Gå til innhold

Spyder

Medlemmer
 • Innlegg

  552
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spyder

 1. Nvidia sine nye kort er like gode på lavt strømforbruk som AMD.

   

  Ja samsungen har utrolig godt lydsystem og en utrolig god skjerm i tillegg.

   

  Jeg hadde problemer med det trådløse nettet så jeg returnerte den. Er fristet til å kjøpe den igjen og evt bytte kort og se om det hjelper. Er en perfekt maskin for meg ellers.

  Den blir noe varm på midten av tastaturet ved spilling, men det kan jeg leve med.

   

  Ok kjipe greier det med problemer av den sorten, men jeg hadde ikke nølt med å kjøpe ny samsung hvertfall for man kan vel ikke være like uheldig 2 ganger. Kjenner faktisk min å er noe varm på tastaturet selv uten spille så håper ikke det blir for ille ved spilling.

   

  Det frister litt å bytte kjølepastaen men vet ikke om det hjelper noe serlig, men synd de ikke kan sette på bedre pasta altså.

 2. Har skjønt at det er Nvidia som er i skuddet fortiden, det som gjorde at jeg gjerne ville ha Amd var pga det jeg har lest om lite strømforbruk og god ytelse på HD7000 serien. Men nå orket jeg ikke vente lenger så bestemte meg for å gå for Samsung Z7c som igrunn har alt jeg ønsker bortsett fra plass til to disker, men dette kommer jeg bare til og løse ved og fjerne blurayen og sette i en caddy.

   

  Det jeg helst vil ha er jo en bærbar med heftig grafikk og god batteri ytelse og samtidig ikke for klumpete, men det ser ut at en får belage seg på litt mere venting ang det :)

   

  Jeg hadde jo G73JH og var igrunn fornøyd med skjermkortet som var i den og regner med GT 650 er minst like bra. Lyden i Samsungen var forresten overraskende bra :)

 3. Hei.

   

  Jeg skal gå til innkjøp av bærbar i nermeste fremtid og aller helst i dag for å si det sånn. To modeller som frister meg veldig er Asus g75 med GTX660M og Samsung Z7c med GT650 men jeg klarer rett og slett ikke bestemme meg.

  For aller helst vil jeg jo ha en av de to her med Amd skjermkort :)

   

  I tillegg gjør det ikke saken bedre at nyeste generasjon Amd kort nå nærmer seg med stormskritt, så det jeg lurer på er om noen vet når det vil komme bærbare med nyeste generasjonen til Amd kommer på markedet ?

   

  Hadde hvert fint om noe kunne svare på dette her.

  På forhånd mange takk :)

 4. Hei Alle.

   

  Jeg startet en tråd tidligere ang musetast og touchpad problem jeg hadde, musetasten viste seg og være en bagatell og fikse. Jeg sleit også uhorvelig mye med Touchpaden og har prøvd omtrent alt av tips og triks for å løse problemet uten at noe hjalp.

   

  Jeg bestemte meg for å bestille et par forskjellig Touchpader fra asusparts.eu en til G73JW og en til G73JH kun for å være sikker, men de viste seg å være 100% identiske.

   

  Vet ikke om den jeg fikk er nyere men spiller ingen rolle, problemet er løst og den virker akkurat som den skal.

   

  Synaptics TM1254 (920-001308-01RevB) Orginal installert av Asus.

   

  Synaptics TM1254-002 (920-001752-01RevA) bestilt fra www.asuparts.eu

   

  Jeg har nå byttet ut den defekte Toucpaden med den nye jeg fikk og nå endelig virker den som den skal :)

   

  Tok noen bilder underveis, det tok ikke mere enn 40 minutter å bytte den ut så det er fort gjort. Man må bare være villig til og skru litt, på en så dyr maskin som det her er så er det ille at Asus ikke gjør noe for å rette opp i feilen.

   

  Asus har fått en dyp skrape i lakken for min del så det blir neppe noen asus på meg etter dette. Vet det er en Clevo som venter på meg etter dette :)

   

  For å få ut litt aggresjon torturerte jeg den Touchpaden som har plaget meg så altfor lenge :)

   

  Lykke til alle dere som sliter med det samme.

  post-33373-0-07993500-1301501907_thumb.jpg

  post-33373-0-22215300-1301501923_thumb.jpg

  post-33373-0-59092600-1301501935_thumb.jpg

  post-33373-0-59183300-1301501944_thumb.jpg

  post-33373-0-54302200-1301501959_thumb.jpg

  post-33373-0-52627200-1301501969_thumb.jpg

 5. Jeg gikk rett på snørra på glattisen :whistle: landet jo selføgleig på ryggsekken. Kommer aldri til å gå sånt føre med dyrebart ustyr for å si det sånn hehe.

