Gå til innhold

jerv

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av jerv

  1. kjølepasta på begge sider av shim´en? Hehe, jeg må le. Arctic silver skal visstnok ikke lede strøm, men hvem vet, der er jo 60% sølv eller noe sånt? Pasta på shimmen gir kun ulemper. Fare for kortslutning av broer på cpu, samt at den kan være med på å heve shimmen noen tusendels millimeter over kjernen. Dette kan gi dårligere kontakt mot cpu-core. Har fyren i det hele tatt på pasta på kjernen?

    Forøvrig sløsing med silver... det er jo ganske dyrt!

     

    mvh

  2. Noen andre enn meg som synes Silverado´en ser ut som en fórtørker?

     

    System temp på 40 grader, det var virkelig sykt. Har selv northbrigde temp på 26C og 20 grader i kassa. (Romtemp = 19 C.) System-tempen din er over idle CPU-tempen til de fleste!! Sleng inni noen kabinettvifter. Jeg selv bruker 3 stk 80mm av varierende kvalitet inn nede + en 120mm oppe som blåser ut.

     

    mvh Espen Thøring

  3. er du ren og skjær ytelsesfrik, som skal ha de fåe prosentene høyere ytelse, eller skal overklokke fsb til over 164 mhz, er vel epox beste valget. liker du derimot max stabilitet, fancy løsninger, lettvint bios-oppdatering, muligheten til over 4 ide-enheter samt raid, usb2.0 osv, og tåler å gi slipp på de små prosentene ytelse, så er msi valget. Venter selv på et MSI K7T266 Pro2 RU fra pcmax . Forøvrig en diggbar butikk med super kundeservice som jeg kan anbefale til alle. Kjøpte et k7s5a (sis735) hovedkort der for noen uker siden, og da jeg snakket med de for å få hjelp med noen bios-greier, så fikk jeg tilbud om å bytte kort til msi sitt for bare prismellomlegget, samt at jeg ble advart mot noen feil som kunne oppstå på det k7s5a-hovedkortet. Dette tilbudet om bytte tok jeg selvsagt imot :smile:

     

    mvh

     

    _________________

    Espen Thøring

     

    "I´m sweet enough"

     

    [ Denne Melding var redigert av: jerv på 2001-11-09 17:41 ]

  4. LarsC: Dette er kanskje en artikkel som synes svært lik overclockers.com sin... men hva er vel galt i det? Det står jo at bilder og idé er hentet fra overclockers.com . Denne artikkelen er den eneste unlock-guiden for athlonxp jeg hittil har sett tilgjengelig på norsk, og det kan kanskje være veldig ok for de som hovedsakelig holder seg til disse norske hardware-sidene. Er ikke alle som i det hele tatt finner det de er ute etter i stimen av hardware-sites rundtom på nettet. (Og hva om man ikke skulle vite hva conductive ink betyr?)

     

    mvh

  5. Ivertfall på mitt geforce så blir det svart hvitt dersom jeg velger composite out når jeg egentlig bruker s-video, og likeså når jeg velger s-vhs men bruker overgang fra s-video til scart. Disse innstillingene står der man velger output. Men dette er sikkert lite til hjelp siden det sikkert funker annerledes på ati-kort...

  6. Jeg har et ECS K7S5A hovedkort, med en 1.33GHz T-bird og 2x256mb Apacer/Nanya PC2100-minne. (Er forøvrig veldig fornøyd med dette kortet, får hele 4250 3Dmarks med det (har POV GeForce2PRO). Ingen overklokking:)

    Det er hardware-monitor i BIOS, og denne viser helt sakelige temperaturer og sånt. Men motherboard monitor (v5.06) ser ikke ut til å fungere med dette kortet. Får ikke "monitora" noen av temperaturmålerne... I SiSoft Sandra 2001te vises derimot noen temperaturer som ser ut til å stemme med virkeligheten. Men idiotisk nok står cpu-temperatur under "power supply temperature" og system temperatur står under "cpu temp"..

     

    Noen som har noen tips, erfaringer etc?

     

    mvh Espen Thøring

  7. Asus V7700 GeForce 2PRO koster 1500 på tilbud hos komplett.no .. Anbefaler virkelig dette kortet, har selv et av typen Point of View, broren min har det Asus-kortet. Lik ytelse, bare så det er sagt, men Asus har sikkert noe bedre support.

     

    Så forresten et MSI GeForce2Ti kort til 15-1600kr ett eller annet stedet. GeForce3 Ti-200 kort er å få kjøpt til 2500kr..

  8. Syns døkk at oss som ikkje prata bokmål te vanle ska skrive på dialekta si på foruman, ell foretrekk døkk kare at slike som me skriv på bokmål? Ell evt. nynorsk? I synst det e ganske befriande å berre skrive helt slik som i prata, men det kan vel kanskje verra litegrann rart å lesa for summe...

     

    Syns denna posten hørde heime på off topic, det e vel kje akkurat viktigaste spørsmålet her..

  9. Jeg hadde den telefonen i en periode i vår. Grei størrelse, design og sånt, men den tålte sannelig ingen verdens ting. Lommerusk samlet seg opp i tastaturet, spesielt "joysticken", og telefonen ble etter hvert helt ubrukbar! Å menyen var full av småting som irriterte meg! Har ikke villet skryte alt for mye av den. Siemens, DET er kvalitet :wink:

     

    mvh Espen Thøring

  10. Oppgradering? Det der overgår da toppmodellene hos elkjøp, mann!

     

    Hehe.. nei, jeg vet ikke riktig jeg...

    7000 +/- ??

    Sjekk qxl.no , og hvilken pris lignende maskiner går for der. Det burde gi deg en pekepinn...

     

    mvh Espen Thøring

  11. Med rette bios versjonen kan man stille fsb til henholdsvis 100, 112, ettellerannet, 133, 138, 150 samt 133/166 og 100/133(asynkron minnebuss).

    Men den bios-versjonen ligger ikke på ECS hjemmesider. Har dette kortet selv, er fornøyd med det, det lille jeg har fått brukt det. Jeg måtte jo selvsagt feil-flashe biosen som noe av det første jeg gjorde. Men i dag fikk jeg endelig ny bios brikke fra pcmax :smile:

    Bedre ytelse enn kg7-raid, som jeg hadde en liten periode før. (Var umulig å få kg7 til å fungere skikkelig og stabilt!! )

  12. Vel... jeg har et kort ved navn ECS K7S5A. Det har SiS735-chipsett. God ytelse, støtter AthlonXP, tar både vanlig SD-RAM og DDR SD-RAM. Koster dessuten bare 1000kr hos pcmax.no :smile:

    Forøvrig så duger det ikke til overklokking, da :sad:

     

    mvh Espen Thøring

×
×
  • Opprett ny...