Jump to content

-N3XNXAQR

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. På sas.no må hele beløpet betales med samme kort, dette kan kanskje omgås hvis dere bestiller per telefon eller et reisebyrå. På telefonbestillinger tar SAS et ekstra bestillingsgebyr, og reisebyrå tar seg også betalt for sine tjenester. Sett dere godt inn i vilkårene i den reiseforsikringen som følger med et kredittkort for å være sikker på at den faktisk vil dekke behovet deres. Disse forsikringene gjelder i hovedsak korteier og kanskje også et par medreisende utover egen familie. Noen kan ha vilkår om at en viss prosentandel av hele reisen, inkludert overnatting og landtransport også skal være betalt med kortet. Regn med at vilkår og erstatningssummer kan være dårligere enn de ville vært på reiseforsikringer du faktisk betaler for. Det finnes både helårs reiseforsikringer, og reiseforsikring kjøpt for enkeltturer hvor du bare betaler for de dagene du skal være på reise.
 2. Du mener telefonen er hacket bare fordi telefonen har to forskjellige IMEI-nummer? Sikker du på at du ikke har Dual-SIM?
 3. Sparte en god del i januar og februar sammenlignet med venners forbruk. Brukte da Mill wifi-varmeovner som ble skrudd ned automatisk av Tibber, samt var obs på prisvarslene Tibber sender dagen før for å være mer obs på hvilke timer prisen er veldig høy. Bruk gjerne min vervelink: https://tibber.com/no/invite/9e9f4c71
 4. Du kan teste Rebtel, men tviler på at de klarer det bedre enn Wifi tale.
 5. Å være registrert betyr ikke at man automatisk følger reglene. Aliexpress kan ha registrert seg fordi de har tenkt å være compliant med VOEC senere, eller gitt opp siden de må få hundre tusenvis av selgere til å begynne med riktig merking. Ser du MVA lagt til i handlekurven? Det er ikke "inkludert i prisen", MVA skal spesifiseres. Og det ser ihvertfall ikke jeg noe sted.
 6. YT: What it's like as an American abroad with Taxes: Double Taxation
 7. Som amerikansk statsborger er du skattepliktig til USA uansett hvor du bor i verden. Grensene for å måtte betale skatt er nok ganske høy, men du må uansett levere selvangivelse til USA hvert år, og banken din må rapportere finansiell informasjon om deg til IRS. Tipper den amerikanske selvangivelsen ikke er like enkel og fleksibelt å fylle ut som den norske . https://finansavisen.no/nyheter/markedskommentarer/2020/03/13/7506388/usa-statsborgerskap-gir-skattebrak
×
×
 • Create New...