   

  Det er vist veldig mange som sliter med denne elendige touchpaden, jeg orker ikke å ha den sånn så jeg har bestilt en ny. Har bestilt touchpaden til G73JW fra asusparts.eu. Kostet ca 60Kr de hadde et par forskjellige typer av de så jeg har betilt 3 stk.

   

  Så får håpe at jeg kan bli kvitt problemet, for Asus ser ut til å gi blaffen i å rette opp i det. Men jeg frykter jo at dette kan være et bios problem også men vi får se.

 6. Hadde vært fint om du ikke hadde slettet problemstillingen din. Vi er flere som har G73JH og da er det fint å finne både problemstilling og løsning samme sted. Dette gjelder egentlig generelt for alle problemtråder. Problemstillinger burde aldri fjernes etter min mening.

   

  Hva var du det hadde problemer med? Er det ofte den kan oppstå? Hvordan løste du den? Har nå hatt min i 6 mnd og håper det ikke dukker opp noe.

  http://

   

  Hei, det var ikke meningen og slette posten men jeg rotet litt så den ble slettet desverre. Jeg er helt enig problemsstillingen aldri skal slettes.

   

  Jeg klarte og knuse skjermen på lørdag 12 Feb men bestilte ny LG LED skjerm som kom i går, den er nå satt i og det er ikke synlig at jeg har åpnet den selv så garantien er nok helt ok.

   

  Jeg har hatt min G73JH i 5 mnd men fikk problemer med touchpaden og musetastene etter ca 4 mnd. Jeg vurderte og reklamere på den men orker ikke den lange ventetiden så jeg åpnet den selv for å se om noe kunne gjøres. Når jeg hadde åpnet den oppdaget jeg fort noe som kunne være grunnen til problemet mitt, de skruene som holder fast pcb til muse knappene var meget løse. Det jeg gjorde var kun å skru de fast igjen men tok i tilleg på litt locktite. Nå er musetastene helt lydløse akkurat som de skal være. Touchpaden er fremdeles litt rar, dvs den har noen felter som noen ganger ikke virker og noen ganger så hakker den noe voldsomt.

  Men jeg har bestilt ny så får håpe det løser seg.

   

  Lastet opp noen bilder som jeg tok når jeg byttet skjermen.

  post-33373-0-63055800-1297950948_thumb.jpg

  post-33373-0-48817300-1297950965_thumb.jpg

  post-33373-0-10874000-1297950986_thumb.jpg

  post-33373-0-85062900-1297951151_thumb.jpg

 7. Hei

   

  Jeg var også uheldig og knuste skjermen min nå på lørdag, ble tipset om Screencountry som er et Canadisk firma med meget godt rykte og gode priser og veldig rask levering.

   

  Bestilste en Full HD 17,3" LED skjerm Mandag i 12 tiden tror jeg det var (Canadisk tid var Søndag ca kl 12 deromkring) til en G73JH til 187$ inkl frakt med UPS til Norge. Fikks sporingsnummer kort tid etter og pakken var allerede i Køln kl 19:00 Tirsdag kveld så er ikke umulig jeg kan være heldig å få den imorgen alt.

   

  Betalte forresten med Paypal, Screencountry.com har fått god kritikk fra brukere fra The Notebookreview.com.

   

  Lykke til reperasjonen.

   

  http://www.screencountry.com/

 8. Med antallet skrivefeil, så gir ikke det ett seriøst inntrykk for meg, de kalte det "super pris tilbud", jeg har gått gjennom tilbudene og sjekket hos andre butikker, det er fåtallet av varene som er billigere hos Kundedata hos andre.

  PS3, Samsung UE46C8000, Canon EOS 550D, Lenovo G555 er greie tilbud, billigere enn andre butikker, men det er de eneste som er billigere enn andre, når de først skal kalle det "super pris tilbud" så forventer jeg at de slår av mer og legger seg på linje med de billige konkurentene, og ikke ett stykke over.

   

  ~ Mortis

   

  Nei men ser man det, nå finner man jaggu skrive feil hos deg også Mortis, det kaller man å drite seg loddret ut eller hva :tease: 'ikke bare er det en skrive feil men å glemme et helt ord da gitt' det blir bare for dumt.

