Jump to content

mikkii

Medlemmer
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Luring ham her https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=164649942
 2. Jeg har 5 GB til overs, de er gitt bort nå.
 3. Jeg har dessverre bindingstid med ice
 4. Samme her og jeg kan ikke høre mottager, jeg må grenstarte den så virker den fint igjen. her ice også
 5. Hei jeg har samme problem men har ikke råd til ny motor. Men noen som har prøvet tetning til toppakning? som de selger flere steder? https://www.jula.no/catalog/bil-og-garasje/bilpleie/bilvedlikehold/motorpleieprodukter/tetning-til-topplokkpakning-003912/#tab01
 6. 7. Våre Kundegarantier - Pengene tilbake "Pengene tilbake" gir deg trygghet med 30 dagers full returrett hos Power. Husk kvitteringen og at varen må være i samme stand som når du mottok den. Angrefristen begynner å løpe når varen er mottatt av kunde. Returretten gjelder ikke mobiltelefoner, varer med abonnement, spill, programvare og hygieneprodukter med brutt forsegling. Som hygieneprodukter regnes blant annet tannpleieprodukter, hud- og kroppspleieprodukter og liknende. Vi tar forbehold om at returretten kan frafalle ved gjentakende misbruk. Hvis du har kjøpt den på Internett kan du bruke angrerettloven og med den kan du leverer inn mobilen selv om du har åpnet og prøvet den. Men du kan høre med butikken og håpe de er snille med deg.
 7. samme har jeg plus jeg har ice.net VoLTE
 8. Fikk du returnert den til NetOnNet?
 9. avinstallere driverne og installer de igjen du behøver ikke og ta ut det nye og sette inn det gamle.
 10. ja nekt nekt og drit i det lille barn det er jo ikke i Norge så hvorfor bry sig? Nei fra tull til alvor Du må snakke med henne om det og finne ut av hva du har råd til og gi, uten at du går konkurs og føler er ok. Hvis du elsker henne ville jeg prøve og få visum til henne så dere kan bo samme her i Norge og gi barnet en god og trykk barn dom.
 11. Du må ringe til udi og høre med de, eller søke på ders sider https://www.udi.no
 12. hvad kan man gjøre ved det? annet at ringe rundt og høre om pris for og finne ut at det er for dyrt, så enten dropper man og fixe det elektriske eller gjør det selv?
 13. Gi meg de ordene eller setningene du ikke skjønner så skal jeg personlig oversette for deg. Så lærer du noe nytt, og du er bedre rustet til neste artikkel fra Mikkjell hei takk for tilbudet men det er generell nynorsk jeg ikke skjønner, sikkert fordi jeg er fra Danmark
×
×
 • Create New...