Gå til innhold

skille22

Medlemmer
  • Innlegg

    363
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skille22

  1. Hei!

     

    Jeg har hivd meg på bølgen med å kjøpe AOC. Hvilken server og hvilken rolle skal Dere spille?

     

    Jeg har litt lyst på å snike meg rundt og drepe. Jeg liker å bruke pil og bue, armbrøst etc. fra RPG sjangeren. Assassin klassen kommer jeg til å velge. Jeg liker også å dolke andre i ryggen. :-D HAHAHAHA I'm evil.

  2. Fått samme mail. Bestilte for 2 dager siden(vanlig versjon). Er i Taipei, TW akkurat nå og kommer ikke hjem før søndag. Det blir lite spilling på meg denne helga :-D

     

    Det ble impuls kjøp denne gangen grunnet all hypen om dette spillet. Jeg håper det gruser WOW, for det syns jeg var gøy inntil jeg levla 20 og folk begynte å mase og skrive mail for å spørre om jeg kunne logge på snart for å klare neste oppdrag... Der går grensen for min del..

     

    Live from Taiwan.

  3. Jeg har nå spilt dette spillet i snaut 3 timer og kan absolutt anbefale dette til gothic fans!

     

    Det eneste jeg har å utsette på er at grafikken kunne vært litt bedre(distance view). Her scorer Oblivion og Gothic3 mye bedre.

     

    Til de som klager på heste ridning, så syns jeg dette fungerer bra. Realistisk kontra Oblivions løsning.

  4. Hvis du trykker på M, får du kart med en rød pil på. Den viser hvor du er og hvilken retning du står. Trykker du på L (quest log), får du kart uten pil, kanskje det er det du refererer til. Noe mer detaljert kart enn det du får i begynnelsen har jeg ikke oppdaget enda.

     

    Jeg har ca. samme nivå maskin (6800GT, A64-3700, 1,5GB Ram), og det hakker noen gang, man hvis jeg ser litt rundt før jeg går i kamp, blir alt lastet inn i cachen og hakkingen blir OK til å leve med. Det som er mer irriterende er lastetidene på over ett minutt som forverres av CD (DVD)-sjekk...

    7094654[/snapback]

     

    Takk! Trodde det var akkurat samme kart. :) Da skal jeg utforske dette litt nærmere.

  5. Er det bare meg eller suger kartet i spillet noe helt jævlig? :( Jeg ser jo ikke hvor jeg befinner meg, eller er jeg helt på jordet her.. :(

     

    Ellers må jeg bare si at jeg håper det kommer en ny patch snart, for spillet eter resurser.. Har P4 3.4 Ghz, 2 GB RAM, X800xt med 256 ram, og spillet hakker grusomt i starten når action med the orcs er igang..

  6. Hei! Jeg har akkurat kjøpt meg collector edition av Gothic 3, og når jeg starta å spille i går kveld hakker det som bare det på medium settings. Jeg har følgende PC:

     

    P4 3.4 Ghz prosessor med HT, 1 GB RAM, X800XT ATI Radeon m 256 MB RAM. Er det minnet mitt som er flaskehalsen her? Vil 2GB løse mesteparten av hakkinga?

     

    Hjeeeeeelp!! :love:

×
×
  • Opprett ny...