   

  Trodde du kunne skrive rett jeg altså, skjerp deg mann :!:

   

  "det er fåtallet av varene som er billigere hos Kundedata hos andre"

   

  "det er fåtallet av varene som er billigere hos Kundedata enn hos andre"

   

  Det her er jeg forresten helt uenig med, jeg har da funnet mye som er billigere faktisk.

   

  Rett og slett en tabbe Mortis :tease: men der er du at alle kan skrive feil.

 9. Det var noen OK tilbud, men ellers var det sorgen spør du meg. Avslag på 50 - 350kr på varer imponerer slettes ikke. Å kalle dette "super pris tilbud" er en tragedie, og ikke har de hørt om orddeling, pristilbud skrives i ett ord.

  Virker lite seriøst for min del, det er en butikk som ikke skal få noen penger av meg. Det eneste som har ett OK tilbud er PS3.

   

  ~ Mortis

   

  Oioi da for en grinebiter, ja var noen ok tilbud der faktisk og jeg slo glatt til på den ps3 ja.

   

  Men makan til s-u-t-r-i-n-g på deg da gitt, hva er det som er så pokkers gale med et par skarve srive leifer da ?? :whistle: ikke noe bedre å finne på en Fre dags kveld kan sje ? :tease:

   

  Nei seri øst det fins andre ting og klage over som NRK avgift osv osv

   

  sånn da fikk jeg jaggu sklarvet litt

 10. Jeg har hatt Vertex 120GB en god stund nå å har hvert stor fornøyd, helt til den begynte og kødde. Har hatt trøbbel med 2stk men her er Ocz sin service rett og slett konge, fikk ny i posten etter kort tid begge gangene.

   

  Men så til saken, nå frister det med ny ssd så det jeg lurer på er om det er noen forskjell i ytelse på Vertex 2 og C300 ?

   

  Og hvordan er servicen til Crusial om den skulle ryke da ?

   

  Håper noen kan svare på det her :)

 11. Er du sikker på angående den SSD harddisken? det er veldig lite plass 128GB du burde ha en ekstra harddisk utenom slik jeg har, jeg har en 128GB SSD fra Kingston og en 1,5TB HDD fra Western digital.

   

  Ja den ssd'n der er jo vist en av de aller raskeste på markedet nå ifølge det jeg har lest her, men ja det er jo litt lite plass da. men lurte jo litt på den 1000gb hdd fra western digital på 2.5" den kan vel ikke støye så grusomt mye vel, Men ser den bare er 5000rpm da men har det noe å si på avspilling av film i god kvalitet ?

   

  Eller er det noen hdd på 3,5" som er så godt som stille, vil helst ikke høre at de er på altså for den type lyder er ikke noe for meg.

 12. Da har jeg fått lest litt rundt omkring og har kommet frem til dette her forløbig, noen som har en kommentar til dette oppsettet ? er det noe som mangler eller bør forandres på så er det bare å skrike ut :)

   

  Kabinett - Fractal Design Define R2 Black Pearl 699kr

   

  Strømforsyning - Nexus RX-1K 1000W PSU80Plus 999kr

   

  Hovedkort - ASUS P6X58D-E 1773kr

   

  Prosessor - i7 Core 930 2,8 Ghz 2399kr

   

  Minne - Corsair Dominator DHX+ DDR3 1600MHz 6GB 1473kr

   

  Harddisk - c300 2895kr

   

  Skjermkort - XFX Radeon HD 5870 1024 MB 2990kr

 13. Heisann :)

   

  Jeg skal bytte ut min bærbare pc med en stasjonær pc og da lurer jeg på om noen kan hjelpe meg med ett oppsett ? Jeg liker ikke støy i det hele tatt så jeg betaler gjerne noen ekstra kr for å ha den helt stille.

   

  Jeg har ikke hatt stasjonær pc siden P4 tiden så er litt rusten på pc bygging. Det skal være en altmulig maskin til både film og musikk ag kansje litt spilling, og jeg vil gjerne ha den i stuen dersom den er helt lydløs og det finnes noen kabinetter som ser bra ut.

   

  Prismessig vil jeg helst legge meg på ca 15.000kr men kan sikkert gå litt høyere for å bli helt fornøyd. Det er jo mye svin dyrt og velge mellom fortiden nå så jeg aner ikke hva jeg skal velge mellom. Så jeg blir meget takknemlig om noen kan komme med forslag

   

  Ser at det jaggu er gratis frakt på kundedata.no hvordan er det mulig da :dribble:

   

  Takker for all hjelp og innspill :)

 14. Hei, Er det noen her som har innstallert N71J fra usb penn ? jeg har satt usb som bootable men den starter altså ikke fra usb pluggen.

