Gå til innhold

Subwoofah

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Subwoofah

  1. Har en god gammel Sony Ericsson K800i som har begynt å få et rart problem. Plutselig dukker det opp et bilde på skjermen som det står 6F2A skift side. Virker som jeg skal taste inn ett eller annet. Hvis jeg "hopperover" feilmeldinga mister jeg signaler etc og får "kun nødanrop" på skjermen. Noen som vet hva dette kan være? Takk for svar :)

  2. Vurderer å kjøpe pc nå, men interessen for hardware har dabba av etter jeg begynte å jobbe med data. Sååå jeg trenger litt tips :)

     

    Har ca 7-8000 å legge i. Pcen skal ikke brukes til spilling, men mest til kontor ting samt dvd brenning etc.

     

    Pcen må ha 2gb ram, dualcore (amd eller intel?), ca 500gb disk. Den må også være stillegående. Noen som har forslag til oppsett?

  3. Vurderer innkjøp av en ny telefon, da min samsung e720 begynner å bli noget sliten (sender ikke alltid alle meldingene jeg sender, restarter,mister nett etc).

     

    Det som er viktig for meg er at mobilen har vibrasjon når det ringer (ikke bare på noen få toner som e720), kalender med alarm, greit kamera, mp3.

     

    Noen som kan si meg om det går ann å ha vibrering samtidig som ringetone på d600? altså ikke vibrering først og ringetone etterpå, men samtidig ;) Og om denne telefonen er å anbefale? Eventuell en annen telefon som er ok?

  4. Hei

     

    Har handla meg xbox nå, og bestilt en Western digital 200gb harddisk. Har tenkt å få denne chippa, men er litt usikker på hvilken chip jeg skal velge. Er i utgangspunktet interessert i en billig chip. Etter det jeg skjønner er det blandede meninger om Aladdin chippene (EX, XT,Extreme etc). Men hva er egentlig forskjellen på de og f.eks Xecuter 3 CE (bortsett fra at sistnevnte har 8bioser, og hva har det å si?

     

    Takk for svar:=)

×
×
  • Opprett ny...