Jump to content

vetikke1

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

About vetikke1

 • Birthday 10/28/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Si jeg er så heldig at jeg tjener millioner på aksje invistering da. Skal det meste av disse pengene gå til fellesskapet? Det er jo drømmen om å kjøpe den båten som får meg til å ta tiden til å studere aksjeselskaper. Synes selvfølgelig gevinst skal skattes litt og omfordeles til dem som trenger det mest men ikke til så stor grad at det blir umulig å nå drømmen om å kjøpe den båten. Kansje det er egoistisk men tror også det ligger i menneskes natur. Det er ikke mye som gir meg mere glede enn tanken på å eie en yacht. Gir meg null motivasjon å tenke alle pengene skal gå til felles skapets gode. Da gidder jeg ikke invistere ved det første. Også vil jeg nevne at invistering øker omsetning til selskaper som igjen skaper jobber, mere handel og innovasjon. Får også en stemme i selskapet når man eier aksje og du vil selv ha noe å si i selskapets fremtid. Planøkonomi ser jeg umulig hvordan du tror vil fungere. Det er mange tusenvis av markeder bare i Norge og at kommune/stat skal drive alle disse virker urealistisk. Det vil også bli veldig vanskelig for mennesker med teknologiske ideer å overbevise politikere om at deres tanker er et godt invisterings objekt. Folk som Elon Musk, Steve Jobs, Bill gates osv faller utenfor i disse systemer. Det må være et marked hvor folk kan utvikle produkter uten disse hindringene.
 2. Nei, det jeg mente var at fattigdom er problemet. Ikke ulikheter. At alle tjener 500 000kr i året var bare for å demonstrere at ulikheter ikke er et problem viss alle hadde god intekt. Jobber selv 50% og tjener rundt 200 000kr/året.
 3. Hei. Det er så mye snakk om økte forskjeller i Norge men tanken slo meg at dette umulig kan være det virkelige problemet. Si 50% av landet tjener 500 000kr/året og den andre 50% tjener 1 500 000kr/året. Her er det store økonomiske ulikheter men begge har jo gode økonomiske muligheter. Da må jo det egentlige problemet være fattigdom og ikke ulikheter. En annen tanke jeg har er at viss jeg invisterer i aksjer og tjener mange millioner på dette så er jeg et problem i samfunnet fordi jeg har skapt ulikhet mellom meg og folk flest sin økonomi. Men hva er vitsen med å invistere i aksjer viss gevinst skal gjevnt fordeles og jeg ender med lik økonomi alle andre? Er ikke dette hva partier som SV tenker eller har jeg helt missforstått prinsippene til sosialismen?
 4. Nå vart jeg glad. Beklagelse akseptert. Tenkte meg noe vart missforstått og ser den at man blir lett defensiv i dette tilfelle. Forsøker å formulere meg litt bedre før jeg poster neste gang.
 5. Helt enig med det du sier om å påvirke andre mennesker på forumet. Må kunne spørre om andres syn når man er i tvil.
 6. Bryr meg om jeg sårer noen. Det er derfor jeg tok opp denne tråden. Kansje har jeg formulert meg feil? 23 og 17. Delte den tanken her på forumet for jeg hadde min tvil om dette var greit og ville høre andres mening rundt dette. Tenkte ikke jeg ville utløse sånne reaksjoner ved å lufte denne tanken.
 7. Har valgt å legge det fra meg. Forstår det du sier om at Ho antagligvis ser på meg som voksen og trygg type. Og at hun forsøker imponere. Setter pris på den detaljerte tilbakemeldingen.
 8. Tror jeg har smakt litt på konsekvenser nå. Ser jeg provoserer og forstår dette ikke er greit. Beklager det. Mye av grunnet jeg tok opp denne tråden er fordi jeg hadde en anelse det ikke er greit men trengte og diskutere det. Må si at jeg ikke har kommentert dette før. Trenger ikke overdrive bilde av meg som en som fullstendig mangler moraler. Viss det var sant har jeg aldri tatt opp denne tråden.
