Gå til innhold

00spartan1

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 00spartan1

  1. kremt skrev (1 time siden):

    Dette er nok leds som ikke kan skiftes. Du må evt skifte hele kretskortet. Søk på nett etter det nummeret som står på kretskortet, kanskje du finner noe.

    Takk for svar! Jeg var redd for at det ikke skulle bli enkelt. Jeg skal forske litt på saken, så oppdaterer jeg når jeg har kommet nærmere en løsning. 

  2. Garborg skrev (På 24.9.2022 den 10.56):

    Er det selve tabletten Truxal som gir vektøkning, eller er det økt appetitt som er årsaken?

    Det er neppe medikamentet i seg selv som er årsaken, men sideeffekter som mer sløvhet/tretthet, tiltaksløshet, osv. Så blir man vel litt mer "lombotomert" i mangel av et bedre ord - den energikicken som får en over dørstokkmila og ut å løpe forsvinner. Når det kommer til appetitt så kan den endres både i positiv og negativ retning, min antagelse er at man blir mindre kritisk til hvor mye man spiser (ikke redd for å legge på seg) osv.  (Ikke personlig erfaring, basert på hva jeg hørt fra andre som har brukt det).

  3. Gjest 5c877...af4 skrev (På 20.9.2022 den 16.14):

    Å bli eldre er ingen spøk. At man havner i en slags "krise" når man nærmer seg en viss alder er ikke noe man burde ta lett på overhodet. Jeg kan relatere litt til det du skriver, men jeg nærmer meg ikke 40, men 30. Har slitt psykisk hele livet og merker at jeg gir meg selv mye pes for å ha "kastet bort" de beste årene mine. Jeg er jo syk, og har vært ganske syk, men jeg tenker stadig at jeg burde jobbet hardere, gjort ting annerledes og i stedet for å se fremover, så ser jeg bakover. Sitter selv uten utdannelse, mål og mening med livet og ser på at alle andre rundt meg stifter familie, lever ut drømmene sine, reiser jorden rundt osv. Men, det skal sies, jeg ser jo ikke med egne øyne de som ikke gjør dette, de som er ensomme, isolerer seg, som sliter akkurat som meg. 

    Du er ikke et null. Du føler det kanskje som et, men du er ikke det. Det sies at det ikke er for sent å snu, man må gripe hver dag og alt det der. Det blir fjasete og uoverkommelig for en depressiv og pessimistisk person som meg, men skal jeg tenke rasjonelt så ligger det så klart noe i det. 

    Anonymous poster hash: 5c877...af4

    Om det er noen trøst så er det flere som føler det samme. 

  4. Hei

     

    Jeg er i ferd med å selge min leilighet selv (for første gang) og har funnet en kjøper. Kjøperen er i slekt med meg og vi kjenner hverandre godt. Jeg hadde derfor håpet på å finne en løsning som gjorde oppgjøret minst mulig byråkratisk. Jeg har og kjøperen har samme bank.

     

    Jeg har mailet litt med megler om hjelp med kontrakten og oppgjøret, men de jeg har forespurt vil ha 20 000 for oppdraget, som jo er ganske dyrt for å «flytte noen papirer» …

     

    Noen som har gjort dette selv og som har noen råd?

     

    Setter stor pris på svar!

  5.  

    Hva er konklusjonen? Er TC sikker?

     

    Det vet vel ingen egentlig. De som laget programvaren, vil ikke gå god for den mer, så det betyr jo litt om du er avhengig av å kryptere data som ingen får tilgang til.

    Men er det bare for å kryptere pornosamlingen for dama, så er TC sikkert ;)

     

     

    Jeg lurer på hva dette egentlig betyr. Har noen oppdaget noen svakheter som snart vil lede til et program som cracker TC på 1-2-3?

     

    Dama bruker Mac og hater PC :w00t:

  6. Jeg har et spørsmål til :)

     

    Jeg for spørsmål om formatering når jeg plugger den eksterne harddisken i PC-en. Jeg er redd for at jeg en gang kommer til å få trykket på "formater" ved et uhell.

    Er det en måte å få fjernet muligheten til å formatere den på? Den er kryptert.

     

    Vil det kanskje være bedre å heller bruke truecrypt, å lage en konteiner jeg kan legge inn på den eksterne harddisken, for å så overføre filer dit istedet for?

    :)

     

    Det er nettopp det jeg gjør. Har en container på 2 TB :) jeg bruker også små containere i skyen. Det fungerer ganske fint.

×
×
  • Opprett ny...