   

  Må si denne biosen var en smule uvant, så hadde hvert fint om noen kunne guide meg på rett spor :)

   

  Skal teste dette på min nå.

   

  Funka fint her:

   

  Boot --> Hard drive BBS priorities --> Sett USB pinnen som førstevalg, ikke harddisken. Lagre, og den starter fra USB.

   

  Gjør den ikke det har du gjort noe feil. For å teste brukte jeg verktøyet og filene herfra: http://www.biosflash.com/e/bios-boot-usb-stick.htm

   

  Pass også på å ikke bruke USB 3.0 porten så klart ;)

   

  Tror jeg var litt uklar i posten min ja :whistle: Jeg har satt min Flash Voyager som førstevalg på boot og bbs priorities. Jeg prøver å innstallere Win 7 fra usb men den vil altså ikke boote, og jeg er 100% sikker på at Voyageren er bootbar siden den booter på alle andre pc'r jeg prøver dette på. Jeg har forresten brukt WinToFlash programmet for overføring av filer til usb og dette vet jeg er gjort på rett måte. Biosen er forresten oppdatert til 207 og jeg har ikke brukt usb 3.0 porten.

   

  jeg irriterer meg grønn pga det her :hmm:

 15. Kommer vel an på hva du skal bruke det til. Hvis det i hovedsak er mail, så er kanskje SailMail et alternativ hvis du har rett radio.

   

  Du kan jo vurdere sånne alfaer da, de er jo rå bra og har en utrolig god rekkevidde. Det finnes vel alltids ett ellerannet gratis nettverk som cafe eller lignende i de fleste havner vil jeg tro. Ellers så er jo den Fly 3G meget interresang da siden de er ulåste mener jeg.

   

  http://www.qxl.no/accdb/viewitem.asp?AuctionNr=609263692&ComeFromMyPages=1

  http://www.kundedata.no/index.php?do=product&id=1

  http://www.kundedata.no/index.php?do=product&id=44

 16. Min gamle pc har tatt kvelden og jeg er derfor nødt til å kjøpe ny. Den skal brukes til bilderedigering (PSE), og ellers normalt bruk som internett, se film osv. Den gamle holdt i 4 1/2 år, derfor vil jeg kjøpe en pc som også kan dekke behovene mine noen år framover. Mine krav:

   

  Minst 4 USB-porter

  3 kg eller mindre

  Helst mulig å oppgradere til 8 GB minne

  Lagringsstørrelse har mindre betydning

  Minst 15" skjerm

  Maks 6000 kr

   

  Jeg har kommet fram til disse tre:

  HP ProBook 4510s

  Acer Aspire 5738ZG

  HP DV6-2115SO

   

  Er det noen som har kommentarer til disse, evt forslag til andre som skulle passe mine behov?

   

  Hei denne Asusen her også er jo meget heftig da, en kompis av meg kjøpte denne og er storfornøyd ASUS K50ID SX067V

   

  God helg :)

 17. Var kanskje en smule små skjermer på disse? eller hva sier du?

   

  Nei vet jo ikke hva jeg skal se etter, derfor jeg spør her :whistle:

   

  Jo der er jeg helt enig, det blir litt for lite og drive og jobbe og spille på sånne der. Jeg har akkurat anbefalt en annen pc til en annen kar her på forumet, jeg har selv akkurat kjøpt meg ny og jeg er så førnøyd med den.

   

  Valget mitt sto faktisk om 2 modeller fra asus, denne 15" Asus 15.6" HD LED T6670 GFG320M-1GB 4GB og denne 17" ASUS X72JR 17.3" WXGA HD+ LED

   

  Valget mitt falt da på den 17" siden jeg ville ha stor skjerm og spille på og i tilleg er det jo led. det er jo en helt ny verden det i forhold til hva jeg var vant til, rett og slett konge med led :new_woot:

   

  Du får ha lykke til med valget ditt da,

   

  Hilsen spyder :)

 18. Heisann, ser du er på jakt etter en 17" bærbar og kan varmt anbefale deg denne her.

  Jeg kjøpte akkurat en sånn en selv og er storfornøyd :)ASUS X72JR 17.3" WXGA HD+ LED Jeg kjøpte en slik en selv og er storfornøyd.

   

  Asus har en utrolig god byggekvalitet og tåler endel knall og fall, ikke harddiskene da men det kan man fort ordne med et par ssd dikser

   

  Det her er hverttfall min anbefaling men lykke til med valget :)

×
×
 • Opprett ny...