Gå til innhold

MindTooth

Medlemmer
  • Innlegg

    10 846
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MindTooth

  1. Skulle ønsket å vite hva eller hvem som er forutliggende for at dette skjer nå etter så lang tid og mengde penger brukt.

    Som oftest med sånne ting, tenker jeg alltid at nå er det noen som vil ha navnet sitt på en plakk og kan skryte av det i visse kretser.  Gud forby hvordan det påvirker oss andre.

    Er fra Gudbrandsdalen.

    • Liker 2
  2. Litt utenom, men hva bruker folk av apper/nettsider for handel eller overvåkning av deres fond?  Så langt har jeg kjøpt gjennom Nordea og vurderer nå Kron.  Er det en sentral tjeneste som kan tilby en litt penere overordnet måte å følge med på kurser, osv.?

  3. 4 hours ago, G said:

    Hva brukes det til da. Slå på konsollet for å se film?

    Folkens, for de som har twitter eller hva det går i :laugh:

    https://news.xbox.com/en-us/2022/03/22/sonic-the-hedgehog-2-inspired-xbox-controllers/

    Edit:

    Seriøst så må jeg se etter tredjepartskontrollere. Noen forslag, dersom disse finnes til Xbox X?

    Alternativt så kan en jo gå til Xbone-kontroller. Liker ikke den heller fullt ut, men den er større i hendene, kanskje litt for grov igjen. Harde knapper på alt det Microsoft produserer eller?

    Bakteriebombe mer enn vanlig. 😅

    • Innsiktsfullt 1
  4. On 3/23/2022 at 12:56 PM, Nimrad said:

    Ja, du kan det. Alle konsoller støtter HDMI-CEC slik som andre TV-dingser, så de kan styres av fjernkontrollen til TV-en. Jeg har hatt det avslått på konsollene mine da, så jeg har ikke prøvd det noe i praksis. Syns bare det var irriterende.

    Å styre menyen, osv.?  Jeg får ikke det til.  Bare at den slår på/av TV’n. CEC har vært aktivert hele tiden.

  5. On 2/14/2022 at 9:05 AM, MindTooth said:

    Kan samme bug mtp. lav oppløsning være forklaringen på Bluray-problemetatikken jeg fikk i helgen?  Klager over HDCP handshaking.

    Vurderer å ringe support for å høre.  Kjøpt å betale for noe man ikke får.  Var jo et satans h*** for å få spilleren til å fungere, men nei da, ble Minecraft Dungeons i stedet. 😔

    Jeg har som sagt over jul, kjøpt meg en LG C1 som jeg forventet ville fungere.

    Ser ut som dette skyldes originalkabelen som kom med boksen.  Fungerte fint med en annen kabel.  Ringe support i morgen.  Veldig dumt at jeg ikke har prøvd 4K Bluray før ett år etter jeg fikk boksen. 😔

  6. Kan samme bug mtp. lav oppløsning være forklaringen på Bluray-problemetatikken jeg fikk i helgen?  Klager over HDCP handshaking.

    Vurderer å ringe support for å høre.  Kjøpt å betale for noe man ikke får.  Var jo et satans h*** for å få spilleren til å fungere, men nei da, ble Minecraft Dungeons i stedet. 😔

    Jeg har som sagt over jul, kjøpt meg en LG C1 som jeg forventet ville fungere.

  7. 2 hours ago, Mala said:

    Hva mener folket er «go to» headset til Xbox bruk? Har ett par Cloud Flight til PS5 som jeg er veldig fornøyd med? Regner med man finner tilsvarende som Xbox kompatibelt ;)

     

    Hvordan liker folk det offisielle Xbox headsettet? 

    Kjøpte det offisielle i julen.  Ikke mange timer med det, men grei lyd og digger integrasjonen med Xbox’n.

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...