Gå til innhold

Kittystyle

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kittystyle

  1. Jeg vet ikke alt for mye om dette ettersom jeg bare er 18 og derfor ikke har god erfaring.

    Jeg vet at når jeg var å lette etter leilighet/hybel så pleide det å stå detaljert hva som fulgte med og hva som ikke gjorde, hvis ikke var det bare å ringe selgeren.

    Så jeg vil heller anbefale å finne noen du liker og heller ringe eieren og spørre.

  2. Hei,
    Jeg har hatt Razer Tiamat 7.1 en stund nå, men ettersom jeg ble vandt til det, trodde jeg det var normalt.

    Lyden har alltid vært så.. "flat" hvis du skjønner hva jeg mener. Den har alltid vært merkelig og bassen har aldri funket, men i det jeg trykker på "7.1" knappen, som gjør at den blir om til 5.1 eller 2.0 eller noe sånt, så er lyden fantastisk.

    Jeg lurer på hva som gjør dette og om noen kan hjelpe?

    På den kontrolltingen som man stiller lyden på og sånn som er til headsettet kan jeg stille på forskjellige høytalere. Uansett hvor høyt og lavt jeg tar dem, så er det ingen forskjell i det hele tatt, som vil si at de ikke funker av en eller annen rar grunn.

    Jeg har selv sjekket at motherboardet mitt supporter 7.1, men jeg klarer ikke få det til å funke.

    Spør i vei om du trenger mer informasjon.
    Takk for alle svar.

  3. Hei,
    Først og fremst må jeg beklage om det er feil forum, men jeg fant ikke noe som virkelig passet, og endte da opp med å prøve her.

    Anyways, jeg har nettop fått ny laptop hvor mikrofonen rett og slett suger. Derfor lurer jeg på om det er noen som kan anbefale en mikrofon som jeg kan bruke til evt. skype. CS:GO og sånn. Bare så de kan høre meg liksom.

    Og nei, leter IKKE etter headset, men bare mikrofon.
    Håper på å få den under 300-400 ,- men selvfølgelig, må jeg kjøpe en dyrere en, så må jeg. Vil også HELST unngå å bestille ettersom jeg vil ha den så kjapt som mulig, men kan bestille om mikrofonen er på nettbutikker.

    En siste ting, jeg håper på å få en såpass sensitiv mikrofon at jeg kan sitte sånn 1-2 meter borte fra den og jeg vil fortsatt høres tydelig.


    Takk for alle svar. :]

  4. Et bilbatteri vil ikke ha noen effekt, det er bare 12 volt.

     

    Litt rart at slike ting ikke lar seg filme, vil det si at folk innbiller seg det, eller farer man med ren løgn?

    Kan godt være at det bare er kameraet som ikke kan klare å se det, men i mange tilfeller er det løgn/innbilling, eller faktisk en løgn som er fortalt så mye at personen selv tror på det.

  5. Vil også si at det er verdt et forsøk å prøve å filme det.

    MEN, jeg vil advare.
    HVIS du ser noe som "ikke skal sees". Du kommer aldri til å glemme det.

    Er forskjellig hvordan folk kan takle det, så tenk igjennom det først.

  6. Etter min mening trenger man ikke være homofil for å stappe den inn bak eller få en blowjob.
    Mouth is mouth and ass is ass. Er ikke noe forskjell om det er gutt eller jente.
    Tenker spesielt når det gjelder gloryhole, hvor man ikke kan se hvem som er på andre siden. Kunne like godt vært en jente liksom.

    MEN, om det er DU som gir blowjobben vil jeg si det er noe annet. Da vil jeg ikke si man er straight i hvertfall.

    Som sagt så er dette min mening. Hva folk gjør og synes er opp til hver enkelt person. Kan være folk har andre syn på dette som gjør at en hetro ville sugd noen elns.

