Jump to content

PreZiDenT

Medlemmer
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About PreZiDenT

 • Birthday 12/11/1982
 1. Det er merkelig nok helt motsatt. EVE kjøres utenfor steam, mens planetside 2 funker knirkefritt med 780M gjennom steam.
 2. Optimus ser ut til å skape brydderi for meg også. Spill som f.eks Eve Online går på det integrerte kortet, mens f.eks Planetside 2 går på det dedikerte. Han også prøvd å kjøre forced på EVE uten å ha lyktes.
 3. Er i samme båt, Sn3ipen. Har lagt inn en bestilling på samme, og jeg har lagt merke til at datoene forskyver seg forholdsvis ofte. Får håpe at leverandøren leverer snart.
 4. Hvor i periferien ligger 780m i forhold til de stasjonære grafikkortene som er ute nå? Hvis jeg husker rett skal 680m ha ligget nært 660Ti.
 5. Okay, det var det jeg trengte å vite. Takk igjen for rask tilbakemelding og tips.
 6. Jeg kommer antakeligvis ikke til å bestemme hva jeg går for før i slutten av juni, begynnelsen av juli. Kommer til å følge videre på Multicom sine maskiner, og 680M synes jeg virker lovende. Noen ide hvordan dette kortet ligger i periferien på stasjonære kort? ( 780M også interessant her forsåvidt). Jeg synes dog at Alienware virker overpriset og har antydninger til å selge merkevare mer enn faktiske spesifikasjoner.
 7. Mobilitet er forsåvidt viktig for meg også, men det går mest på å flytte ting unna slik at det ikke står i veien Er tilbøyelig til å betale litt ekstra selv, men jeg bør helst se økt ytelse i henhold til prisen jeg betaler for det. Et bomkjøp er jeg lite gira på. Har blitt ganske gira på GTX 680M nå, og er spent på hvor bra kortet egentlig er.
 8. Ja, det er vanskelig å kombinere de to, men om jeg får igjen like mye som på desktopen så ser jeg ingen grunn til å kjøpe en laptop.
 9. Tusen takk for hjelpen! Svært nyttig. Et siste spørsmål før du går: Hvor stor økningen på CPU-ytelse snakker vi om, hvis vi sammenlikner Phenom II x4 med i7 på p170? Såvidt jeg er kjent krever både planteside 2 og dayz kraftige cpu'er, så dette er et viktig poeng for min del.
 10. Jeg har en følelse av at GTX 780M kommer til å være utenfor min finansielle rekkevidde, men jeg skal følge med videre utover sommeren. Akkurat nå leter jeg etter steder det går an å sammenlikne 6870-kortet med GTX 680M, men ser ut for at det ikke lar seg gjøre å se vanlige kort i sammenheng med laptop kort...
 11. Takk for svar. Det var en veldig god tilbakemelding. Jeg har forøvrig 6870-kort nå, så det var en smule deprimerende. Ser ut for at jeg må høyne takhøyden til 14-15k.
 12. Hei! Flytter inn med dama i løpet av sommeren og må dessverre pakke ned min stasjonære gaming PC og anskaffe meg en ny gaming laptop istedet. Min stasjonære har følgende specs: * CPU: CPU type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3400 MHz (17 x 200) *GFX: Radeon 6800 Grunnen til at jeg lister det opp er at jeg er på jakt etter en laptop som gir en god del mer ytelse enn den stasjonære. Jeg har ikke fulgt altfor mye med på markedet i det siste, ei heller for laptops. Jeg er en sucker for det kosmetiske, og har de siste dagene sett på ASUS G75VX som en potensiell kandidat: https://prisguiden.no/produkt/asus-g75vx-t4106h-173020 Spill jeg kommer til å bruke laptopen er: * Planetside 2 * DayZ * Starcraft 2 * Eve Online Det jeg undrer mest på er da om G75VX'n er kapabel til å kjøre spillene på "full guffe", eller om det finnes andre alternativer. Budsjett er 8000-12000. På forhånd takk.
 13. Takk for svar. Jeg byttet sata kabelen mellom CD-rom og HDD. CD-Rom viste seg i BIOS ved begge anledninger så det utelukker kabelen så vidt det er meg kjent. Jeg koblet også HDD kabelen i en annen sata port, men ble fortsatt ikke registrert av BIOSen. Storage configuration i BIOS er satt til IDE, og ikke raid. Akkurat nå jobber jeg iherdig med å skaffe en annen SATA HDD for å se om hovedkortet registerer den. IDE HDD ble som nevnt gjenkjent, så det utelukker vel også hovedkortet, RAM, grafikkort etc. Jeg har bange anelser om at den har tatt kvelden selv om det mekaniske er i orden.
 14. Hei. Jeg har et problem med min Seagate Barracuda 7200 500gb S-ata HDD. Kontekst: Igår gikk jeg fra maskinen etter den var skrudd av. Da jeg kom tilbake 4 timer senere fant ikke BIOS hdd. Jeg har sjekket kabler, og de skal være i orden. Jeg fant også frem en gammel IDE HDD som jeg fikk testet, og BIOS fant den. Barracudaen har jeg hatt en stund, og er den eneste jeg bruker. Samtidig skal det sies at HDD ikke lager lyder som kan hinter om mekaniske problemer. Den jobber på vanlig måte, uten å vise overfladiske tegn på å være ødelagt. Hovedkort: Asus P5Q Pro Grafikkort: ATI Radeon 4870 Operativsystem: Windows 7 Andre specs husker jeg ikke. Trenger dere mer info er det bare å spørre. Prez
 15. Hei, Kjøpte et Mist Oghma keyboard for en måneds tid siden som har funket inntil nå. Keyboardet slår seg av og på i jevne mellomrom, mens jeg får beskjed fra windows (vista) at den ikke klarer å gjenkjenne enheten. Etter 10-15 minutter slår den seg på og jeg kan bruke den i en viss tidsperiode før den slår seg av igjen. Kan dette være software relatert problem? jeg tviler på at det er noe feil med selve tastaturet.
×
×
 • Create New...