Gå til innhold

zadu

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zadu

  1. Når det gjelder Dell og amd prosessorer er det vel en lang rekke tråder om det temaet fra før, så det skulle vel ikke være nødvendig å ta opp igjen :-).

    Dell har valgt Intelog da bør en respektere dette og enten kjøpe produktet eller la være, så enkelt er det vell :-)

    Når det så gjelder disse maskinene så får de ikke den beste ytelsen som er på markede pr i dag,men ting kan jo endre seg og vi vet jo alle at det ikke er så veldig lenge til Intels nye serie med cpuèr kommer, disse vil vel ligge helt i toppen hva ytelse anngår, så hva da ?

    Poenget er vel at dell prøver å lansere "toppmaskiner" med dette merket såvidt jeg skjønner, og fordi de ikke bruker AMD så lykkes de ikke med det. Så jeg ser på det mer som en poengtering av at produktlinjen faller litt igjennom, mer enn noe annet, Dell er bra på endel ting, men som levrandør i "alienware"-klassen ser det ikke ut til at de har det som trengs....

     

    AtW

    Riktig og som jeg sier dette at de "faller litt gjennom " nå kan fort endre seg når de får tilgang til intels nye serie med cpuèr som kommer snart , har disse en lik eller bedre ytelse enn amd er jo bildet snudd totalt .

    men inntil det skjer, så holder det ikke heeelt til mål ikke sant?

    så å vente er da ikke en unskylding. og om det skulle være det, så er det jo bare å vente på at amd gruser intel, for å så vente på at intel gruser amd... stygg spiral dette :yes:

  2. Selv er jeg også sterkt motstander av å kline inn et lydkort (med mindre du ikke lager en maskin for musikk) da dette opptar en plass i kabinettet og bidrar til mer varme og mindre luftgjennomtrekk.

    har fått med meg at du sier det der som lydkort, og etter å ha fått 37 øst-tyske professorer til å måle forskjel med "store tå" teknikken kom dem frem til at det ikke var merkbar tempratur forandring i kabinettet/cpu/ etc. :yes:

  3. BLAH  BLAH BLAH BLAH...

     

    ...Så vidt meg bekjent leverer AMD med flere cpuèr og dermed kalle andre for monopolist bare fordi de har klart å bli større blir vel litt feil eller  :hmm:

     

    siden intel er over 4 ganger så stor som den nest største levrandøren (AMD), og over 40 ganger ganger større en resten av markede, tror jeg intel vil falle inn under kategorien monopolist.

     

    og at det er helt vanlig å ha ekslusive avtaler med levrandører, betyr IKKE at det nødvendigvis er lovlig.

    så uansett hvor vanlig det er for 14åringer å kopiere musikk/film/spil til hverandre, betyr ikke det heller at det er lovlig....

  4. Som forventet var dette grusomt og det siden Intel innfører dette  :)

    Ja ja, det roer seg vel og blir "akseptert" når amd kommer etter  :whistle:

    For noe vås, se hvordan drm blir mottatt på dette forumet ellers, alt her er ikke en gigantisk konspirasjon mot intel. Når det er sagt så blir det interessant å se hvordan dette utvikler seg i praksis, jeg liker ikke den retningen utviklingen tar, men det er ikke sikkert det har så mye å si rent ppraktisk nå i begynnelsen.

     

    AtW

    Sier heller ikke at dette er en gigantisk konspirasjon mot Intel, men det har vist seg en rekke ganger at det har blitt "skreket" ganske høyt, men når så det samme har angått amd så ble det stille eller det var ikke så ille :whistle:

    Hvor mange var det ikke som skrek opp for noen år siden da det ble kjent at en kunne overvåkes ved bruk av kredittkort, og hvor mange er det som bryr seg i dag ??

    veldig få, men så er det jo banken som sitter på den infoen.

    se på autopass systemet, alt blir registrert og det er mangen som ikke liker det.

    men har vi noe valg? (ikke med bil vertfall)

     

    så ja reaksjonen blir mindre når amd kommer med det, men ikke fordi det er amd(som du på tydligvis inbiller deg) men fordi reaksjonene har roet seg noen hakk(som forklart av ATWindsor.

     

    så slutt å syt/troll om at alle hater intel og alle elsker amd, vel statistisk ER amd å foretrekke i visse miljøer(les nerder/*geeks/gamers)

     

     

    (info: autopass er et bompenge system)

  5. Nå må en viss svensk torrentside som er så stolt av det svenske lovverket snart flytte... :hm:

    Ikke akkurat. For selv om nedlasting av film er ulovlig. Så er den sida mer som å spørre om hvor nærmeste spill/filmbutikk er. Så stjeler du filmen selv. De oppbevarer kun adresser til folk som har deler av eller hele filmen. At du skal bli arrestert for at en kjeltring tilfeldigvis spurte etter retningen til en butikk er litt vell stalinistisk.

    i norge er det ulovlig å linke til warez sider etc. så torrent sider er ikke lovlige i norge. det har høyesteret avgjort da han napser.no mannen tapte i retten.

     

    så svenskene har det faktisk bedre i den saken, så piratebay kommer nok til å leve en stund til

  6. hva med å sjekke prisen på billigst ram, uansett merke? folk som "bare skal ha seg noe ram", bryr seg ikke nødvendigvis så mye om merket unasett. og da slipper man og at noen butikker som ikke har akkuratt det merket, får en "gjennomsnitts pris" noe som kan gjøre at butikken kommer lenger opp/ned på listen. det samme kan gjøresmed skjermkort etc.

    intil det skjer, er denne testen meningsløs. mener jeg

     

     

    edit edit edit :p

×
×
  • Opprett ny...