Gå til innhold

pro0opz0r

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pro0opz0r

  1. regner med at du kjøper deg en bil, lagd av jalla deler, for og spara penger der og da.. men på sikt så blir alt dyrere, siden du må ha den oftere på verksted, og delene er dyrere og handle inn.. Sånn går det når du bare tenker så langt lommeboka rekker.. hmm, ja, kanskje du ikke har så mye penger som oss, men det er vel fordi bare er drit lat.. sjøl om jeg studerer klarer jeg og jobbe 120 timer i måneden, og det er bare fordi jeg ikke gidder jobbe alle vaktene jeg kan, sånn at jeg skal få tid til og slenge inn kommentarer til sånne som deg.. Tipper de rånebila symboliserer deg, du er vel en av de 25 år gamle kara, med tresko, skinn vest og bart, som henger på statoil, eter seg feit på pølser, råner rundt med 14 årige jenter i baksetet, hører på ace of base og digger beaten, mens de knall orange neon lysa viberer i bakruta..

     

    dø og brenn...

  2. Det må væra det beste argumenet jeg har hørt.. Det stemmer jo som bare det, la oss se litt på afrika og de jalla dritet dem bruker.. Fordi dem ikke bruker skikkelig redskap ramler husa fra hverandre ved lett bris. I Norge har vi skikkelig utstyr, bortsett fra import kara som må kjøpe det billigste, fordi dem mener staststøtta er for liten, og siden de har traumer, om hjemlandet der de faktisk måtte jobbe for penga.. Når dere støtter denna billig industrien, gjør dere at skikkelig verktøy går nedenom og hjem.. Så om du vil ha et dremel, made by charlie av sukkerspinn og billig bambus plast, da er du seriøst skam dum !

  3. Jeg har 4*120 mm papst 26 db.. detta bråker ingen ting.. når du har 4 vifter er det jo et must at du handler deg et støydempa kabinett, og vifte kontroller... når du speller / musikk / lan osv, kan du ha på viftene for fult, uten og høre noe bråk. når du sover, kan du bare stille de ned..

     

    bruker selv nexus vantec og aerogate.. i tilegg til 4 ganger easy docks for hardikser.. Dette gjør at maskin holder kjeft, samt at den aldri blir varm.. :thumbs:

  4. jeg har silent twin.. Jeg har xp2000 , og denna holder i massevis for meg.. Jeg ligger sjleden over 40 grader, men det kommer vel også av at jeg har 10 vifter, som alle er tempraturstyrt til og som regulerer seg automatisk.. Samt en 120mm vifte i forkant av cpu kjøler, som drar inn kald luft og spyler på den ;) .. Jeg veit om mange andre, med samme cpu og lik vifte, og de ligger som regel på 52-55 grader.. trur nok den blir litt svak for deg, siden du har en kraftigere cpu, men om du har ekstra kjøling, vil det nok holde plenty.. :D

  5. Med andre ord, en gjennomsnitts video leier, vil ikke spare mange kronene. Men kan istedet oppleve å måtte vente lenge på filmene. Detta var vel som forventa, og hva er vitsen med og ha en film i 1 mnd hver gang..

     

    Seff har jeg sjøl nekta og melde meg inn, og jeg ser nå ingen grunner til og forandre på. Lenge leve den lokale videosjappa, hvor du leier filmen for 40.- , får filmen i det minuttet du bestemmer deg for det, og ikke er avhengie av postmann som skal gjøra jobben sin, for her er det opp til deg sjøl og få filmen hjem ;)

  6. Jeg hadde akuratt samme problem, maskinen bare låste seg. ( viste siste skjermbildet/fryste), og den restartet. Da stod det alltid at cpu var på 50 grader, jeg har ikke stilt den til og slå seg av ved denne tempraturen. Dette skjedde mens jeg kjørte XPpro, så jeg la inn w2k på nytt, uten og gjøre noen annet, nå har det nå vært dønn stabilt i 10 mnd igjen.

    Skjønner ikke at det skulle ha noe og si, for 3 maskiner som var nesten identiske blei alle satt opp med XPpro, men det var kun min som frøys hele tiden. Men med w2k går det som ei klokke.. :)

     

     

    Izopropanol får du på bensinstasjoner, alle byggsjapper og jernvare forhandlere.. Artic silver fungerer perfekt. Det selger dem på microplex

  7. Bortsett fra at de du syns er kule, ser ut som noe som er froma etter narkisser på syretrip.. dem er totalt ubrukelig, trangt og jævlig, det blir varmt der.. Lite moddemuligheter.. men er du 13 år, og syns kabinetter med en spider man X på sia er fett så.. anyway så var det du la fram bælstygt og griseharry , er du fra Trondheim ? .... Eller har du bare en disk og en cd-brenner inne i vraket.. få deg en jobb, tjen penger, kjøp et fett kabinett, modd det, putt alt som kan trøkkes inn.. det er sikkert noe drit og få kjøpt på nærmeste elkjøp sjappe også..

