Gå til innhold

Mushaboom

Medlemmer
  • Innlegg

    4 411
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mushaboom

  1. Har budsjett på 7000kr. Absolutt maksgrense. Pcen skal brukes til gaming. Er innforstått med at det ikke blir noe råskinn med mitt budsjett. Har skjerm/mus/tastatur.

    Kan gå for alt fra selvbygg til laptop, kommer uansett til å bruke ekstern skjerm.

    Har funnet denne:

    https://prisguiden.no/produkt/lenovo-ideapad-gaming-3-82ey003gmx-453143
     

    Spørsmålet er om det er mulig å få noe bedre for pengene hvis man kjøper i deler? Frakt må tas med i beregningen også, samt at jeg vil trenge OS som også må med i totalsummen.

     

     

  2. Ville nok muligens hoppe opp til en i5 da prisforskjellen ikke er så voldsom.

    Etter å ha sett litt på andre tråder så virker det som i3 skal gjøre jobben mesteparten av tiden, men en i5 vil gjøre det uten å svette.

    Et alternativ jeg har sett på i tillegg til intel nuc's og andre små formfaktor maskiner er Lenovo sin M93p Tiny, dog den er litt dyrere, men selv med 500gb snurredisk og 8gb ssd hybrid er den helt lydløs.

    Kanskje det er like greit å kjøpe den med i5 da? Er under tusen kroner i forskjell, har ikke noe problem med det. Tilsynelatende så har i3 og i5 samme klokkefrekvens da (@ de som er i Vivopc), hvor ligger forskjellen? Er helt grønn her.

  3. Hei!

     

    Skal kjøpe meg en ny PC til stuen. Den vil ha følgende bruksområder:

     

    - Musikkavspiller

    - Filmavspiller (Opptil 1080p fra videofiler)

    - Filmstreamer (Opptil 1080p fra Netflix, TV2 Sumo, Youtube etc.)

     

    Andre krav:

     

    - Liten og designmessig stuepassende utforming på kabinettet.

    - Støysvak

     

    Tror jeg skal kjøre det hele gjennom XBMC eller lignende programvare. PC-en kommer til å stå på 24/7, så jeg bryr meg ikke så mye om hvor fort den kommer til å boote.

     

    Har satt budsjettet til 4000 kr, inklusiv operativsystem.

    PC-en skal kobles til min 46" TV via HDMI med 1920*1080 oppløsning.

     

    Spørsmålet er hvilken PC jeg skal gå for. Har funnet frem til ASUS Vivopc (VM60-G042R), og den har følgende specs:

     

    Intel i3 3217U 1.8 GHz (tokjernet)

    Intel HD 4000 gfx

    4 GB ram

     

    Vil dette holde til mitt bruk? Vil den klare å kjøre 1080p hd silkemykt både når det gjelder streaming og avspilling av filer?

     

    Noen som vet om tilsvarende oppsett til samme prisen? Med Vivopc får jeg altså det jeg trenger inkludert OS til under 4000 kr. Har vurdert NUC, men får vel ikke til tilsvarende NUC med OS til under 4000kr?

     

    På forhånd takk for svar!

     

  4. På samme måte som våre supportere må tåle at Walcott gjør "2-0"-tegnet på vei ut, så må det gå an å slenge en liten "frekkis" tilbake uten at man mener det er fantastisk at han er ute.

     

    Er ikke 2-0-tegnet han gjør, men et 20-tall. Han spår hvor mange uker han er blitt skadet. :D Men la det være sagt fra en Spurs-fan: veldig synd for Walcott & Arsenal at han er ute så lenge. Jeg driter i rivaliseringen, og ser heller at Arsenal tar ligaen fremfor lag som City og Chelsea.

  5. Lurt å bytte Walcott for Ozil? (Spår at han kommer til å gjøre det veldig bra de kommende kampene)

     

    Antagelig det beste byttet du kan gjøre før denne runden. :) Visste forresten ikke at det fortsatt fantes en tråd til diskusjon-ligaen! Hva heter lagene deres i ligaen?

     

    edit: Easy Company heter mitt lag.

  6. Jeg ville vurdert et AMD-oppsett med FX CPU og en 280x GPU. I ren gaming-ytelse vil dette gruse de andre oppsettene med GTX760/660-kort. Du kan også overklokke CPUen dersom det er ønskelig, det kan du ikke med Intel-oppsettene som er postet her. Merk at dette oppsettet ikke inkluderer en SSD, men dette kan du jo kjøpe som en oppgradering senere.. HDDen er en helt OK 7200RPM som får jobben gjort.

     

    Hva gjør AMD bedre enn Intel? Er i hvertfall rimeligere på pris, men på ytelse også?

  7. Hei!

     

    Lurer på om det er mulig å sette sammen en rimelig spillmaskin som ikke koster mer enn 6000. Har mus/tastatur/skjerm fra før av. Spiller for det meste et par eldre MMOs, men ønsker også en PC som kan takle dagens spill. Har selvsagt ingen krav om å spille noe som helst på ultra/high, men ønsker å spille med grei flyt @ 1980x1080.

