Gå til innhold

Crewer

Medlemmer
  • Innlegg

    426
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Crewer

  1. Hei,

     

    Har en D-link DI-524 som er tilkoblet ett modem fra Get. Sliter med _utrolig_ tregt trådløst nett. Kablet har den farten som jeg betaler for. Hvis jeg søker etter trådløse nettverk i området, finner jeg ikke mindre enn 31(!) andre nett. (blokkleilighet i Oslo..) Antar det kanskje spiller inn/forstyrrer?

     

    Spm

    1) Er det noe jeg kan gjøre for at dette skal fungere bedre? For å få opp hastigheten?

    2) Hvis nei, hva er alternativene? Ønsker absolutt å benytte trådløst internett.

  2. Hei,

     

    Har en Nokia E66 med netcom bedrift. Satt nettopp i telefon, og ble da oppringt av "datanr - 12345678(FIKTIVT!). Når jeg prøvde svare fikk jeg beskjed om at tilkobling ikke var satt opp.. Slo opp nummeret som ringte, og får opp mitt eget navn på postnr 0214(som er skøyen, oslo, hvor jobben har hovedkontor). Men hvorfor i alle dager ble jeg oppringt av "datanr"? Og hvem kan ha registrert nummeret på meg? For jeg har ikke godtatt det.

     

    Mvh

    Crewer

  3. Hei,

     

    Er det noen som vet om det er mulig å legge til en dropdown-meny på en PowerPoint-plansje?

    Skal benyttes til å vise bytte av spillere på en storskjerm. Så i stede for å skrive navn og nummer manuelt, så kan jeg bare velge spiller fra listen, trykke F5, og vips så er det riktig navn.

     

    Eventuelt om dette kan kombineres med excel, for der er det jo mulig.

     

    Takker for eventuelle tips eller løsninger.

  4. Hei,

     

    1) Du må kontakte voksenopplæringa når du ankommer rekrutten.

    2) Du får 130kr/dagen og 23.000 i dimmepenger ca. Hvis det ikke har økt til 25.000 i år. Dimmepenger er noe du får etter 12mnd 1.g tjeneste.

    3) Med mindre du får tildelt noen ekstra oppgaver, korporal, hjemmeboerstatus, spesielt kosthold e.l. vil du antakelig ikke få noe ekstra.

  5. Hei,

     

    Den ansvarlige personen kan ikke lese smser eller se hvem du har ringt til, nei. Om det er bestilt "spesifisert faktura", så får ansvarlig person en oversikt over hvor lenge du har pratet i tlf totalt til mobilnr, hjemnr og betalingsnr samt antall smser sendt. I tillegg er det spesifisert hvor mye av denne bruken som er innad i fri familie-løsningen.

     

    Håper det var svar godt nok.

     

    Godt nyttår.

  6. Hei,

     

    Jagerflypilot utdannelse i forsvaret er 12 år. Etter de 12 årene, så har du 12 pliktår(I det norske forsvaret er det slik at du må jobbe for de årene de har betalt utdannelsen din..).

     

    For å bli helikopterpilot går du 7-8 år, og tilsvarende pliktår. Store deler av læretiden foregår i USA.

     

    Hvordan jeg vet? Jobber ved R&KE Hamar (Rekruttering & Klassifiseringsenhet)

  7. etter de opplysninger jeg har fått ang dette så bør en ta ut batteriet om en bruker det lite,dog skal det ikke være fulladet men ca 70% ladet når man legger det bort.

    Brukes maskinen dalig eller flere ganger i uka på batteri tror jeg ikke dette har noen hensikt.

     

    Det du sier stemmer. Det er den informasjonen jeg har fått fra HP. :)

     

    Batteriet burde ikke stå i om man har AC tilkoblet 24/7. Putt heller i batteriet når du trenger det. Du burde heller ikke la batteriet komme utfor altfor "heavye" klimaendringer. Batteriet burde f.eks ikke ligge ute i bilen om vinteren. Det svekker kapasiteten. Husker ikke hvorfor, men har vel noe med cellene å gjøre.

  8. Forsikringen er jo som du sier, utgått. Det betyr at han ikke har noen rettigheter i form av forsikringen. Har han innboforsikring kan han ta det på den, såvidt meg bekjent. Men det vil jo være en dyr løsning mtp. egenandel på ett par tusen, pluss eventuelt tapt bonus.

     

    Saken er i alle fall klar: Forsikringen på maskinen har gått ut, ergo han har ingen krav på å få det dekt.

  9. Hei,

     

    Har en winXP maskin som fungerer som server for "FileMaker server 8.0". FileMaker kjører serveren som en service i windows, og den er derfor ikke tilgjengelig fra skrivebordet eller tray.

     

    Jeg skal jevnlig flytte enkelte databasefiler over i nye mapper, fordi det skal nye filer inn, med samme navn. Pr. dags dato må jeg avslutte servicen for å få lov. Fordi serveren til filemaker "bruker" filene. Filene er ikke åpne fra klientene sin side.

     

    Dette gjelder også om jeg prøver å endre navnet i mappa databasen ligger i.

     

    Er det noe triks i windows eller filemaker for å få lov til å flytte filene uten å drepe servicen?

  10. Den metoden virker veldig bra, har brukt den selv mange ganger.

    9257842[/snapback]

     

    Hei og takk. jeg fant den før dere svarte. Nå er det eneste problemet at jeg ikke hadde noe kort her, så jeg brukte en flattrekker. Har ei stripe over skjermen i dekselet inni etter at jeg glapp trekkeren.. :p Hvor kan jeg bestille nytt deksel som jeg har i posten til neste helg? :roll:

  11. Etter en volleyballøkt glemte jeg å tømme lommene for sand. Det må ha kommet noe finkornet sand inne i selve skyvesystemet på telefonen. Intuitivt tenkte jeg på å prøve komprimert luft på boks, men jeg vil jo nødig gjøre vondt verre.. Hvilke muligheter har jeg?

    9129311[/snapback]

     

    Jeg ville sendt den inn til forhandler for en rens. :)

  12. For å ta et konkret eksempel, ser Samsung nevnes oppi tråden her som en av produsentene Expert tjener godt på:

     

    På Expert koster Samsung 40M87 20999,- og på rimeligste nettbutikk i Prisguiden koster denne 17268,- (da har jeg ikke tatt med SHG, siden de opererer med danske kroner).

    Med frakt er man under 18000,- på billigste nettbutikk, og man får nøyaktig samme produkt m/ tilbehør.

     

    Jeg prutet på Expert, og de kunne gå ned til 20000,- men allikevel er det en del kroner i forskjell

    9100382[/snapback]

     

    Husk at det er flere ansatte i en butikk enn på en nettbutikk(som regel, de største nettbutikkene er jo unntak). Mye som spiller inn for at prisen i butikk er høyere enn på nett. Men det er en annen diskusjon ;)

×
×
  • Opprett ny...