  8. ahah.. det han mener er at du er totalt ubrukelig.. " hmm, jeg trur nok en 40mm vifte flytter mye mere luft enn en 120mm, og de små viftene bråker ingenting".. RTFM !

    Så klart flytter større vifter mere luft, dessuten er mer lydsvake, etter de er stilt. Rart de nye PSU`ene som blir produsert, har 1*120 mm, istedet for 80mm, men du ville vel heller hatt en 20mm der, siden den blåser stiv storm, og lager mindre lyd enn en støvsuger som ikke er plugga i veggen..

  9. Har lagt inn kork i døra, men ikke nederst. Der har jeg en 120mm papst, som er regulerbar, samt at jeg har en 80 mm under diskene som blåser luft oppover. På den måten er det relativt kjølig, uten at det kommer noe lyd ut. ( diskene på toppen ) Men mange vifter er mye mere bråk enn harddisker, så en viftestyrer er en helt avhengie av. Døra gjør at jeg ikke for noe lyd ut foran, og det som spyles ut av 120mm i bakant, høres ikke.. Men er du mest opptatt av at det skal være lydløst, høres det ut som det beste valget er " olje diskene " til WD eller Maxtor sin.

     

    Uansett valg, er det nok til og leve med ;)

  10. Høres ut som mange er enig at maxtor sine disker er stillegående. Dersom du har lagt inn kork foran i fronten på kabinettet, er det veldig lite lyd som kommer ut på den siden.. Det er en mulighet. Men Maxtor diskene blir vel varme, diskene mine ligger på 20 til 25 grader.. Husker da vi satte inn Maxtor her for og hente over en del ( i icy docken ), den var fort 10 grader varmere, enda den stod i bunnen av maskinen, og WD diskene var plassert øverst.. Men så er veldig opptatt av at diskene og maskinen generelt må holde lav tempratur :thumbs:

  11. Har selv 7 WD disker. Har aldri hatt noe problem med de, heller aldri hørt noen lyd fra de. Men nå ligger mine i icy docks, satt inn en noice controlla maskin. Så jeg kan kaskje ikke være helt objektiv ;) Ettersom maskin er såklat hold kjeft pc, hvor bare gfx vifta surrer svakt i bakgrunn.

     

    Kjenner mange som har slitt med maxtor diskene i det siste ( mister partisjoner, ramler ut, lager klikke lyder og mister innhold ) , en kamerat har nå sendt tilbake for 3 eller 4 gang, så nå har de vel ikke flere forsøk å reparere de.

    Disktypen var : (Maxtor DiamondMax Plus 9 160GB 8MB-7200RPM ) Denne gangen skal han tilbake på WD. Hadde Maxtor (1stk) i den gamle maskinen min, men kan ikke huske at denne bråkte noe mer eller mindre enn hva 7 Wd gjør tilsammen i dag.

    Om du legger deg når du er trøtt, med puta over tryne, sovner du selv om det bråker. gammelt jungel ord .. :D

  12. Jeg har hatt NAD, Marantz og Denon.. Ingen av de måler seg med den lyden du får ut av Harman Kardon.( men disse er også kanon bra forsterkere ) For når det kommer til power er HK ganske suveren, i denne prisklassen.. Skal du ha stereo hk 3370 et bra kjøp, men det er kostbart og skulle bygge ut til ac3, dts, 5.1 6.1 7.1 senere.. Derfor er det like greit og bruke en del penger og heller kjøpe noe som har alt med engang.

     

    Av høytaelere, er det mange merker og velge i, dali er greie ( har dali sjøl, men det er noe med rommet her som ikke gjør at de yter maximalt) , Proson, Cervin Vega ( for guds skyld ikke kjøp, de er for blod harry idioter, som bare vil ha bass, men driter i ujevnhetene, lyden, klangen osv ), JBL ( 85% av alle THX kinosaler, benytter seg av JBL ), Mtec, Audiovector, bose og B&W for og nevene noen.. Selvfølgelig kommer musikk type til å spille inn, rap, techno, rock, ( film )

    Husk også at kabler betyr veldig mye. Jeg er på n00b stadiet i anlegg verden, og har et middels + anlegg, hvor jeg har lagt ned ca 50.000 og 7000 av dette er i kabler.. Det er ikke all verden, men det lar seg høre.

     

    Det som er likt for alle disse, de koster en del penger, så om du kan, er det en fordel og finne noen som epent brukt. Det er mange seriøse steder på nettet som er egna til slike handeler. Qxl er for folk, som vil bli svindla. Men, om noen tipser deg om anlegg på Elkjøp, eller noe bedritent Dantax / Eltax .. Styr unna, lyden her er så dårlig, at jeg kunne bygd høytalere av pepperkake deig og stivelse som ville hatt bedre lyd.

