Gå til innhold

slackerjack

Medlemmer
  • Innlegg

    547
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slackerjack

  1. Bruker selv et Logitech diNovo Cordless Desktop Notebook og det fungerer helt greit, men rekkevidden er ikke all verden, men det fungerer greit ett par meter. Pent, lite tastatur som passer bra til HTPC etter min mening, slipper keypaden og, så det blir litt mindre :)

    Musa er ikke allverden, men den fungerer helt greit til sitt

     

    Etter min mening noe av det beste du finner i denne prisklassen.

  2. Druids vil nok bli slått litt lett med nerf-batten snart er jeg redd/håper jeg.

     

    Ellers er råogene (ho ho..) taperne når det gjelder single-target dps. Hvem vil egentlig ha en rogue med når de kan ha ranged dps som er like god? ;) Ellers synes jeg blizzard gjør et bra trekk med CloS.

     

    Paladins som tank: tror ikke mange har mye erfaring med en fullt prot-specca paladin. De tanker på ingen måte dårlig og har mange "triks" opp ermet.. :)

    7982623[/snapback]

    Rogues er ikke taperne når det gjelder single-target dps, de er en av de beste (hvilken klasse som gir best single-target dps er vanskelig å si), men specc og forståelse av klassen har utrolig mye å si. Altfor mange rogues som løper rundt med pvp-specc og klager over sin egen dps i pve.

    7998715[/snapback]

     

    Vel, jeg løper rundt med pve-spec og slår de fleste på damage-meters.. likevel synes jeg det er litt rart at shadow priests kan slå meg _lett_ og _grundig_ på single target dps, samtidig som de mana-regainer hele party OG kommer langt opp på healingmeter.. DET er ikke riktig slik jeg ser det.. ;)

    7999872[/snapback]

    Med tilnærmet likt gear, lik innsats og en bra pve specc skulle du slått priesten i dps, men i det er endel andre ting som også spiller inn, men en priest skal ikke slå deg i dps.

     

    Jeg er selv speccet combat fist og med den speccen har jeg ikke blitt slått på dmg meter i noe 5 manns party eller 10 manns party, men jeg har ikke allverdens sammenlignings grunnlag.

  3. Druids vil nok bli slått litt lett med nerf-batten snart er jeg redd/håper jeg.

     

    Ellers er råogene (ho ho..) taperne når det gjelder single-target dps. Hvem vil egentlig ha en rogue med når de kan ha ranged dps som er like god? ;) Ellers synes jeg blizzard gjør et bra trekk med CloS.

     

    Paladins som tank: tror ikke mange har mye erfaring med en fullt prot-specca paladin. De tanker på ingen måte dårlig og har mange "triks" opp ermet.. :)

    7982623[/snapback]

    Rogues er ikke taperne når det gjelder single-target dps, de er en av de beste (hvilken klasse som gir best single-target dps er vanskelig å si), men specc og forståelse av klassen har utrolig mye å si. Altfor mange rogues som løper rundt med pvp-specc og klager over sin egen dps i pve.

  4. Best DMG per Energy er mutinate....

     

    poison er well greit å ha i tilfelle 50% mer dmg på muti...+ at det skader mer en backstab....

     

    ellers gå for combat og high DMG weapons og bruk slice and dice....

    Deres valg....men det er disse jeg bruker...

    7998133[/snapback]

    MutiLate !

    Uten poison er mutilate crap, men deadly poison funker på de aller fleste mobs, men ikke alle.

    Tror nok Combat dagger det beste til pve dps, men er ikke helt sikker

  5. Nesten helt sikker på at cloak of shadows blir påvirket av +spell hit

    Spell penetration skal bare påvirke resistance

    Cloak of Shadows

    Increases chance to resist spells by 90%.

    Siden Clos øker sjangsen til å resiste med 90%, og ikke setter chance to resist til 90%, ser jeg ingen grunn til at +spell hit gear ikke skal påvirke sjangsen for å treffe med en spell mens en rogue bruker cloak of shadows.

  6. Rogue har jo nest minst burstdamage i spillet, kan bare se seg slått av Paladins som har minst. Det som gjør at man blir tatt av rogues er jo stuns - noe det er vanskelig å komme seg ut av.

     

    Du klager på at rogues har så mange måter å komme seg unna på? Spilt mot druids før eller?

    7606429[/snapback]

     

    Lol, siden når hadde priests burst damage?

     

    En paladin har bedre burst damage enn en rogue..

     

    Hammer of Justice så er du som regel død så sant du ikke har dimishing returns på stunnen. En tidlig crit hjelper på, men det gjør ingenting når man har 45% crit på første judgementen.

    7639649[/snapback]

    Har ikke rogues ok burst damage da? med riktig specc såklart

    Shadowstep ambush i seg selv burde kunne regnes som god burst dmg, premed Shadowstep->Ambush->Evis er enda bedre. Kan jo gjøre det mens du er i combat og, med 70 energy, vanish->shadowstep->ambush.

