Jump to content

Jarl Arntzen

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 :)

Recent Profile Visitors

1371 profile views
 1. Hyperloop funker knallbra og er fremtidens transportmiddel... på Mars eller månen
 2. Øh... Noen som klarer å finne dette spillet? Ser ut til å være borte fra Google Play.. .
 3. Jepp. Helt enig. Forestill deg at de 50 000 som ferdes rundt omkring til og fra jobb, barnehage, skole etc i Kristiansand hver dag skal dele på 5 000 drosjer. Hvordan skulle vi gjort det? 1. De som skal omtrent samme vei går i samme drosje. 4 stk i hver. Da er vi nede i 12500 turer. Drosjene får kortere vei til neste dersom de bor nær jobbene til de som nettopp gikk av. 2. Fortsatt mangler vi 7500 turer så de som kan reise på jobb 1 time tidligere eller senere vil kunne få rimeligere transport. Kl 9 er siste passasjer transportert til jobb. 3. Resten av dagen står en del av bilparken rundt omkring og lader mens andre er på vei rundt for å plukke opp eller slippe av passasjerer. Noen av bilene må vaskes eller repareres. 4. Rundt kl 1430 begynner de første å begi seg hjemover. Kl 16 økes prisene. Den gode nyheten er at siden det bare er 5000 biler, er det ingen køer på veiene: Køene og ventetiden er flyttet til appene.
 4. Jeg lurte på det samme men "Appen" er visst en webside: https://orakel.artsdatabanken.no Helt greit det, selvsagt. Men det hadde jo vært litt greit å bare spesifisere dette i artikkelen.... :|
 5. Hadde vært interessant om noen norske bedrifter velger samme løsning som Whirlpool i Ohio. Vindturbiner installert rett ved siden av fabrikken, inne på industriområdet. Urørt natur blir bevart. Ingen store behov for å strekke og grave kabel. Enklere tilgang til vedlikehold. Virkelig noe å prøve, spør du meg.
 6. Jeg har lyst til å se bedrifter i Norge og andre land som gjør som Whirlpool og plasserer vindgeneratorene inne på industriområdet blandt eksisterende bebyggelse istedenfor å kapre urørt skog og mark.
 7. Jeg kan meddele fra Kristiansand at vi her har fått til busstransport inn til sentrum. Fra hjemmet til kontorpulten (dør til dør) bruker jeg 30 min med buss. Dersom jeg ønsker å bruke 40 min fra dør til dør + 80-120 kr i parkering så tar jeg bilen. Dette stemmer selvsagt ikke overalt i byen men overraskende bra for de av mine kolleger som bor på samme avstand (10 km). Bussen er å foretrekke.
 8. Helt enig. Påstander er billige å produsere, synd hvis konkurransen skulle lide pga av påstander der ingen hittil har klart å frembringe bevis. Snu på flisa og prøv om det høres like fornuftig ut: Google har alle muligheter til å overvåke all min aktivitet på nettet og selge informasjonen til USAs myndigheter. Så, siden de har alle muligheter.. da kan vi regne det som bevist at Google nå selger mine data til NSA?
 9. Klart bilen kommer høyt opp på salgsstatistikken i år når køen av kjøpere først har fått bygget seg opp i sakte men sikkert løpet av 3 siste år og alle deretter får bilene utlevert innen en periode på noen måneder fra i mars 2019 og til nå. https://elbilstatistikk.no For all del, Volkswagen, Nissan, Tesla levererer helt supre biler som alle er veldig lett å like men salgstallene til enkelte av dem viser egentlig like mye hvor lenge folk gidder å stå i kø.
 10. Hm. Mulig jeg kjøper likevel. Så ut til å være god stemning ut fra videoene
 11. Ved neste kjøp av PC eller mobil blir det Huawei. På trass. Det er smått flaut å se stadig flere henge seg på løse påstander om spionasje uten fnugg av bevis så langt. Har alle glemt at det er kun det vi har fortsatt? Kun påstander... Som beleilig nok ikke trenger bevis før alle begynner å tenke at det kanskje er noe i påstandene. Det vil alltid mangle bevis for at noe som helst er galt med noen av Huaweis produkter men det vil også mangle bevis for at alt er bra. Og da er beskyldninger nok. Når det gjelder tilgangen til ressursene og de tekniske løsningene Huawei trenger videre fremover blir det veldig spennende å følge med på om de kommer langt nok til at de kan tilby sine produkter bygget på uavhengig program og maskinvare.
 12. Ved neste kjøp av PC eller mobil blir det Huawei. På trass. Det er smått flaut å se stadig flere henge seg på løse påstander om spionasje uten fnugg av bevis så langt. Har alle glemt at det er kun det vi har fortsatt? Kun påstander... Som beleilig nok ikke trenger bevis før alle begynner å tenke at det kanskje er noe i påstandene. Det vil alltid mangle bevis for at noe som helst er galt med noen av Huaweis produkter men det vil også mangle bevis for at alt er bra. Og da er beskyldninger nok. Når det gjelder tilgangen til ressursene og de tekniske løsningene Huawei trenger videre fremover blir det veldig spennende å følge med.
×
×
 • Create New...