Jump to content

d1cte

Medlemmer
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

860 profile views
 1. Nå tenkte jeg ikke at han skulle ta en helt grad da, kun enkeltemner, og selv om han har siving i annet fagområde kan det være greit å ta emner innen informatikk.
 2. Uit har Dataingeniør nettstudier så det er mulig å ta fag kveldstid/enkeltemner. NTNU har også enkeltemner som nettstudier. Finnes sikkert flere.
 3. Angående forkurs, det er mulig å gå for 3-semesterordning, da tar du forkurs ved å ta ekstra fag om sommeren, og må dermed ikke gå et ekstra år.
 4. Men det var forresten 2 frivillige samlinger i året.
 5. Det eneste obligatoriske samling på skolen var presentasjon av bacheloroppgaven siste året. Ellers er det en del gruppearbeid hvor det kreves litt (nett)møter, men det settes i stor grad av gruppen selv. Bortsett fra det så er det eneste obligatoriske nettmøte med skolen når det er e-tester osv. Dette var det som gjaldt våren 2018.
 6. Ok, ja da mangler du enda 2 fag, er det alternativ for deg å ta det som privatist da?
 7. Du velger i programfag, der velger du realfag. Kan du trykke deg inn på den og se hva den består av?
 8. Det ville vært mer praktisk. Vet ikke om det er mulig, men skal sjekke det opp Mener det skal holde, bare sørg for å få tatt rett matte/fysikk. Nå er jeg usikker på hvilke fag man får ta på påbygning, men det er jo mulig å ta ekstra fagene som privatist hvis du klarer, da slipper du et år med forkurs.
 9. Er det ikke mulig å ta påbygging med de matte/fysikk fagene du trenger for å komme inn direkte slik at du slipper forkurs?
 10. Nå er jeg jo ikke 100% sikker på at det ikke kommer på vitnemål, men jeg TROR ikke det, og OM det ikke kommer på vitnemål vil det vel heller ikke telle med i snittkarakter. Men det er jo ganske enkelt å finne ut hva som et rett, spør NTNU.
 11. Tror ikke det kommer på vitnemålet, men du kan jo føre det på CV likevel så det er jo ikke bortkastet
 12. UiT Norges Arktiske Universitet tilbyr nettbasert dataingeniør studie. https://uit.no/utdanning/program/446220/datateknikk_ingenior_nettbasert_-_bachelor
 13. Jeg hadde stor nytte av kurs på cousera.org til å lære Grunnleggende programmering. Introducion to interactive programming in Python av rice univercity var det første kurset i en serie hvor man begynner med å lage enkle spill blant annet (er for nybegynnere).
×
×
 • Create New...