     

    Premed->Cheap shot-> Evis er burde nesten også regnes som ok burst dmg nå på lvl 60.

     

    Om rogues hadde hatt mer burst dmg med riktig specc hadde det blitt ubalansert pga stealth, som gjør at vi kan velge hvem og når vi vil angripe.

  7. 3351 eviscerate på en warrior med 0 armor i berserker stance med death wish oppe, kun buffet med crusader og master of subtlety.

     

    De høyeste ghostly crittene ligger på rundt 1250, hemo på rundt 1100 og autoattack på 1050.

     

    Prøvde mutilate specc og klarte en 1111 critt med en 1 combo point eviscerate, artig med flere multipliers :)

  8. skulle de det da?

     

    og til dere som kviner over warrior  og rogues.. husk at folk springer rundt med lvl 70 build no. ting vil nokk bli noe HELDT anna når folk er lvl 70.. en hunter f.eks får ikke så mye som hjelper i pvp som en rogue får..

     

    at warrior er gimpa i pvp no, ja.. men om de blir det på lvl 70 er det vel få som vet.. rogue er absolutt ikke gimpa.. vist du spiller rouge og mener at du selv er gimpa så har du enten ALT Får dårlig gear i forholdt til de du slåss mot, eller null skills..

    7622032[/snapback]

     

    er ikke akkuratt uber eller...

    paladins har 12 sec stun og bra dps, buble og heals, cleansing.. så en paladin kan du glemme å drepe som rogue...

     

    En god warlock greier du kansje og drepe og du dør deretter av dotsa..

     

    god shadow priest krever skills for å ta, de har høy dmg reduction, heals , shield , og fear (litt lettere å ta de som undead med tanke på at du har 2 måter å ta vekk fear på)

     

    En god BM speca hunter er vanskelig og ta, med tanke på at de er litt smarte i hue å holder seg unna og lar peten ta seg ta dps, mens huntern holder seg på avstand og spammer Multi shot , cursive shot og arcane shot, og serpent sting for å holde roguen ute av stealth/vanish

    7623742[/snapback]

    Paladins har en Hammer of Justice - en 6 sec stun på 1 min cd, de kan også få repentance gjennom talents, men det er en incapacitating effect.

     

    Med litt skills, brukbart gear i forhold til motstander og en grei specc skulle du greie å slå de klassene, og med cloak of shadows burde det gå rimelig greit.

    Og i en duel er motstanderen forberedt, dette har endel å si som rogue, og det burde du vite.

     

    På lvl 60 med tilgang til lvl 70 speccs er spillet ubalansert, men du har da fortsatt en god sjangs mot de fleste klasser som rogue.

  9. Jeg vet at en riktig spilt rogue er utrolig farlig, ut ifra dueller med guildies osv. Det virker derimot som at mesteparten som spiller er idioter, som tror en godt utstyrt warrior bryr seg om eviscerates for 450  og hemo hits for 200.

    7616748[/snapback]

    jupp de fleste er nok det :) legger også merke til de

    men en warrior i berserker uten shield, i passelig gear klarer jeg fint 17-800 eviscerates, med mesteparten av dmg går i bleed :)

     

    Og ang evasion og warriors er det noe jeg bruker sjelden, med mindre jeg er uheldig(stunresist) eller warrior i veldig bra gear eller shield og tankgear, kiter og stunner isteden.Med evasion er det alltid en sjangs for å bli truffet med mindre du har 95/100% dodge :p

     

    Cloak funker og mot warrior-fear mener jeg

  10. Spec bort fra hemo treet da vel. Har sett mange roguer specce 41 subtlety og klage over at de ikke tar en second wind warrior på en stunlock lenger. Vel, en fury warrior uten imp. overpower, TM, deep wound og impale har det ikke akkurat lett mot en rogue heller.

    7607995[/snapback]

    Alt for få rogues som utnytter bleed dmg'en med subtlety specc :no:

     

    Med 1k ap gjør garrote rundt 850 dmg uten opportunity og 5 cp rupture nesten 1500 dmg med Serrated Blades (30% mer dmg på rupture)

     

    Og med 41 poeng i subtlety har de fleste rogues 1k ap uten problemer, de har lett 30% dodge, ghostly strike og premed, åpne med premed garrote 4cp rupture vanish eller pop evasion + ghostly og spis overpower/kite mens warrioren dør.

     

    Subtlety specc er en utrolig sterk specc mot alle klasser, særlig på lvl 60 med cloak of shadows. Problemet er bare manglende skills. Med prep og cloak of shadows kan de stort sett også komme seg vekk fra nesten hva som helst.

    Synes det er på tide at vanish blir fikset ordentlig, har egentlig hatt mindre problemer med vanish i det siste, men bruker den oftere og mer offensivt enn før.

  11. Trenger en god grinde-build fra 60-70. Har bare greens (lvl30-50 kjøpt på AH) så daggers/swords er like aktuelt. Brukte daggers til 60, har ingenting imot å bytte for en "skikkelig" grindebuild. Er det combat-swords som fremdeles regjerer? :)

    7577233[/snapback]

    Jeg har tenkt å gå combat swords for å levle fra 60 til 70 i hvert fall... Tenkte på noe slikt som dette. Også fylle på Assasination til Seal Fate etter hvert som jeg levler opp.