  7. Kjenner til den smerten, og har hatt den maange ganger. Så mine tips er:

    Hvis smerten blir værre vil jeg anbefale å oppsøke lege så fort som mulig for å finne ut om det er halsbetennelse, streptokokker eller kyssesyken så du kan få behandling mot det så fort som mulig.

    Ta paracet for å dempe smerten, men vær sikker på at du ikke har kyssesyken først ettersom det kan fucke opp leveren din hvis du tar for mye, noe det gjorde med meg, lol.
    Er det kyssesyken, vil jeg anbefale å hive inn på ibux i stedet.

    Også, hørt at det er bra å drikke mye fordi det vil "skylde" bort bakteriene, men prøv å drikk noe varmt som feks. te med honning i.


    Utenom det, god bedring. :]

  8. Hei.

    Jeg har en god venn i USA som tenker å sende meg en pakke med forskjellige matvarer som feks. godteri.

    Jeg fant nylig ut at Norge var vist ganske så strenge mot dette og lurer på hva som er lovlig og hva som ikke er?
    Har lest igjennom det forskjellige på mattilsynet.no, men ettersom det fortsatt ikke er helt klart for meg hva som er lovlig og hva som ikke er, så vil jeg helst være helt sikker før jeg får hun til å sende noe.

    Feks.
    Ville en posee chips vært lovlig å sende? Pakke jolly ranchers? En flaske brus?

    Dvs ting som det?


    Takk for alle svar!

  9. Hei, jeg la ut en post på HP Support forum ettersom jeg har HP Pavilion H8-1145sc hvor jeg spurte etter hjelp. Etter tre dager uten svar, prøver jeg her.
    Ettersom jeg allerede har laget en post, så poster jeg den samme her så beklager at det er på Engelsk. Anyways, here we go.


    Hello,
    So I just downloaded a driver updater and updated all my drivers. My sound used to work completely perfect, but after updating and restarting my computer the sound got all weird as the enchancement tab is gone and I don't know how to get it back. I know I might have to degrade my driver, but I can't seem to find one that supports my computer or whatever.

    7750a53461bf38681907e88abebe5bb6.png

    4c239da54ef95f7060baffa11db44635.png

    That's my current driver details( I think(?) ) and I wonder if anyone got any solution for this?

    Also, I don't know if it matters, but I have a Razer Tiamat 7.1 headset.


    Thank you for any help.




    EDIT:
    Jeg tenkte jeg skulle inkludere hva jeg mener med "rar" lyd. Grunnen til at jeg vil ha enchancement tabben tilbake er pga. den ga meg mulighet til å styrke bassen i headsettet.
    Etter jeg oppdaterte driveren forsvant hele bassen, så lyden virker så "hul" eller "tom" hvis du skjønner..? Vet ikke om det er hele grunnen, men det er ihvertfall en av dem.

    En ting til, har prøvd å fikse det litt her og der ved å bruke uniblue driverscanner. Den sier at driveren er "ancient", men når jeg oppdaterer den så får jeg en nyere versjon som jeg tror bare var for vista, not completely sure. Den er også "not digitally signed" eller noe, som jeg ikke har noen anelse om hvordan jeg skal fikse.

  10. Hei,
    Jeg bestilte VISA-kort for 2 uker siden, men fortsatt ikke fått det i posten.

    Underskrev alt og har papirer på at jeg både har skrevet under og bestilt og alt.
    Onsdag sist uke så fikk jeg den engangskode brikken, og dagen etter fikk jeg papirer om bankkoden min, men har fortsatt ikke fått noe bankkort og det starter å bekymre meg ettersom det har gått 2 hele uker.

    Tar det virkelig så lang tid, eller burde jeg vurdere å sperre det og ringe til banken?
    Ingen penger har blitt brukt på kontoen min av andre enn meg, men fortsatt.

    Takk for alle svar.

  11. Hei!
    Jeg skal nå gå 3 året på vgs, på media og trenger ny laptop.

    Jeg har ett budsjett på 10,000,- men vil helst bruke så lite som mulig.
    MEN, ettersom jeg bor for meg selv når jeg går på skole, vil jeg også ha en laptop som er helt grei å spille på når jeg er hjemme hos mor.

