Gå til innhold

Inspekta

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Inspekta

  1. I det siste har det begynt og komme laste lyd konstant fra harddisken selv om den ikke jobber med noe, er bekymret for at den ryker snart og ettersom det er os disk og gamer disk så er det ikke populært. Skal snart over på ssd bare venter litt på at prisene skal synke.

    Noen tips for å øke levetiden? Kan tenke meg disken er mellom 2-4 år nå og har jobbet stort sett hver dag, lagerene beg vel å bli tørre kanskje...?

     

    mvh

  2. Hvor kan jeg få kjøpt bra pasta/varmeledende til kjøleribbene til accelero xtreme plus og er det forskjell på feks en vanlig kjølepasta og varmeledende lim?? jeg smurte på uten og la pastaen herdes og nå detter de av så trenger å få kjøpt ny, gjerne en med bedre kjøling om mulig.

     

    mvh

  3. hva med å gi de mat isteden?

     

    Hva med å gjøre noe selv, istedet for å bare møte folk som faktisk prøver å gjøre noe med surmaget kritikk? Gir du hjelp i samme størrelsesorden? Hvis nei, hva får deg til å føle deg berettiget til å kritisere folk som faktisk investerer ganske mye ressurser i å hjelpe for at de ikke hjelper på en annen måte?

     

    AtW

     

    ser du virkelig ikke ironien her, droppe nettbrett i hodet på analfabeter istedet for å gi mat? jeg er for all nødhjelp og ser virkelig nytten av å utdanne den delen av verden som trenger det, skulle gjerne hjulpet i mye større orden om jeg hadde mulighet, lite av det på lån og stipend. her snakker vi om verdens fattigste barn uten å spesifisere noe mer, da ser jeg for meg et sultrammet land i afrika. tror ris sekker er noe mer verdt for de menneskene

  4. Jeg sliter med å finne noen norske nettbutikker (og utenlandske) som har inne en uoriginal kjøler til skjermkortet mitt. Arctic cooling's accelero XTREME hadde vært noe men nå er jeg desperat så hva som helst som kjøler bedre enn originalen. Jeg finner mye kjølere til hon gamle skjermkort som geforce 6800 og radeon 9800 osv men ikke mitt... =\

  5. Nylig sviktet min os disk WD Raptor 74gb 10k rpm og jeg fikk ikke startet pcen, ikke en gang til bios skjerm. Nå er det en lagrings harddisk som har begynt og fjuske og det kommer en "kneppe" lyd en gang i blant. Jeg pleier aldri slå av dataen min og regner med at det kanskje kan redusere levetiden på harddiskene men finnes det et bra software tool som kan diagnostisere og muligens reparere disken min? Er alltid redd for å prøve ny software jeg ikke vet noe særlig om :dontgetit:

  6. Lurer på hvor langt jeg kan dra mitt Powercolor 3870x2, hver gpu kjører på GPU:878mhz MEM:955mhz atm og kortet ligger på rundt 40 grader. Scorer lett over 18500 poeng i 3dm06 og alt av spill kjører strøkent på 1280x1024 og alt av detaljer og AA på maks men kortet kruser fortsatt så vil kjøre det opp mer.

     

    Lurer også på om noen har funnet en test av 3870x2 i CF testet opp mot 4870 i CF eller andre interessante tester av 3870x2 i CF mot andre toppkort.

  7. Sprø samling av kort i testen, ati konkurerer mot dobbelkjerne og ati's eget dobbelkjerne kort er ikke tatt med. Heller ikke 9800gtx, og av en eller annen grunn er 8800gtx med? Liker selvfølgelig at nvidia må sæla på for å ta igjen ati's sprang ifra, spes når 4870x2 kommer! Men spesielt valg av kort å sammenligne, ville gjerne sett enten fler kort med i testen eller mer aktuelle sammenligninger

×
×
  • Opprett ny...