     

    Håper de har fiksa sword spec til TBC da... :ermm:

    7577836[/snapback]

     

    Grinde med improved sap..? 31-poeng i combat uten surprise attacks..?

     

    nuh vel.. :p

    7579016[/snapback]

    Om du er combat har du neppe behov for imp. sap. Blade Flurry + Adrenaline Rush ftw.

     

    Om du går for Surprise Attacks på level 60, så mister du utrolig mye av det som imo er essensielle talents på Assasination. Men det er mulig det er verdt å gå for Combat Potency + Surprise Attacks etter hvert som du levler opp til 70 da :)

    7580465[/snapback]

     

    Surprise attacks vil gi mer overall dmg på sinisterne dine enn lethality.

    Og relentless får du igejn på lvl 61 :)

    etter det er det bare å fylle på videre i lethality eller ruthlessness om du vil.

     

    10/41/0 blir trolig speccen jeg begynner med i TBC

  12. Har ikke spillt Rogue på et halvt år nå, trenger litt tips.

     

    Først og fremst lurer jeg på hva som er den beste Mutilate-builden og gjerne også steg for steg hvordan man spiller med den i Pvp/PvE/Raiding. Er det kun Mutilate, Mutilate, Evis repeat?

    7515783[/snapback]

    Holde snd oppe hele tiden + bruke evis i mellomtiden, + evt rupture i tillegg muligens. :hmm:

  13. Og slik det er nå er ting egentlig litt galt, da stort sett alle klasser har fått mer dmg, mens stamina er den samme, og da er det jo klart at PVP gearet hjelper med å balansere dette litt, med mye stamina.

     

    her belyser du problmet bra:) Nåværende STA er ikek balansert i forhold til nåværende dmg. dette håper jeg balanserer seg på lvl 70:) Er vel det som er intensjonen er det ikke?

    7491764[/snapback]

    Jepp, tror heller ikke at R12/13 vil holde like lenge som som T2.5 og T3 gjør i TBC, da den staminaen som er på det gearet blir "mindre verdt" og stamina er det som er spesielt med r12/r13 gearet.

     

    Litt surt selvsagt for folk i T2.5 og T3 som har brukt masse tid på å skaffe gearet sitt og se folk med gm våpen og gear allerede noen dager etter patchen, men som sagt, tror nok gearet deres kommer til å vare lengre, og T3 for warrior er vel fortsatt det beste til tanking helt frem til lvl 70, eller tar jeg feil her?

  14. Trenger litt hjelp med et combat raid build.

     

    Tenkte noe slikt:Klikk

     

    Har nettop begynt med raid så det går i ZG og AQ20.

    Har heller ikke noe godt gear enda, men guildet trengte en combat rogue.

    Noe som kunne vært annerledes?

    Er seal fate atm.

    7491592[/snapback]

     

    Ser ut som en helt grei build

     

    En av disse kan vel også fungere brukbart:

    5/41/5 - Tror ikke denne vil gi så god dps som den du har satt opp

    46/0/5 - Har ikke prøvd mutilate selv, men den ser absolutt brukbar ut for pve, og gir også mest combo points så sikkert veldig artig å spille :)

  15. Personlig har jeg brukt 2 år på å komme der jeg er nå. Nå er jeg MC/AQ20 dps warrior. Gitt meg ja...1 år til og jeg hadde vært full tier 3 dps warrior. Dette er fordi at da hadde guilden min vært god nok til å renske Nax. Jeg er ikke spes skilled eller dedikert.

    7484350[/snapback]

    Noe feil her :p

     

    Men enig med Dewd, kjekt at folk får en liten equipment boost til TBC.

    Og slik det er nå er ting egentlig litt galt, da stort sett alle klasser har fått mer dmg, mens stamina er den samme, og da er det jo klart at PVP gearet hjelper med å balansere dette litt, med mye stamina.

     

    Og den nerfen har da nærmest ingenting å si, og om du syns honor går tregt og ikke spiller i premade så lønner det seg sannsynligvis nok å spille AV istedenfor wsg/ab.

  16. Respeccet i dag til 5/3/43

     

    Og Det eier!

     

    cloth går ned på 2 sec!

     

    stealth> premed> (2cb) Ambush(4cb, Talents) Ambush critter 2k, du tar evis, og med 4 cb> vips 2k evis +White dmg

     

    Bruker du cloaken etter evis, har du 90% chance to ressist all spells, ergo= Død target

    7447928[/snapback]

    Respeccet til akkurat det samme tidligere i dag, nesten litt skummelt, helt likt :)

     

    Spiller faktisk også på Vashj, alliance da men - human rogue kalt Adreacia, håper jeg får sjangsen til å ganke deg en gang :whistle:

×
×
  • Opprett ny...