et enda bedre alternativ..

     

    selv bruker jeg golive, enkelt og greit og det har en grei wysiwyg sak, som man også kan benytte seg av..

    men det er kilde siden som er fin, hvor man kan skrive koden helt selv, den har også syntax hightlighting.. og så klart støtte for css.. du kan laste ned (om jeg ikke tar feil) i fra abobes hjemme sider..

     

    gl hc (happy coding) :)

×
×
  • Opprett ny...