Jump to content

FamilyGuy

Medlemmer
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg har fått i oppgave av svigerfar å hjelpe han og finne en ny stasjonær datamaskin, da jeg utrolig nok er den mest datakyndige i familien. Vet ikke så alt for mye, men jeg er ung å følger mest med på teknologien så jeg sa at jeg skulle hjelpe han. Målet er å finne en så bra stasjonær data som mulig til maks pris 6000kr. -Skal bruker til generell internettsurfing, youtube osv (det vanlige) - Helst ha ok med lagringsplass, til hjemmekontor, bilder og andre tenkelige saker. - Medfølgende skriveprogrammer? Det er altså snakk om å få mest mulig data for pengene. Hva syns folk om denne? HP M01-F0024NO STASJONÆR: https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/stasjonaer-pc/hp-m01-f0024no-stasjonaer/p-1027256/ Takk for all hjelp.
 2. Hva skal tildeles i disse 2 forskjellige situasjonene av frispark/gult kort/rødt kort. 1. Felling av motspiller 2. Fratar en åpenbar scoringsmulighet med å holde igjen motspiller. Det skal tolkes av slik situasjonene står, ikke noe om ved gjentatte overtredelser eller bakerste mann. Vil høre hva folket mener da vi er 4 personer som er enig om nr1, men 50/50 på situasjon 2.
 3. Tok kontakt med elkjøp over nett og fikk dette svaret: Hei "Dersom et produkt leveres inn til service og det er ventet at servicen bruker lenger tid en 7 dager, så har man rett til et låneprodukt. Dette gjelder for produkter som blir ansett som viktige. Eksempler på produkter er: mobiltelefon, PC, TV og hvitevarer". Kaffemaskin er vel en hvitevare og det er vel liten tvil om at den er viktig i hverdagen for mange.. tror ikke jeg kommer noen vei, nytter ikke å klage.
 4. Jeg kjøpte en kaffemaskin med kvern og steamer fra elkjøp for 3-4 månder siden. Den ble levert tilbake til butikken idag og sendt inn til verksted pga at det kommer røyk/steam ut under, over og i maskinen med bruk og steamer funksjonen virker ikke.. Jeg spurte om låneprodukt men fikk til svar da at låneprodukter var kun til tilfeller som gjaldt produkter som man "måtte ha", for eksempel tv, mobil. Dette svaret synes jeg var svært rart da jeg mener at kaffe er minst like nødvendig som mobil osv.. Jeg må da spørre, er virkelig reglene slik?
 5. Jeg vurdere og kjøpe meg landeveissykkel og er helt grønn, vet ingenting om hva som passer til hva. Passer disse skoene til disse pedalene? Sko: https://www.xxl.dk/diadora-trivex-plus-ii-roadshoe-16-cykelsko-landevej/p/1116974_1_style Pedaler: https://www.xxl.no/shimano-pedal-pd-r540-spd-sl/p/1031901_1_style Står på XXL at "Alle landeveispedaler er kompatible med alle landeveissko", så vil da anta at disse vil passe hverandre. Står også at "Når du kjøper pedaler følger det alltid med cleats", så da skal vel cleats følge med uansett hva. Tusen takk for svar! Mvh Preben.
 6. Kjøpte meg en Samsung Galaxy s6 Edge noen måneder etter at den ble lansert. På sommeren som var klarte jeg å miste den ut av lomma den ene dagen jeg selvfølgelig ikke hadde beskyttelse deksel på. Resultatet var en brist i bakdekselet som ikke var veldig synlig ved første øyekast. Nå i Mars måned dukket det plutselig opp en svak rosa stripe loddrett pp displayet. Leverte mobilen inn til mcare. Fikk svar at mobilen var klem eller slagskadet, men de skulle fikse displayet på garantien hvis jeg godtok et vedlegg på 900 kr for den brista bakskjermen. Dette sa jeg selvfølgelig ja til. Etter noen dager fikk jeg ny epost der det sto at mobilen min var fuktskadet, så de kunne ikke gjøre noe.. Hvis jeg leverer inn mobilen på nytt men denne gang på reklamasjonsrett, må ikke verkstedet da bevise at skaden de påstår er skyld i linjen på skjermen? Fikk mobilen i retur idag og var og hentet den for 1 time siden, når jeg åpner pakken så mangler hele bakskjermen! Denne er jo min og de har ingen rett til og beholde eller kaste den, spesielt når de nektet å sette inn en ny. Har jeg ingen rettigheter?
 7. Jeg har veldig lyst til å reise til Nürburgring for å oppleve "rock am ring", men trenger litt råd og tips. Reiser fra Oslo området. Vil ikke kjøre selv, så tenkte på fly osv.. men vet ikke hvor eller hvordan som er beste måten å komme seg dit på. Noen som er snille og hjelper meg?
 8. Kjøpte ny hjemmekino igår å koblet alt og det funket flott helt til jeg skulle sette opp de 2 trådløse bak høytalerne. De funker når jeg har kabel i de og jeg følger bruksanvisningen, men når jeg kobler de ifra så er det ikke liv i de!.. Selv om reacivern lyser gul/grønt. Har aldri hadd me hjemmekino med trådløse høyttalere å gjøre så er helt blank nå, har jo fulgt bruksanvisning så hva annet kan jeg gjøre? https://www.mpx.no/lg-bh7540tw-hjemmekino/823047#!tab:info
 9. Fant ut av det etter litt googling. Her er det jeg gjorde: This is common with many windows 8.1. Try running the game in windowed mode. 1. Navigate to My Documents>DiabloIII>D3Prefs.txt 2. Edit DisplayModeWindowMode "0" to say DisplayModeWindowMode "1". 3. Save. 4. Restart Game.
 10. Når jeg starter opp diablo 3 på min nye asus så går alt i svart, ser kun musen og hører "musikken" fra start menyen. Noen som har tips til hva jeg kan gjøre??
 11. Bestilte tilslutt G750JM-T4057H fra mpx. Litt over budsjett, men var på tilbud. Satser på at det blir et veldig bra kjøp.
 12. Hmm.. Er litt spent på om støyen virkelig er ille, har jo i værstefall returrett. Edit: Valgte i siste liten å gå for en dyrere versjon fra Asus.
 13. Kommer til og bestille ny laptop ikveld. Asus G750JM kommer med 750 GB snurredisk, eller Multicom Xishan W370S kommer med 240 GB mSATA SSD pluss lagringsdisk på 1 TB. Akkurat nå føler jeg mest for Xishan fra multicom
 14. Kommer til og bestille ny laptop ikveld. Asus G750JM kommer med 750 GB snurredisk, eller Multicom Xishan W370S som kommer med 240 GB mSATA SSD pluss lagringsdisk på 1 TB. Hva ville dere valgt?
×
×
 • Create New...