Gå til innhold

The Little Lucid Moments

Medlemmer
  • Innlegg

    922
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The Little Lucid Moments

  1. Yep. :)

     

    Jeg har lest andre steder hvor TS har skrevet. Han er innlagt i psykiatrien. Han skrev pga. psykose. Det er jo noe man bør tenke på når man snakker om sunnheten av MDMA... samt LSD, som ble nevnt i post #2.

    • Liker 1
  2. Natti-natt.

     

    Google. Farlig dyr. Det farligste dyret i skogen. Kanskje en psykolog ved Google ser at jeg skriver dette nå, fordi det går en "alarm" ved visse sammensetninger av ord. Så får jeg psykoanalyse. Nei, men at de sitter der og analyserer hva folk tenker om dem, det har jeg ingen tvil om.

  3. Start en privat fane/vindu i nettleseren for å få et nøytralt søk (bortsett fra landet/språket, som også påvirker resultatene).

     

    Bedre, kanskje, men langt i fra nøytralt. De ser jo hvilken IP det kommer fra, og da vet de mer om deg enn deg selv.

  4. Nå har jeg nettopp testet med mer vanlige navn, det renner inn med personer som heter Marit, som et eksempel. Jeg er ikke overvettes kjent i dataverdenen eller på annen måte, men hvor henter google opplysninger fra?

     

    Hvis du logger deg inn på facebook så ser google det, og lagrer det sammen med alt du søker på. De har også små "programmer" på tusenvis av nettsider rundt omkring som sender informasjon til google om hva du gjør på de sidene.

  5. Vet ikke helt om jeg burde svare i denne tråden, for jeg liker jo ingenting av det dere lenker til. :p

     

    Det var jo en morsom video. Syns ikke det var noe bra musikk, men. En kan jo også si at det var jo ikke akkurat noe nyskapende musikk. Klisjemusikk, kanskje... 2/10.

     

  6. .

     

    Enig i at veldig mange tenker som dette ja, at alt som betyr noe er effektiviteten. Det blir som jeg sa, med at man ikke bare bør måle verdier i kroner og øre. Så vi er vel helt enige, da. Jeg trodde bare du snakket om at det var sånn, at kun effektivitet var en verdi. Men så snakket du om hva mange (i samfunnet) mente.

×
×
  • Opprett ny...