     

    8000.- til rådighet og vil handle nå:

     

    HK 3550 forsterker .. 4000.-nypris ( se om du finner brukt )

    Et par eldre høytalere ( eks, gamle 808 eller 909 serien til dali ) Infinty er også en mulighet, de er ikke så dyre, men prisen vil øke, ettersom de er på " vei inn i markedet " på nytt etter Harman Kardon kjøpte de opp.

     

    Så kan du kjøpe bedre og kraftigere saker etterhvert. Det samma gjelder kabler, det er ikke så viktig med engang, men det har utrolig mye og fsi på totalen. Kabler til 200 -250.- mtr er en nødvendighet på sikt .

     

    :thumbup:

  13. Jeg ville ikke ha handlet en hot swap, ser ikke poenget med det. Jag hadde heller handlet inn denne kontrolleren :

     

     

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...15&GrpID=8&s=pl

     

    Med den for du muligheten til og ha 4 ekstra ide enheter koblet på, og den fungerer utmerket. Det eneste som kommer i minus, er trangen etter og fylle opp med hardisker. Jeg har koblet 4*160wd 2mb cache på denne kontrolleren, og det fungerer som bare det.. :thumbs:

  14. jepp .. De kabinetta er bare latterlige.. De skal lissom se kule ut, men det er overhode ikke noe fett ved de.. :thumbdown:

    Sats heller på og kjøpe et kvalitets kabinett, enn og handle inn noe som du erger deg over i lang tid.. Aner ikke om du har regna inn prisen av PSU på de 1000,- du skulle legge i handelen. Kabinetter lever i mange år, så tenk litt fremover i tid, at det som er kult i dag, er bare blodharry neste år

    Men her er i allefall et par alternativer :

     

    http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=EYE2000B

     

    http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=NC2015

     

    iiiikk.. skjer med linken a..

     

    Det øverste er et kvalitets kabinett, som du kan montere inn 2*120 mm eller mer i, kommer litt ann på hvor mye tid du legger i det, det har i tilegg 10 brønner, noe som gir mulighetene for mange disker, evt viftestyring, lcd osv. :thumbs:

  15. Dette hovedkortet er helt greit. har et lignende i en server. Det er utstyrt med chipset fra VIA (kt400), 8 * AGP, støtter ahtlon, athlon xp og duron, du kan trøkke inn 3gb ram ( 4 ram slotter ), det har innebygd lan ( gb lan ) og lyd ( 6 kanalers ),mulighetene for mange ide-enheter er det ogsåtil tross for at det har en serial ata/ide. Men det er raid på kortet, så du burde klare og få koblet på 8 enheter.

     

    Det støtter cpu med opptil 400fsb, se nøye etter specs på evt cpu, om du skulle bestille en ny til dette HK..

  16. Detta er et velkjent problem for lan folk :yes: Skjedde meg på TG03..

    Jeg hadde det samme problemet, feilen lå da i strømforsyniga. Hver gang jeg flyttet maskinen, og måtte plugge i strømmen på nytt var problemet i gang. Når maskinen står i " fred " hjemme, er det ikke noe problem, men så fort den blir flytt på, vil det kunne bli problemer.

    Du har nok dårlig kontakt, eller bare rett og slett en dårlig PSU. Bytt den ut asap, så fixer det seg. :thumbup:

  17. Hadde lignende problem, men maskinen restartet, eller bare fryste helt.. Uansett førte det til en reb00t ( ufrivillig ) Jeg hadde da vært litt uforsiktig med experTools, ga på litt mye på hertz`en.. Eneste løsning var for meg og kjøpe nytt skjermkort. Det er en kjipern situasjon, selvforskyldt og flaut, men sånt skjer.. :)

    Får håpe det ordner seg for deg, ved å skru maskinen fra hverandre.. Selv om varmen ikke er problemet, fjern gammal goop og legg på ny. Har hatt dette problemet også :roll:

  18. Et hovedkort med en RAID kontroller, fungerer veldig enkelt.. Du har et eget " bios " oppsett for raiden, etter du har startet opp maskinen . Rett etter maskinen har funnet IDE enhetene som er koblet til hovedkortet. Du kan så velge mellom raid-0 eller raid-1 , i tilegg finnes jbod. Det er flere og velge blant også, men de 2 første er nok de mest relevante for deg.

    Du skal kjøpe to like disker til, da bør du sette de sammen, mao. 2*80 på raid-1 ( dersom raiden ryker, forvsinner ikke alt innhold, kjekt med tanke på OS ) og 2*120 på raid-1 . Dette gjør du ved og create arry ( 64 kb husker ikke helt i farta ) hvor du setter opp hvilket disker som skal høre sammen. Stort sett værre er det ikke, jeg har bare fulgt informasjoen du får i " raid bios ", og jeg har kjørt raid i flere år, uten problemer. Men det er sikkert en del som har mer greie på det enn meg her, så fint om noen har andre innspill og komme med. Men basert på dette, bør du kunne kjøre opp raid, uten problemer. l :)

×
×
  • Opprett ny...