 9. Hun er 17. Har snakket om dette med noen fagfolk (psykriatri) og de mente så lenge over 16 . Folk har forskjellige meninger om dette er riktig/galt. Kommer ikke til å gå gjennom dette uansett etter endel omtanke.
 10. Har vurdert hele dagen og kommet frem til at dette ikke er en god ide. Mest mtp at jeg ikke liker henne extra godt. Men også at jeg kansje angrer selv. Ville sagt fra viss jeg kom så langt at jeg ikke var ute etter forhold. (Y)
 11. Skal huske å bruke kondom uansett hva jenter sier (Y)
 12. Møtte denne jenta gjennom ungdoms møtested. Snapper mye med ho og vet jeg gjør det bare fordi jeg tenner på henne. Har ingen andre følelser for ho og trur ikke ho er noen jeg ville blitt kjæreste med. Utsene messig er hun okay men er litt holdningen hennes som tenner meg. Altså hun snakker mye om sex.. Veldig mye. Hele tiden en sexuel kommentar om noe. Går nå gjennom tanken om det er okay og fortsette dialog med henne. Vil ikke være en kødd som stikker med en gang jeg har fått det jeg har lyst på. Men jeg vil ikke noe mere en sex og vil ikke gi henne større forventninger en som så. Onanering er ikke nokk for meg lengere. Litt sexuelt frustrert. Bruker jeg henne da for å få meg selv til å føle meg bedre? Tror jeg kunne fått noe godt ut av et ligg. Har null erfaring og er 23 år. Kansje vil det hjelpe selvtilliten min. Ønsker egentlig litt og bare eksperimentere seksuelt. Ikke helt klart og snakke med de jentene jeg synes er 10/10. Vil heller ikke end opp som 30 year old virgin Virker ikke som de fleste har denne type dilemma. Folk ser bare ut som å behandle sex som noe artig men jeg tenker jo at det kan ha noen negative konsekvenser.
 13. Jo kan være at jeg ikke er så intresert i å bli kjent med andre og bare tenker på hvor digg det hadde vært og kose med noen. Kansje det faktisk ikke er kjærete jeg er ute etter men bare kos/sex. Ons kansje. Men igjen har jeg ingen anelse hvordan det vil bli for jeg kjenner jo ikke personen og har null sexuel erfaring. Vet ikke om sex er bare sex eller om jeg har lov å faktisk kose litt. Feeling stupid. Flaut å skriv. Har som sagt null erfaring. Er bare at jeg er her i senere alder enn flertallet. Jenter forventer kansje mere av en på 23 år men jeg trenger jo øving, sant? Kan bli veldig rart. Kansje folk min alder sjenerelt ikke har enormt mye mer erfaring enn meg men de har mer. Any thoughts? Setter pris på tilbakemeldingen din. Den tegna et litt nytt perspektiv for meg. Tror jeg aldri ville tenkt på det på egen hånd.
 14. Ettersom jeg får erfaringer kan jeg ta valget om jeg vil flytte inn sammen. Høres egentlig ganske allright ut og ikke vokne opp aleina hver mårra. Ville brukt prevensjon og ikke planlagt barn med det første.
 15. Litt lite fritids aktiviteter her jeg bor som jeg er intresert i. Gått en del på spill klubber og lignende men trives ikke veldig godt der. Ser noen ganger det er arangementer som løpe halv-maraton og kan hend jeg har sett noe fjelltur arangementer der jeg bor også. Tanken slo meg at jeg kansje bruker alt for mange timer i uka å tenke på å ha kjæreste. Er veldig redd for at ungdommen skal gli forbi og det leder kansje til at jeg prøver alt for hardt. Men igjen så er det kansje ikke så viktig om jeg er 18, 23 eller 28 da jeg møter noen. Eller i 30 åra fårsåvidt og kan tenkes at det er bedre å ha oppmerksomhet på sosiale aktiviteter som du nevte her. Forstår at du ikke mener å være negativ men jeg mener ikke å prate til noen som ikke gir meg gjentatte signaler. Har merket flere ganger at jeg blir stirret på lenge av samme jente. Tar det som en invitasjon å si hei men fatter det du sier at viss det er motsatt og jeg stirrer på dem så blir det sansyneligvis ubehagelig. Dette forstår jeg godt og er mye av grunnen til at jeg aldri har gått direkte opp til hvem som helst og pratet.
×
×
 • Create New...