Gå til innhold

Alf Johan Grindheim

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alf Johan Grindheim

  1. Eg var på skoletur til berlin i helga og kom ikkje hjem før klokka 4 om natta. Lærerene forventet at me skulle komme på skolen klokka 8 altså 4 timer med søvn. 

     

    Ein kompis nevnte noko om ein lov som sier at me har rett på minst 9 timer mellom skoledagane. Eg håper nokon kan hjelpe meg å finne fram denne loven så eg kan få vekk fraværet?

  2. Eg leste litt rundt å fant noe som kan passe fint, der eg har styrke en dag, ein legday og ein kjerne dag. Eg tror eg skal prøve det ut månaden. Denne rutinen har mange reps men få korte set i ein rotasjon som skal gi muskelene litt pause mens eg trener noe anna.

     

    Eg sover oftest ganske godt å lenge om nettene. Eg spiser veldig godt til frokost og kvelds, får i meg frukt litt etter lunsj men tror eg bør begynne med ein yogurt eller noe litt før lunsj. Eg trener oftast på kvelden ein time 30 min før kvelds.

  3. Hei, eg har trent veldig ueffektivt i mange månader der eg gir meg sjølv lov til å skippe av diverse grunner. Nå skal eg virkelig stå på og eg tenkte ei fast rutine er sikkert best.

     

    Kan dere hjelpe meg til å sette opp ein firedagers treningsplan? (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag)

  4. Eg tror ikkje fraveret har mykje å sei for videregående, bare husk at i jobb har det mykje å sei. Viss du skulle vere så uheldig å få mykje fraver i videregående også bare husk å få det dokumentert. Det ser mykje bedre ut at du har vert skikkelig sjuk i 20 dager en at du ikkje har møtt opp utan forklaring.

  5. Midnatt var vel strengt talt ikke 2 timer siden.

    Sylvanas er ikkje akuratt med pop heller. Men selfølgelig er det forskjell, viss du tilfeldigvis har 50++ andre i området kan du ikkje forvente heilt smooth.

     

    Spilte på Auchoindoun kl 4-7 og opplevde aldri lagg, dc eller noe sånt. Var bittelit tregt rett utanfor garrison men bare såvidt sån at eg merket det.

     

    Edit: Noen andre på Auchindoun?

  6. "Feil feil feil.. La mæ bare klargjøre et par ting, Draenor er et alternativt univers (et univers der Grom ikke fikk Garrosh og Gul'Dan prøver å få Orcene til å drikke demon blood ikke Ner'Zhul). "


    Feil, feil, feil. La meg klargjøre eit par ting. Draenor er den orginale planeten Orcene kjem fra. Den ble ødelagt av Ner'Zul som etter mye lore ble til The lich king. I WoD har Grommash flyktet fra pandaene, med hjelp fra The black prince? Han har så transportert seg tilbake i tid og til planeten Draenor. På Draenor forteller han faren Grom om planene til Gul'dan, som er å lure di til å drikke blodet til Mannoroth "sjefen" hans. Deretter samler di alle clanene utanom Durotan sin, Blir The Iron Horde, dreper Mannoroth, bygger portalen og prøver å invadere Azeroth.


    Alt som skjer på Draenor er før Ner'Zul ødelagte Draenor som gjer alt dette i ei alternativ tidslinje. Og faktum er faktisk at me veit ikkje kva blizzard har planar om i framtiden. Di har plass til mykje rart i Caverns of Time.

    • Liker 1
  7.  

    Måten dette skal ha foregått på er at hackeren først opprette en anonym Gmail-konto og deretter infiserer datamaskinen til offeret med ondsinnet programvare.

     

    Etter å ha tatt kontroll over offerets datamaskin med programvaren

     

    Så nyheten er at om man klarer å få lurt ondsinnet programvare inn på en datamaskin på et eller annet vis, så kan denne gjøre fæle ting?

     

    1. Make gmail account

    2. ????

    3. Set up communication via gmail

    4. PROFIT!

    Poenget er vel at dette er en ny måte å hente informasjonen programmet finner på offerets maskin.

  8. Det betyr på ingen måte at spillet er krevende. For å få til de minimumskravene må de ha laget det dårligst kodede spillet som Steam har sett. Et R9 270 er kraftigere enn konsoll, men du må altså ha et kort som er litt svakere enn R9 280X som minimumskrav? Det er jo bare latterlig. Håper Steam stenger alle ubisoft spill ute pga av elendig kvalitet. Absolutt ingen bør kjøpe spill fra Ubisoft, rett og slett.

     

    De har og prestert å kalle 30 fps best tim action og adventure spill, og at det skal være mest cinematic. De har også prestert å si at piksler bare er et tall og betyr ingenting. Kan Stortinget innføre lover mot salg av Ubisoft i Norge? plz?

     

    De lager spill med elendig kvalitet, lyger til forbrukerene (ikke vanskelig å bevise engang, så mange eksempler), tar ekstra betalt for innhold som en forventer å få når du kjøper spillet osv osv osv.

     

    For å ikke snakke om at Uplay gjør det nærmest umulig å spille spillene du har. Prøvde å spille gjennom AC 2 og AC3. Etter 3 timer med slit (inkluderer du tiden det tok for å downloade AC sånn 3 ganger blir det jo utrolig høyt) klarte jeg endelig å få ac til å fungere. Spilte 80%, så stoppet bare spille å virke. Jeg er stolt over å aldri ha kjøpt et Ubisoft spill ialfall, trist at Nvidia velger å legge med så mange av Ubisoft sine spill gratis.

     

    Eg er ganske sikker på at spillet ble korrupt pga cracken, hadde du faktisk kjøpt spillet ville du nok ikkje fått sånne problemer.

×
×
  • Opprett ny...