    Så det jeg egentlig er ute etter er en laptop som har litt plass, siden jeg jobber mye med photoshop, after effects etc som fort tar utrolig mye plass. Og må også "takle" litt, ettersom noen prosjekt blir ganske store og krever mye mer.
    Vil også den skal klare å kjøre spill som feks.
    - League of Legends

    - Counter Strike: Global Offensive
    - Rust

    - World of Warcraft

    Tusen takk for alle svar. :)
    Bare å spørre om det er noe.

  12. Hei,
    Først og fremst var jeg ikke sikker hvor denne tråden passa best inn, så jeg valgte annen utdanning, noe jeg håper ikke er helt på villspor.

    Anyways,
    Jeg er nå ferdig med 3 året på medier og kommunikasjon. Når vi måtte søke hadde jeg fryktelig lyst å gå mediadesign, noe som bare er media-fag, og vil da si at for å få studiekompetanse må jeg gå enda et år etterpå.

    For ikke så alt for lenge siden fant jeg ut at jeg vil heller ta 3 året og bli ferdig med videregående og starte på universitet så fort som mulig, men problemet er at jeg er kommet inn på førstevalget mitt og alle andre valg er borte.

    Spørsmålet mitt er om det er mulig å heller komme inn på andrevalget?


    Hjertelig for alle svar!

  13. Hei!

    Jeg fyller 18 nå på Søndag, og ønsker da og ta en tur på pubben med noen venner i det klokka slår 12, men i går sa en venn av meg ett eller annet med kassa fra åpningstiden til 3 om natta. Så det er ulovlig?


    Derfor lurer jeg. Vil det være lovlig eller vil de nekte meg å komme inn, hvis jeg kommer der i det klokka slår 12?

  14. Ja, prøv å slått det av, til og med avinstallere det, men det funka ikke.


    Jeg tok en telefon til Telenor og spurte, hvor de da fant ut at det var noe galt med linjen som kunne litt av årsaken, men fortsatt synes jeg det var rart ettersom det funka helt fint på tråløs og på laptopen/ipaden/mobilen osv, så det virker som om det funker nå, MEN om noen vet svaret i tilfellet det skjer igjen så er det bare å kommentere!

  15. Har prøvd å deaktivere brannmuren.

    Og jeg har nett, men føles ut som om den på en måte er "restricta", ettersom jeg klarer å surfe på nettet, spille noen få spill, klarer å kjøre spill gjennom steam og surfe greit gjennom steam, men de vil ofte ikke koble til så snart selve spillet er oppe.

  16. Hei!

    Det har nå oppstått ett merkelig internet problem for meg.

    Jeg merket det først når jeg prøvde å spille LoL, pga. jeg får opp "connection error" når jeg prøver å logge inn.
    Etter hvert husket jeg at for lenge siden slet jeg med samme problem, uansett at jeg hadde internett, bare at det gikk ikke bare ut over League of Legends.
    Jeg tenkte at jeg skulle prøve et annet spill, hvor jeg da valgte APB, og det var som jeg trodde, jeg klarte ikke logge på.

    Etter hvert som jeg prøvde å fikse det, tenkte jeg bare "Hvorfor ikke prøve å sette over på tråløst?". Og av alle ting så klarte jeg å logge inn uten problemer. Jeg prøvde å skifte over til kabel igjen, hvor jeg ble "disconnected from PVP.server" elns på flekken og klarte ikke connecte igjen.

    Noen av dere kan sikkert tenke "Hvorfor ikke bare være på tråløst?", nei, fordi tråløse internette er langt ifra stabilt, og jeg vil helst ikke ta sjangsen på å bli banna på LoL pga. disconnects.

    Derfor lurer jeg på hva som forårsaker dette? Og at det bare skjer når jeg kobler meg til kabel?

    Spør i vei om du trenger mer informasjon.

×
×
  • Opprett ny...