Gå til innhold

Trazor

Medlemmer
  • Innlegg

    614
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trazor

  1. Prisjakt linken i tek er til feil produkt. Det de linker til er en annen maskin (eneste likheten er GPU og CPU)

     

    Korrekt link er som Kron skriver over: 

    https://www.digitalimpuls.no/digtal-impuls/144973/digital-impuls-gaming-pc--i5-9600k-intel-i5-9600k-16gb-3200mhz-1tb-m2

     

    Det er noe humbug med DI sin side eller tilbudet. I går morges når jeg var inne fant jeg ikke tilbudet, så dukket det opp. Nå er det vekke igjen og linken din viser en PC til 17500kr.

    post-33278-0-91519600-1554711938_thumb.png

  2. Hun er tatt i løgn om hvor hun er vokst opp og er en direkte bedrager.

     

    Hmm, hvem andre i det amerikanske statsapparatet har blitt tatt en del ganger i løgn nå etterhvert?

     

    Ellers: Det er lenge siden jeg har engasjert meg i en diskusjon her inne, men er det nå sånn at OP har kopiert en video fra en annen, fjernet de delene av videoen som identifiserer hvem som har laget den, for så å legge den ut her får å høste youtube views på sin egen kanal?

    • Liker 1
  3. Siste nytt for Sibiu Nano: Målet på €20.000 er nådd, og nå har de lagt ut en del nye stretch-goals. Den siste er særdeles interessant, ved €60.000 ansetter de en utvikler for å få Android\iOS versjonen opp og gå. Det vil si at man kun trenger kontroller og en tablet for å leke utforsker på 100m dyp (i tillegg til ROVen selvsagt...)

     

    SIBIU Nano på Indiegogo

     

    vlcsnap-2018-01-09-13h57m42s313-1024x576

     

     

     

     

  4. Greien er vel at de starter produksjon uansett, men bruker Indiegogo til å skaffe seg litt ekstra finansiell muskel. Hvis du ser igjennom kampanjen og firmaet tror jeg nok du vil bli beroliget.

     

    Edit: Snakket med sjefen der nå, og faktum er at de kan starte produksjon allerede nå men gjennom midlene fra Indiegogokampanjen kan de strømlinjeforme produksjonen, og bytte ut fresing av deler med f.eks injection molding.

     

    Så, ta en titt davel :)

     

    SIBIU Nano på Indiegogo

     

    Sånn, nå skal jeg gi meg med disse fanboyfaktene.

  5. En ny ROV\undervannsdrone er på trappene, kjekt hvis flere joiner inn og støtter prosjektet. Firmaet er spansk, men sjefen er norsk og virker som en veldig profesjonell type. De har allerede laget 12 betaversjoner, og trenger støtte til masseproduksjon. ROV bruker open source programvare og bør være lett modifiserbar.

     

    Kommer i RTD (Ready to Dive) versjon og Maker utgave som man kan montere selv, og bruke batterier man allerede måtte ha for hånden. Jeg har backet en del lignende prosjekter selv, og dette er by far et av de jeg er tryggest på at skal levere. (Nei, jeg er ikke involvert i utvikling eller salg av denne, men synes sånne ting som dette er kjempespennende)

     

    Ta en titt da vel!

     

    SIBIU Nano på Indiegogo

     

     

    Sibiu-Nano-Underwater-Drone.jpg

    • Liker 1
  6. Du får ta det som det er. Lading begynner du ikke med når du har bestemt deg for at du skal vaske gulvet, og skal du vaske 120m2, trenger du mer enn et par dl vann.

    Dette er en finfin maskin som jeg klart kunne brukt for å grovvaske kjøkkengulvet (ca 20m2), noe som trengs ofte når man har to småbarn i hus som fordeler maten 50/50 mellom munn og gulv. Og i mellomtiden kan jeg f.eks brette sammen klær eller gjøre noe annet (u)nyttig. 

  7. Jeg tar opp en gammel tråd, jeg har samme problem som trådstarter hadde men her hjelper det ikke å bytte nettverk. Jeg har forøvrig samme nettverkskort, RTL8723BE. Etter en Widnows update kom det opp ukjent nettverk og "Wi-FI har ikke gyldig IP konfigurasjon" 

    Kablet nett fungerer helt strålende.

     

    Har prøvd 3 forskjellige driver, ingenting. Har prøvd med statisk IP og DNS, fremdeles ingenting. Noen som kan hjelpe?

  8.  

     

     

    Til info, så gikk jeg for et Hábrók Nano Quadcopter i stedet, og her fulgte ikke "buret" du har bilde av med, så et stk propell røk til. Tydligvis ekstrautstyr!

    Tenkte jeg skulle kjøpe denne til ungene, men da vil det si at "buret" ikke følger med ved kjøp fra Elkjøp/Lefdal? Noen som vet hvem som evt selger "bur" til disse?

    Hei!

     

    «Buret» sitter på undersiden av den hvite plastikken som følger med i esken. Er det mulig at du rett og slett ikke har tittet under der? Tror ikke dette skal være ekstrautstyr.

     

    – Torstein

    Har sjekket og dobbeltsjekket, inget bur. Ellers fungerer den strålende, veldig stabil og god i luften, og min sønn hyler av glede når vi har flystunder sammen.

     

    Nå er det bare å vente til han blir så stor at han kan argumentere for å kjøpe Phantom 3 sammen med far når mor får motforestillinger....

  9.  

    Jeg har prøvd å finne en billig quad som jeg og småen kan leke oss med og det kan se ut som om det blir en Hubsan, takk for god test!

     

    Hyggelig at du likte testen! Hvis det er noe ytterligere du skulle lure på, så er det fritt frem å spørre ?

     

    - Torstein

    Til info, så gikk jeg for et Hábrók Nano Quadcopter i stedet, og her fulgte ikke "buret" du har bilde av med, så et stk propell røk til. Tydligvis ekstrautstyr!

  10.  

    Syns selv at Z5 compact har blitt bedre etter oppdatering til byggnummer 32.0.A.5.32. Flere som har oppdatert?

    Takk for tipset, installer as we speak. Oppdaterer (og skal sjekke update-logg) og redigere inn eventuelle nye inntrykk etterhvert. Det ser ut til at flere opplever det samme som deg, bedret flyt og brukeropplevelse:

    http://www.xperiablog.net/2015/10/22/new-update-32-0-a-5-32-rolling-for-xperia-z5-compact/

     

     

    http://forum.xda-developers.com/z5-compact/general/firmware-32-0-5-32-t3230287

     

    Svenskene ser ut til å være fornøyde:

    http://www.swedroid.se/forum/threads/uppdatering-32-0-a-5-32-klart-baettre-telefon.127031/

     

    Det burde med tanke på hardwaren bli fikset. Det er også mine opplevelser med Z1c som etterhvert ble bedre.

     

     

    Edit: Etter fire timer med testing ingen random slowdowns. Første gang jeg opplever dette. So far so good :)

     

     

    Hvordan oppdaterer man? Jeg får ikke opp valget i instillinger, og 32.0.A.4.11 står som siste versjon

     

    Har hatt telefonen siden launch, og jeg er ikke fornøyd. Jeg gikk fra en Z2 som jeg synes begynte å bli treig, men denne er ikke noe bedre for å si det sånn.

×
×
  • Opprett ny...