     

    Så, lar dette seg gjøre eller burde jeg heller bare kjøpe meg en Playstation? :p

  8. Skal kjøpe meg ny TV til jul. TV-en skal være mellom 40"-46", og jeg kommer til å koble til pc for å se på film. Hvor viktig blir det da med oppløsningen som TV-en støtter fra PCen? Har blant annen sett på JVC-TVen som elkjøp selger for en rimelig penge, den har høyeste støttede PC-oppløsning på 1366 x 768 - blir dette litt knapt?

     

    Takk for svar og riktig god jul!

  9. Da kan jeg ikke lenger sende meldinger på 920en min. Noen som har opplevd det samme? Våknet i dag til at den hadde hengt seg ganske voldsomt, trolig i dag morges kl 07.00 siden det var det tidspunktet mobilen viste da jeg fikk den i gang igjen ved å resette den. (volum ned+på-knappen.) Det som skjer nå er at når jeg sender SMSer så bare "forsvinner" teksten jeg har skrevet etter at jeg har trykket på send. Vanligvis dukker jo meldingen opp i "tråden" man har med den man sender melding til. Kan heller ikke koble til facebookchat. Ellers fungerer mobildata greit. Har Telenor/Djuice. Dette er jo enormt frustrerende. :hrm:

     

    Noen som har tips til hvordan jeg kan få det til å fungere igjen?

  10. Hey folks! Spiller bare casual siden jeg ikke har allverdens med tid til spilling og tenker å bare stoppe på L84 med en Boomkin og bare bruke den til PvP i random BGs. Hvilket gear kan jeg satse på for å få mest mulig ut av druiden min? Er lvl req 80-settet som man kan kjøpe for honor-points et greit set? Er bare for gøy dette, en måte å gjøre PvP uten å måtte farme absolutt alt shittet på L90 for å gjøre det bra.

  11. Cuellar(Sun)/Gerrard(Liv) eller Luiz(Che)/Fellaini(Eve)? Tenker at siste forslag er det beste valget, men samtidig er Gerrard i form om dagen også. Er også litt bekymret over at jeg kun har tre spillere til dobbelrunden, Jaask, O'brien og Walcott - hva tror dere er lurt?

  12. Hvis poenget er å vise visse kontakter fra FB og fjerne visse, er den beste løsningen å lage en gruppe og pin'e til hjemmeskjermen.

    Er det jeg endte opp med å gjøre. Men finnes det en måte å få en annen visning enn bilder av folk? Ser ikke sånn ut og da er det ganske rotete i grunn.. Løsningen blir jo å gå inn i menyen for å legge til kontakter, men syns at det blir vel mange tastetrykk for å gjøre noe så elementært. I WP 7.5 fantes det en funksjon for å filtrere ut facebookkontakter, så det er rart at de ikke har fått det til nå..
  13. Syns også at Wimp var helt forferdelig på pc. Ellers så holder jeg på å bli helt sprø av at jeg ikke kan filtrere ut de kontaktene fra facebook som jeg vil. Noen som har funnet en fix/workaround til dette? Hvordan gjør dere det? Jeg trenger ikke å ha ALLE facebookvennene mine i telefonboken :glare:

  14. Nei, det ser ikke slik ut. Jeg har lett etter settings eller apps som kunne endre det, men det ser ut til at de 20 fargene du har å velge mellom er faste. Du kan dog få svarte tiles ved å velge høy kontrast under hjelpemidler.

     

    Geir :)

    Var vel det jeg konkluderte med også. Høy kontrast ser veldig bra ut om man har hvit eller svart telefon. Er imponert over at Microsoft for en gangs skyld har fått til et OS som ser bedre ut enn noe Apple har laget.

     

    Etter vel to dagers bruk er det fire ting jeg savner:

    - En facebook app som faktisk oppdaterer meg med notifications i live-tilen.

    - Bedre funksjonalitet i telefonboken. Sånn som det er nå må man enten velge å ha ingen, eller samtlige facebookvenner i telefonboken. Har ikke funnet noen app som fikser dette for meg heller.

    - Spotify. Håper virkelig de har noe på gang der. Noen som vet noe? Mye sure miner på spotify-forumet i hvertfall, med brukere som irriterer seg over vage svar fra Spotify-moderatorene.

    - Instagram. Ikke fordi jeg bruker det selv, men fordi det hadde trukket mange flere brukere til WP8, noe som er veldig bra for oss som har det allerede.

     

    På mange måter vil jeg anta at WP8 sin suksess avhenger veldig av at de får på plass super-apper som Instagram og Spotify. Det er sikkert flere som kunne vært utviklet også, men mangelen på disse er en megastor deal breaker for mange.

    • Liker 1
  15. God jul folkens! Noen som vet om det finnes en måte å filtrere ut Facebookkontakter i kontaktlisten slik at de ikke vises? Har jo ikke behov for å ha 300+ nummer i listen.. Finnes det også en måte å legge til kontakter i telefonminnet?

     

    For å spesifisere: jeg lurer på om det er mulig å fjerne enkelte facebookkontakter, ikke filtrere ut samtlige.

×
×
  • Opprett ny...