Gå til innhold

armyofme

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av armyofme

  1. HJELP!!

     

    Har kasta CD-ene mine og etter reinstallering av widows fant jeg ut at Entertainment Center ikke ligger for nedlasting hos Creative. Det er kun Drivere og Mediacenter man kan laste ned :(

     

    Har Fatal1ty utgaven så om jeg ikke får tak i en CD kan jeg jo like godt kaste fjernkontrollen også..

     

    Noen som kan hjelpe??

     

     

    EDIT:

    Jeg fant en som har lagt opp ISO av CD'ene på Filefront:

    http://hosted.filefront.com/BadBoyforum/

  2.  

    Jeg tror du har for dårlig strømforsyning til å kjøre et 7800GT.

     

    Er 500w for lite?? Dette er litt skremmende!

    5965279[/snapback]

     

     

    jeg har 350W og det holder til ett 7800gt, 3700+, 2xraptor disker, X-fi fatality lydkort, dvd brenner, 2gb Ram og mus/tastatur.. så jeg tror hvertfall at 500W skal holde..

  3. Å skifte strømforsyning er enkelt det. Bare å putte den på riktig plass, skru inn 4 skruer og putte en ledning på hver komponent.

     

    Forutsatt at du har standard kabinett da.. Det silentium kabinettet har litt uvanlig plassering av strømforsyning, vet ikke helt hvordan det er med skifting der..

     

    350W skal holde til en vanlig pc med skjermkort, dvd og harddisk. Har du planer om å oppgradere til SLI/Crossfire, 4disker, 2xDVD og juletrelys tror jeg du bør ha noe litt kraftigere ja.

     

    Når det gjelder grafikkort er nok 7800gt et bra valg. 3095 hos MPX for det billigste, 3395 for XFX som er klokket litt høyere og dermed gir litt bedre ytelse. Etter det jeg har lest meg til er har bedre ytelse enn både 6800Ultra og X850XT, og bråker mindre.

     

    PS.

    Har selv bestilt samme kabinett til min neste PC, og skal sannsynligvis ha 7800GT.

  4. Etter å ha lest gjennom alt har jeg komt til følgende konklusjon:

    "Det hviler en forbanneles over deg."

     

    Det eneste du kan gjøre nå er å finne frem en slegge, dampveivals eller lignende og destruere ditt datautstyr. Deretter løper du til nærmeste Elkjøp og kjøper deg en ferdigmaskin, en sånn en med multimedia og intronett eller hva det heter. og litt valium hjelper nok også.

     

     

    Eller..

     

    Jeg hadde lignende problem en gang.. det viste seg at jeg hadde montert hovedkortet feil i følge komplett.. hvordan jeg fikk det til er jeg ikke sikker på.. har montert flere hovedkort både før og etter uten prolem. deler av hovedkortet den gang hadde hvertfall blitt kortslutta eller noe og symptomene var lignende som de du har.. Du kan eventuelt prøve å fjerne HK fra kabinettet og kjøre testene med HK i esken det kom i.

     

    Høres også ut som om du har feil på HD'en siden den ikke blir funnet av bios når den er satt opp som slave på en maskin som funker fra før. Jeg hadde problem med en maxtor disk da brukte jeg et maxtor diagnose program og det fant feil på den. Samssung har muligens noe lignende. Her f.eks: link

    EDIT: Her

     

     

    ellers kan du jo prøve om cden er 100% ved å sette den i en annen maskin og prøve å kopiere alle filene over(husk skjulte filer etc). Eventuelt et program som lager cdimage av den så du er sikker på at hele blir lest.

     

    så.. enten er det CD-en, HDen og/eller HK/prosessor.. Eliminer cden med kopieringssjekk, eliminer HD med diagnose program, eller ved å få den til å funke i en annen maskin. med CD og HD eliminert kan du prøve teste med løst HK..

     

    Håper du får det til..

  5. det jeg bruker er:

     

    Avant Browser

    http://www.avantbrowser.com/

    -Fungerer som et "skall" oppå IE. mye mer funksjonalitet, vinduer ala Opera, popup blocker, ad blocker etc innebygget. det hjelper mye på å forhindre at skiten først kommer inn på pcen siden disse programmene ofte kommer som følge av popups.

     

    SUN Java - Ikke Microsoft Virtual Machine

    http://java.com

    -siden java støtte likevel må lastes ned er det like godt å skaffe det fra sun, og MicrosoftVM har også hatt en del sikkerhetshull.

     

    AVG antivirus, gratis fra

    http://www.grisoft.com

    -drit i norton gratis alternativ er like bra så lenge man oppdaterer definisjonene ofte.

     

    Zonealarm

    http://www.zonelabs.com

    -bør brukes særlig om man ikke har hardware firewall.

     

    Spybot Search & Destroy

    http://www.spybot.info/

    -fjerner det meste av spyware. Husk å bruke "Immunize" for ekstra beskyttelse.

     

    CWshredder

    http://www.spywareinfo.com/~merijn/downloads.html

    -spesielt for å fjerne spyware som legger seg inn i IE. Eksempelvis "search bars", "homepage hacks" etc. har tatt det meste jeg ikke har blitt kvitt med Spybot S&D.

     

     

    Med dette oppsettet har jeg klart å holde meg så godt som virus/spyware fri i et halvt år nå. Ikke så verst med tanke på at jeg bare har hatt bredbånd i et halvt år ;)

  6. jeg har en bekjent som har problemer med modemet på sin laptop..

     

    når man prøver å ringe opp komemr det opp melding om at man må slå nummeret med en telefon, deretter trykke ok og legge på røret??

     

    Jeg har vært en del borti modem før, men dette problemet har jeg ikke vært borti tidligere. Jeg slo på lyden på modemet, men det virker ikke en gang som om det venter på summetone. Enhetsbenandleren sier også at modemet fungerer som det skal, og når jeg kjørte diagnose på det fikk det svar tilbake på AT kommandoene.

     

    Jeg har prøvd å se gjennom alt av instillinger men finner ikke noe som virker relatert til dette. har også prøvd å reinstallere modemet og sette opp nye oppkoblinger, men ingenting hjelper.

     

    Ledningen og telefonlinjen virker også udmerket på en annen nesten identisk laptop. OS er WinXP Home, og det det er ett innebygd PCI modem på en compaq bærbar..

  7. Jeg fikk mitt Powercolor 9800PRO i posten i dag. Har montert arctic-cooling og nå skal det inn i maskinen. Det jeg lurer på er hva jeg trenger ellers. Har lastet ned Catalyst driverene, men hva trenger jeg for å klokke etc. ? første gang jeg har et ATI kort så det er litt ukjent for meg...

     

    :)

  8. Jeg har brent et par DVDer som multisession ISO(ikke finalized), og nå får jeg ikke lest filene, eller finalisert platene.

     

    Det rare er at Nero faktisk ser at det er noe på platene, men når jeg prøver å finalisere brenningen fungerer det ikke. I exploreren får jeg bare feilmelding med en gang jeg prøver å se på DVDen. Jeg har kjørt Data verification på hver disk jeg har brent så dataene skal ligge der.

     

    Jeg burde vel ha brukt UDF, men det hadde jeg ikke hørt om da jeg brant DVDene.

     

    Selvfølgelig har jeg slettet filene fra harddisken.. :(

     

    Hva kan jeg gjøre? er det noe program som kan hente ut filene? eller finnes det noen måte å få finalisert platene?

     

    Har en ND 2500, og brukte Samsung DVD-R(har ikke hatt feilbrenning eller problemer med andre plater som ikke var multisession og ISO)

  9. Heisann.

     

    Jeg har en del greie på PC.. men stort sett til vanlig PC bruk.. Jeg har noen jeg kjenner som er intressert i å ta opp lyd i flere kanaler(4-6 kanaler stereo feks) hvordan kan det gjøres på en PC? er det lydkort som tillater dette? eller må man ha flere lydkort installert for å få dette til???

     

     

    tjobings jeg er full! skål!!!

  10. Spilling går fint. Det er videoene i enkelte spill som går utrolig hakkete. Filmer går også hakkete, men ikke fullt så hakkete som jeg opplever i feks videoene til C&C Generals. Filmer spilles også bedre av i spillere som gdivx i forhold til Windows Media Player..

  11. Heisann..

     

    Jeg har problemer med at enkelte videoer spilles av utrolig hakkete. Noen fungerer helt fint mens andre hakker slik at det er helt forferdelig å se dem.

     

    Det gjelder bare enkelte videoer slik som videoene i C&C Generals og "Dice" logoen på battlefield(Resten av introen spilles helt fint) Det skjer også noe lignende i menyene I Vietcong, I stedet for å gli glatt in kommer menyvalgene inn hakkete og tregt.

     

    Også de fleste divX filmene går litt hakkete, særlig i WMP, men litt mindre hakking i for eksempel gDivX.

     

    Jeg har fått det til å gå greit tidligere problemet er at jeg ikke husker hva jeg gjorde for å få det fikset. Etter at jeg hadde reinstallert windows var problemet tilbake.

     

    min hardware:

    ABIT KD7-RAID

    1gig RAM

    XP2500(Overklokket til XP2800)

    ASUS GF4-Ti4200

    SB Audigy2 Platinum

     

    Og ja.. jeg har de siste driverene installert..

  12. Har du sjekket om det går ann å boote fra CD??

     

    Og WinME er ikke noe bedre enn 98SE..

     

    Om du har en annen maskin tilgjengelig kan du jo bare "låne" floppy fra den..

    Men det skal vel også gå ann å boote fra ZIP, men jeg har ikke prøvd det selv..

×
×
  • Opprett ny...